Чому мій сімейний перемикач на українську мову?

Недавно, за перший раз я вважаю комусьацію на українську мову. Не на зустрічі, не під час ділових поїздок до Західної України. Актуально. У вільний час в групі, в соцмережах, в сім'ї. Я поговорила це з дружиною кілька разів.
Для мене особисто існує кілька плюсів і мінусів. Але останнє солом’я, що змусило мене думати про це серйозно стало нашою поїздкою до ОАЕ цього нового року. По збігу з нами з'явилася пара десятків тисяч росіян.

Я люблю своїх друзів з Санкт-Петербурга, Москва, Воронеж і Білгород. Але, на жаль, є люди трохи різних категорій. За кілька не дуже приємних моментів, які відбувалися з гостями Росії біля нас, вся сім'я цілеспрямовано перейшла до українського спілкування один з одним. Поговорили про це для відпочинку поїздки.
Не хочу описати нюанси, але один момент запам'ятався дуже сильно. Ми занурилися в одному з видів ресторанів в Дубаї Mole, який знаходиться з відомими фонтанами Дубаю. Далі до нашого столу сісти пару гламурних дівчат з певного клубу в Москві.
Коли ми зробили наше замовлення, вони були зайнятими, поглинаючи основні страви. Акушер приймав наше замовлення, попросив нам не від Росії, до якого я відповідав англійську, а не з Росії, ми з України. А потім з'явився тантопарк з дівчатами: той, хто сидить перед мною майже подрібнився на їжі, і її подруга худіла назад в її стілець і намагався дуже важко мати сміх. Він зробив мене сміятися, що я сказав офіціантку. Я не сміється.
Покинув мене, що є така неоднозначна нерівність на складі багатьох росіян з приводу українського дискурсу. Для того, щоб обговорити щось пов'язане з нами, перепрощіть щось і чіпляйте до чогось. Дякуємо Богу всім іншим.
Здавалося б, що якщо ми проголосили однакові емоції в напрямку Росії як більшість росіян, в досить короткий час ми можемо перетворювати в два невиліченних ворогів.
Події, що відбуваються в країні протягом останніх декількох місяців, демонструють абсолютно різні якості людей, які раніше здавалося б, є непристойними десь дуже глибоко.
Уявіть, що це практично незрівнянне, нехай уявляйте, що ми розумні люди.
Я зрозумів, що моє бажання не втратило. Я все одно хочу заявити про свою належність українському дискурсу. Дискурс української культури. Нещодавно ми зустрілися з дуже тісним другом наших, хто говорить про російську мову і не менше патріотичних поглядів. Вона висловила подібні погляди: «У минулому, коли я запитав, «Чому не думаю, що я»?», Я вперше відправив три листи, а потім пояснив, що я мовию, що я хочу, тому що я жив у вільній країні. А тепер, навколо мене, більше і більше людей говорять українською мовою — без претензій, без того, щоб мені зробити що-небудь — просто тим, що вони «запалюють на мові, які хочуть, адже вони живуть у вільній країні». Я хочу піти в Україну більше і більше. ?
Я добру людину, яка цінує свободу над усім іншим. Коли хтось змушений зробити щось проти своєї волі, коли людина зволожена, і він не має можливості реагувати, я втратив свої шекбони від занурення і хочу максимально швидко поминитися. Саме тому, після прийняття закону про регіональні мови я перейшов на українську мову у четвер разом з ранковим шоу на Just Radio.
Ймовірно, тому, коли я чую виступи ardent Svobodovites про «Москали» і «Jews», хочу приклеїти накладні темпи і розподілити календарі з російським прапором під їх центральним офісом.
Якщо ви не змогли міцно посадити квітка для людей, які алергійні до його кольору. Як ви не можете зробити ім'я користувача Рамштейна на полігонах. Ви не можете наполягати красу сапперовими лопатями. Ви не можете бути щасливими за рахунок інших людей. Це відомі речі.
Навіть майже універсально прийняті стандарти супронаціонального суспільства, до якого ми аспіруємо так звані європейські цінності. Але в якості брокера я знаю недавно сказав клієнту:
Чому ви сказали мені три рази, що гарний будинок? Я вже знав, що перший раз!
А після другого повторення ви пам'ятаєте його!
Ці прості речі повинні повторювати нескінченно. Ви і у мене є всі дорослі протягом тривалого часу. Для дорослих, навчання і запам'ятовування набагато складніше. У нас було менше розмови з батьками, ніж ми робили з собою.
Як і всі ми, я піддаю мої стереотипи, мої бездомності і страхи. Як і всі ми, у мене є те, що я бачу і не хочу втратити. Але останнім часом я все частіше хочу бути в середині своєї справи. Мова, “мов”, погляди та значення. Я хочу бути оточеним красивими людьми. Хочу вважати гарну людину. Звісно, ви знаєте, яку красу я розмовляю. Краса слів і дів, оленів і посад.
Я назвав цю статтю не дуже політично правильно, можливо. Але я зробив це свідомо. Я дуже люблю вірність використання жінки української мови. Але я іноді дуже шкода, що політики в моїй країні, які дозволяють собі зробити такі заяви, користуються підтримкою не кілька, але тисячі людей.
Для мене важливо вказати свою позицію. Для мене важливо перенести його як прапор. Будь-який з одним прапором можна побачити його здалеку. У мене є багато друзів євреїв, росіян, вірмен і грузинських. Хочу відчути себе українцями та бути щасливими. Я хочу, щоб вони були щасливими, щоб жити на землі, де мій великий Я хочу, щоб вони обрали мову, яку вони говорять на своїх друзів. Хочу вибрати українську мову.
Денис Блощинський