1218
лікарня весілля
Ця юна пара приготована на весілля всього за один день так, щоб серйозно підіймав матері нареченої.
Алі і Ентонія Фемія зустрілися під час навчання в Манхеттенвільському коледжі в Нью-Йорку і не розірвав.
14 грудня 2012 року Антоні запропонували своїй подругі, поки вони відпусткули на Могерганському соні в Connecticut.
Вони відсвяткували свою взаємодію з друзями та родичами та одружилися у вересні 2015 року.
Але один день мати Алі, Мері Королева, пішов до лікаря, тому що вона була турбує біль у шиї.
«З нами ми отримали страшні новини». - Алі писав на своїй сторінці Facebook.
Виявилося, що Марія мала рак легенів і хвороба була поширення на мозок.
"Я знаю, що я запитав, але я хочу запитати, нам потрібна молитва. Моя мама - найсвіжіші жінки, які я знаю. Будь ласка, про що вона буде з нами протягом тривалого часу, і це диво буде закінчуватися. Будь ласка, подумайте про свою сім'ю і промінь, як ви можете. й
Незабаром їхні сподівання на відновлення Марії були затінені суворою реальністю, з лікарями кажуть, що лікування не допоможе їй. Вона мала дуже мало жити...
Коли Алі попросила лікарів, коли вона збиралася одружитися, так що її мати міг би відвідати, вона розповіла, "Томороу".
р.
Со Алі, Ентоні, їхні сім'ї і лікарняний персонал почали планувати весілля.
«День чарівний день, я одружився з коханим в лікарні, де мій мама. Я не знаю, як подякувати нашим сім'ям і лікарняним працівникам за допомогу зробити це реальність. й
р.
У парі годин пара встигла отримати свідоцтво про шлюб, а наречена обрала сукню.
29 січня.
Вона сказала, що персонал у лікарні Яль-Нью-Гедан було інструментом для виконання своєї мрії.
«Дякую мені весілля», – каже вона.
Один з лікарів, які пропонують допомогти їй вибрати плаття.
Кілька лікарів також купили Алі браслет, який був переданий їй перед весіллям.
Соціальний працівник І наречена повинна мати щось старе, щось нове, щось запозичене і щось блакитне.
3250Р. 3700Р.
Лікарня навіть купили їжу, квіти і весільний торт.
Лікарі та медсестри зібралися в залі, а священик прибув.
Ali's stepfather веде її вниз the aisle.
«Я люблю мене, як дочка, – каже вона.
« » » » » » » » » » » » » » » Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
р.
Найзручніший момент, коли мій мама дивився на мене і посміхався.
16 років тому, Алі втратив свого батька, який загинув з раку метастатичного легень.
«Чому важливо для мене мати хоча б одного батька на весілля», - сказав він.
"Я так радий, що вона була з мене в цьому місці і побачив мені сказати "Я згоден", коли я одружився мій найкращий друг.
Я не можу мріяти про краще весілля.
English, Українська, Français...
-img26---
Джерело: izismile.com
Алі і Ентонія Фемія зустрілися під час навчання в Манхеттенвільському коледжі в Нью-Йорку і не розірвав.
14 грудня 2012 року Антоні запропонували своїй подругі, поки вони відпусткули на Могерганському соні в Connecticut.
Вони відсвяткували свою взаємодію з друзями та родичами та одружилися у вересні 2015 року.
Але один день мати Алі, Мері Королева, пішов до лікаря, тому що вона була турбує біль у шиї.
«З нами ми отримали страшні новини». - Алі писав на своїй сторінці Facebook.
Виявилося, що Марія мала рак легенів і хвороба була поширення на мозок.
"Я знаю, що я запитав, але я хочу запитати, нам потрібна молитва. Моя мама - найсвіжіші жінки, які я знаю. Будь ласка, про що вона буде з нами протягом тривалого часу, і це диво буде закінчуватися. Будь ласка, подумайте про свою сім'ю і промінь, як ви можете. й
Незабаром їхні сподівання на відновлення Марії були затінені суворою реальністю, з лікарями кажуть, що лікування не допоможе їй. Вона мала дуже мало жити...
Коли Алі попросила лікарів, коли вона збиралася одружитися, так що її мати міг би відвідати, вона розповіла, "Томороу".
р.
Со Алі, Ентоні, їхні сім'ї і лікарняний персонал почали планувати весілля.
«День чарівний день, я одружився з коханим в лікарні, де мій мама. Я не знаю, як подякувати нашим сім'ям і лікарняним працівникам за допомогу зробити це реальність. й
р.
У парі годин пара встигла отримати свідоцтво про шлюб, а наречена обрала сукню.
29 січня.
Вона сказала, що персонал у лікарні Яль-Нью-Гедан було інструментом для виконання своєї мрії.
«Дякую мені весілля», – каже вона.
Один з лікарів, які пропонують допомогти їй вибрати плаття.
Кілька лікарів також купили Алі браслет, який був переданий їй перед весіллям.
Соціальний працівник І наречена повинна мати щось старе, щось нове, щось запозичене і щось блакитне.
3250Р. 3700Р.
Лікарня навіть купили їжу, квіти і весільний торт.
Лікарі та медсестри зібралися в залі, а священик прибув.
Ali's stepfather веде її вниз the aisle.
«Я люблю мене, як дочка, – каже вона.
« » » » » » » » » » » » » » » Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
р.
Найзручніший момент, коли мій мама дивився на мене і посміхався.
16 років тому, Алі втратив свого батька, який загинув з раку метастатичного легень.
«Чому важливо для мене мати хоча б одного батька на весілля», - сказав він.
"Я так радий, що вона була з мене в цьому місці і побачив мені сказати "Я згоден", коли я одружився мій найкращий друг.
Я не можу мріяти про краще весілля.
English, Українська, Français...
-img26---
Джерело: izismile.com