Чи знаєте ви Росія добре?

Вибачте, будь ласка, зв'яжіться з нами Але ви можете спробувати свою руку для задоволення Правил використання промо-коду:
Статус на сервери
Виберіть дати і напрямок рейсу, виберіть авіакомпанії і тип рейсу.
Вкажіть номер і тип пасажирів
- введіть в стовпчик "У мене промокод" і введіть номер промо-коду у відкритому полі.
до Промокод діє до 31 серпня 2014 року.

По-перше, це приголомшливо красива країна. Якщо ви ще не скептично подорожуєте в Росії, то ми готові переконувати вас. Не секрет, що наша країна величезна, але вона також неймовірно різноманітна. Подорожуючи різними частинами, ви зможете відвідати різні країни, а іноді, якби на інших планетах.

Для того, щоб запевнити вас, Веб-сайт іБодибилдерши Ми підготували трохи ігор для вас. Чи можете ви сказати мені, що ви шукаєте: Росія або іншу країну?

Якщо ви відповіли всі питання правильно в здогадці, ви отримаєте промо-код для знижки при купівлі будь-якого авіаквитка на однудвустриптиз.com.

Умови: Промокод може бути отриманий користувачам, які відповіли всі питання між 23 липня 2014 року та 31 серпня 2014 року. Кожен користувач може отримувати і використовувати тільки один промо-код. Кількість промо-кодів обмежена.

Російська трансбаялія або дикий захід США

Це Росія Це США буддійський храм в Росії або Китаї

Це Росія Це Китай Алтайські гори або Швейцарські Альпи

Це Росія Це Швейцарія Камінь ліс в Китаї або природного парку в Росії

Це Росія Це Китай Росія або легендарна сіль марш в Болівії

Це Росія Це Болівія німецьке місто або невелике місто в Калінградській області

Дивовижна природа Росії або кам'яні статуї на острові Пасхи

Це Росія Це Великодній острів Петровська або Рига вулиця

Це Росія У Камчатці

Ісландська долина гейзерів або російських просторів

Чисті води Алтайських або канадських озер

Це Росія Це Канада Це Кавказ або Хімалаї

Це Himalayas Skyscrapers однієї з мегаполісів США або великого російського міста

Це Росія Це Росія або Свальбард архіпелагу в Норвегії

Це Росія Про це повідомляється про те, що в рамках проекту «Сучасні закупівлі» є обов’язковим. Але ви можете спробувати свою руку для задоволення Правил використання промо-коду:
Статус на сервери
- введіть в стовпчик "У мене промокод" і введіть номер промо-коду у відкритому полі.

До 31 серпня ми надамо вам знижки. Я! Я! Я! Вибачте, будь ласка, зв'яжіться з нами Але ви можете спробувати свою руку для задоволення Правил використання промо-коду:
Статус на сервери

До 31 серпня до 31 серпня!

twitter.com/share