Вкрадена російська їжа (10 фото)

У своєму блозі американський мандрівник Shannon McKeon поділився враженнями традиційної російської їжі.

Shannon - сказав, що вона надзвичайно настроюється eater, який не любить риби, морепродуктів і надлишок м'яса в стравах, тому російська кухня не перемагала свого серця або її шлунку. Тим не менш, вона досить добре описала добре відомі (але так дивна до неї!) продукти.

1,1 км Салат Олів'є. Я спробував минулого року до Нового року. Я не схожий на майонез, тому не їсти його. Я не пишу посуд з будь-яким: не кетчуп, не гірчиця, нічого іншого. Що таке.

2. Сало. Я думаю, що це більше пов’язано з Україною. Я спробував його в Києві - бам, деякі жирні гумки! Не те, що я зазвичай люблю. Насправді, я їсть багато курки і стейка, але я вирізати всі жири від них. Я знаю багато людей, таких як Lard, але я не вражений.

3. У Квас. Це може бути легко знайдений в Америці, але для мене він смакує занадто суворий і гіркий. Під час останньої поїздки до Росії я спробував запліднений сік берези, який виявився дуже смачним і легким!

4. Компот. Я дуже люблю цей напій! Я відвертав його в кілька російських кафе, включаючи Moo-Moo, де я спробував його вперше. Як виглядає американський ягодний пучок, але це набагато смачніше, а реальні ягоди купують в ньому.

р.

5. Умань Загадки. Чи є вони ще їсти в Росії? Поки я пам'ятаю, це національна українська страва, всередині якої кладуть все: м'ясо, картопля, навіть солодкі ягоди.

6. Жнівень Гут (Кишка). Я ніколи не спробував його, занадто багато м'яса. Я маю на увазі, що мені подобається. Мапа Я маю нагоду спробувати його наступного разу.

7. Про нас Смажені млинці. Я не можу їсти їх, хоча я спробував! Під час новорічного свята в російській родині. Ікра дуже солона, і я не люблю смак риби.

до 60 000 100 000

8. Заморожені. Дуже цікава страва! Я пам'ятаю, як це було зроблено в різних формах у вигляді лебедів, птахів, тварин та ін. Дуже дивний і смішний : На День Святого Валентина вони, ймовірно, роблять це в формі серця? Я спробував його на Moo-Moo Cafe і я не схожий на це. Жеребець був дивним, а рубане м'ясо не дуже добре.

9. Навігація Сендвіч з оселедцем, огірками і майонезом. Коли ми п'яли в деякі сумнівні Санкт-Петербург бар, хлопці намагалися годувати мене це, як закуска. замість того, я вибрав, щоб з'їсти сир і тріщини. Хоча, здається, що цей тонкий коричневий хліб добре поглинається спиртом. Може бути, що я мав піти додому : Але марлі! Немає їжі в світі, що я не люблю більше, ніж вони!

р.