. . й Що ми ніколи не побачимо знову (19 фото)

Одна дівчина писав на своєму блозі про ностальгічні моменти, які відбувалися в Санкт-Петербурзі-Легенграді під час радянської епохи.

Лінія сигарет в радянських часів. Лінія 7 Василевського острова.

І це Пасаж. Вранці, перед його відкриттям, як правило, був натовп жінок на двері. Але величезні натовпи зібралися в кінці місяця. Всі місяці. Так, ці дні вони завжди кинули щось, що це, вони принесли щось страшне. Скарб кинувся в точно десять годину і відразу утворюється черги. Тільки тоді вони знають, що вони робили. Я теж там.

Добре, це просто коротка лінія.

І ця лінія знаходиться в магазині цукерок. Ви бачите, є більше жінок. У цьому магазині набори дрібних тістечок і шоколадних вафельних тортів привозили кілька разів на тиждень. Дуже страшні і смачні продукти. Я теж там. На щастя, я можу купити все в будь-якому магазині. Я не купую. Оскільки тільки заборонені фрукти солодкі:

р.

Ну, це книжкова лінія. У радянських часах книги також були «покиди» і «достатньо». Він використовується, щоб бути сказав: Тут був книжковий магазин, де я працював. І сталося, що деякі співробітники приїхали до відділення і виховали: «Дівчаті, дарують Анна Каренана!» Приклад. Кожна людина стрибала і побігла. Це було розглянуто більше, ніж дійсна причина.

Я думаю, що є лінія морозива для 28 центів. Я не знаю, що рік це. І можливо, не для морозива. Суддя по лінії. У таких кіосках можна «покинути» будь-які консервовані продукти або заморожені курчат. Чи знаєте ви, як продати заморожені курчат? Зазвичай в дерев'яному ящику і заморожені в величезних шарах. У продавця взяли шар, попросили лінію до частини і кинули її на підлогу. Таким чином, шар розщеплюється і курчат може бути продано окремо. Вони зазвичай мали дикі постави. Моя маленька дочка один раз сказала, дивлячись на курку, як це, «Мама, вона повинна бути знята просто, як вона була запущена. й

Безперечно над морозивом. І, для найпростіших - в вафельному стаканчику.

Я не знаю де. Як виглядає алкоголь.

О, і це Північна лінія. Я думаю, що це звичайний день, оскільки перед святами для тортів і тортів була черга майже до саду!

Ми ніколи не побачимо цю випічку. На куті Невський і вул. Повстання. Я пам'ятаю її чудово. Я пам'ятаю багато хлібобулочних виробів. Тексти пісень, а це означає: Вони пішли зараз. Тут був великий виделка, пов'язаний мотузкою. Ця виделка була пресована на хлібі і визначила, чи вона була свіжим або ні. Завжди запашний.

Це, я думаю, це пекарні вікна на початку Невський. Поблизу магазину художника.

І ми знову побачимо ці вікна. В даний час немає хлібобулочних виробів.

Дякуємо за доброту, ми більше не затвердимо політику Ленініста КПСУ. Внутрішній і зовнішній.

Ми не побачимо величезні портрети Володимира Ілліча. І це рибний магазин на першому поверсі будинку моделей (з його допомогою можна назвати) - ми ніколи не побачимо це. Бо він не існує. Триває довго. Здавалося б, що нічого не може бути, було такого запаху копченої риби, що здавалося б, стіни були насичені нею. Але ні. Є щось інше. Не продукти харчування.

Ми зараз знаємо, що вся влада в СРСР не належить до народу. Я не хочу бачити таких плакатів.

р.

І ми ніколи не побачимо платні телефони. Більше не потрібно. І перед тим, пам'ятайте - попросили змінити зміни, щоб було два ...

Це, я думаю, на Каменостовському, після Карповки. А може бути не... Більше немає овочевих магазинів. Я не бачив його в будь-якому місці. Пам'ятайте, картопля заливається через таку трубу, де були ваги зверху, а потім продавець штовхнув її паличкою. І нам довелося згинатися в незручному положенні, тримати сітку і дихати страшний пил:

У будь-якому місці немає содових машин. Тепер я не розумію - пам'ятаю, окуляри змиваються таким фонтаном. А потім де ходила вода? Як виглядає вона циркулює, а потім миття наступного скла.

Р

На Сенні. Продаж квартир. Як смартувати і споживати його потрібно для обміну такими оголошеннями! Я думаю, що ви згодні з думками:

Джерело: soviet-life.livejournal.com