Корисні кільця

Дуже добре, коли аксесуари можуть служити не тільки прикрасою, але і принести переваги! Тут я збирав деякі приклади корисних кілець.

Кільце-USB

851396

Імпульсний кільце є право, якщо ви працюєте. Заходи навантаження і імпульс.

Кільце сигналізації від Meng Fandi
Кільце сигналізації призначене для прокидання вранці з вібруючими сигналами. На спеціальний зарядний пристрій, на якому ви розміщуєте кільце, ви можете встановити час, в якому ви хочете прокидати. Кільце зношене на пальці вночі і коли довгоочікуваний момент настає вранці, він вібрує. Необхідно повернути його в блок, так як автоматично вимкнено "альмію".

По-перше, я не знаю, що це для, але є мікрофон, побудований в кільце, щоб поговорити там. Також є стандартний роз'єм на боці.

Камене кільце
Кільце, що не боїться прогулятися на ніч в парку. Тому що в потрібний момент перетворюється в перець спрей! На боці кільця є невелика кнопка, натискаючи на яку отруюють пружини з кільця. (Кільце можна заповнювати спрей багаторазово)

Бізнес-карта
Японський американський дизайнер Hideaki Matsui придумав нову форму візитних карток. Так звані інформаційні кільця дозволяють власникам поділитися персональними даними при поході рук. При поході руки, інформаційні кільця передають і зберігають отриману інформацію про власників – номери телефонів, адреси електронної пошти, інші дані для контактів, а також фотографії. Після зустрічі з новими бізнес-партнерами користувач може передати інформацію, зібрану кільцем на персональний комп'ютер. Джерело енергії для візитної картки XXI століття має бути теплом людського тіла.

Кільце Карла Віндліна
Розробка цифрового кільця включає в себе 1,400 магнітних сфер, кожен здатний обертати. Також в кільці є комп'ютерні чіпси, які дозволяють контролювати колірну гаму кільця - від темного до запальника. Поки це кільце може показати час або дату вашого весілля ювілей. У майбутньому можуть бути доповнення, але ця функція дуже приваблива.

Пам'ятне кільце
У день до особливої події у вашому житті, внутрішня поверхня цього дивного кільця, де це дуже «гаряча пляма» знаходиться, нагріває до 120o F (48o C) близько 10 секунд і продовжує нагрівати годину після години протягом всього дня! Я можу заспокоїти вас вниз, ви не відчуєте себе незручно. Кільце нагрівається до температури, яка не може спалювати вас, але ви не можете ігнорувати тепло кільце. Тільки одна дата може бути запрограмована на одне кільце.

Цицьки
Весільне кільце для комп'ютерних вентиляторів

Ви можете покласти будь-яку фразу на кільце з бінарним кодом. Нульки і ті, що стоять в одному стовпчику в усіх п'яти смужках над кожним другом утворюють бінарний номер, від 1 до 31. Це досить зашифрувати будь-яку літеру латинського алфавіту (і кирилика, якщо ви відкинути "e" і "y"). Таким чином, будь-яке повідомлення до 20 символів можна писати на кільце.

Дінгдрін
Dingdrin - кільця з вбудованими мікрофільтрами. Якщо ви подивитеся на лінзи, розташованих на кожній стороні аксесуара, ви побачите фотографії, текстові повідомлення, малюнки тощо. Ви можете вибрати з наявного мобільного банку та надіслати свій власний. , Україна

Безпека кільце
Чарівне кільце безпеки, створене дизайнером Yang Hai, піклується про безпеку ваших даних. Ви кладете кільце на пальці, і коли ви переміщаєте певну відстань від носка цього кільця, підключеного до комп'ютера, всі програми, що працюють на ньому, заблоковані. Цей варіант можна зробити за допомогою мобільного телефону, обладнаного Bluetooth. Але ідея кільця здавалося нам простіше і зручніше.

Вібраторні кільця GPRS
Каблучки надягають на обидва руки, а контролер надягають на шию, де вводиться поштовий код. Ви прогуляєтеся, і кільця, які в'яжуться на правій або лівій руці, в залежності від того, де ви переходите, щоб дістатися до правильного місця.

iRing - кільце
Кільце має сенсори, які допомагають контролювати відтворення музики і об'єм на програвачі, і він прикрашений стильним і елегантним дизайном. Каблучка оснащена яскравою OLED-дисплейом, і iRing зарядка триває протягом двох днів в експлуатації, тому можна сміливо взяти її на коротку подорож або поход.

Рушники
До речі, на обличчі і брекетах, це були ці кільця, які дівчата відкриваються банки з червоним бульцем.

Vanity Кільце
The Vanity Ring є цікавим новим для визначення соціального статусу. Робота Vanity Ring заснована на простому пошуку Google за вашим ім'ям та підрахунку кількості посилань. Щоб отримати результат, потрібно вказати ім'я в прикріпленій програмі. Результати завантажуються в кільце і відображаються на невеликому екрані. Відповідно, їх необхідно періодично оновлювати. Незалежно від ваших особистих відносин, інші зможуть дізнатися, як популярне ваше ім'я на сайті World Wide Web.

Українська Мауза пальця
Миша надягається на індексний палець, а кнопка натискається великим. Може працювати на будь-якій поверхні, тканині.