Чи знаєте ви Росія добре?

Чи знаєте ви Росія добре?

Вибачте, будь ласка, зв'яжіться з нами Але ви можете спробувати свою руку для задоволення Правил використання промо-коду:
Статус на сервери
Виберіть дати і напрямок рейсу, виберіть авіакомпанії і тип рейсу.
Вкажіть номер і тип пасажирів
- введіть в стовпчик "У мене промокод" і введіть номер промо-коду у відкритому полі.
до Промокод діє до 31 серпня 2014 року.

По-перше, це приголомшливо красива країна. Якщо ви ще не скептично подорожуєте в Росії, то ми готові переконувати вас. Не секрет, що наша країна величезна, але вона також неймовірно різноманітна. Подорожуючи різними частинами, ви зможете відвідати різні країни, а іноді, якби на інших планетах.

Для того, щоб запевнити вас, Веб-сайт іБодибилдерши Ми підготували трохи ігор для вас. Чи можете ви сказати мені, що ви шукаєте: Росія або іншу країну?

Якщо ви відповіли всі питання правильно в здогадці, ви отримаєте промо-код для знижки при купівлі будь-якого авіаквитка на однудвустриптиз.com.

Умови: Промокод може бути отриманий користувачам, які відповіли всі питання між 23 липня 2014 року та 31 серпня 2014 року. Кожен користувач може отримувати і використовувати тільки один промо-код. Кількість промо-кодів обмежена.

Російська трансбаялія або дикий захід США Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Це США буддійський храм в Росії або Китаї Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Це Китай Алтайські гори або Швейцарські Альпи Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Це Швейцарія Камінь ліс в Китаї або природного парку в Росії Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Це Китай Росія або легендарна сіль марш в Болівії Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Це Болівія німецьке місто або невелике місто в Калінградській області Чи знаєте ви Росія добре?

Дивовижна природа Росії або кам'яні статуї на острові Пасхи Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Це Великодній острів Петровська або Рига вулиця Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія У Камчатці Чи знаєте ви Росія добре?

Ісландська долина гейзерів або російських просторів Чи знаєте ви Росія добре?

Чисті води Алтайських або канадських озер Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Це Канада Це Кавказ або Хімалаї Чи знаєте ви Росія добре?

Це Himalayas Skyscrapers однієї з мегаполісів США або великого російського міста Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Це Росія або Свальбард архіпелагу в Норвегії Чи знаєте ви Росія добре?

Це Росія Про це повідомляється про те, що в рамках проекту «Сучасні закупівлі» є обов’язковим. Але ви можете спробувати свою руку для задоволення Правил використання промо-коду:
Статус на сервери
- введіть в стовпчик "У мене промокод" і введіть номер промо-коду у відкритому полі.

До 31 серпня ми надамо вам знижки. Я! Я! Я! Вибачте, будь ласка, зв'яжіться з нами Але ви можете спробувати свою руку для задоволення Правил використання промо-коду:
Статус на сервери

До 31 серпня до 31 серпня!

twitter.com/share