Шад Туп Лінг Уралдже

Подорожі та блогер Сергій Доля пише: На одному з вершин Північного Уралу, Mount Kachkanar, є єдиним буддійським монастирем в Свердловська область Шад Туп Лінг. Це гарне місце, особливо взимку. Від траси до буддійського комплексу необхідно пройти 6 кілометрів. Спочатку мене занурився, але потім я знаходжу до звичного темпу в годину. Ну, це океї, я думав, що я прогуляю в холоді. А потім вийшов, що монастир знаходиться на висоті 600 метрів - він проціджував більше, але він був занадто пізно, щоб відмовитися.
Р

«Асцент» до монастиря почалася з села Кося. Ось доріжка для тих, хто бажає відвідати монастир:

На початку подорожі я побачила шлях, або від снігохода або від автомобіля. Навігація Я дізнався, що це сліди схованки: в монастирі є собаки, на яких новік піднімають гірську їжу і різні податки. На снігу, а хлопці, потім забирають його на шляху.

Кілька людей приходили до мене, в тому числі Лама Докшіта, abbot of Shad Tchup Ling. Він повернувся з Єкатеринбурга, де він лікував зуби. Вся компанія досить життєрадісна і, швидше за все, ми знизилися. Або ж, я. По-перше, дуже важко ходити, і по-друге, я швидко втомився від холоду і непристойного. У темряві ми пройшли шість кілометрів. Це добре, що Lama був там і припинив мене, коли я видихнув.

Люди часто запитують мене на зустрічі: Ви коли-небудь мали небезпечну ситуацію в житті? Я можу сказати вам напевно, одна з них трапилася, що ніч на горі. По дорозі з'їхалися, кожен раз я зняв шлях, що я впав в сніговий коліно-глибокий, кожен рух був відданий складністю. До кінця я вже відрахував кроки: п'ятдесят кроків – розірвати, п'ятдесят кроків – розірвати.

«Що стоїть ступенева ситуація», - сказав я, що падає на коліна після того, як ми пішли кудись 2/3 маршруту – вчора я побігла містом з факелом, жив у готелі, і тепер я ледве їхати в будь-яку точку з хлопцями, які я зустрівся з шансом на Інтернет. Він буде пом'якшувати тут, але довго збирається в кулак, але сила від цього не стала. Я бажав падіння без міцності і замерзання, так як навіть Мінеральні органи не встигнуть приїхати на допомогу:

Але завдяки Lama і його підтримці я отримав до вершини. До цього вечора я мав деякі ілюзії про гірський скелелазіння, наприклад, я навіть думав про Кіліманьяро, але тепер я абсолютно впевнений, що я отримав все з гір і це час, щоб зупинитися з ними. (Я впевнений, що кожен третій коментар буде, що я повинен піти в тренажерний зал і їсти менше)

Про те, як прибули цей монастир.

Лама Доксіт (керівник) – колишній військовий У Бур'їті жив учитель Дарма Доді Жалсаєв. Після того, як учитель мріяв про прекрасний монастир на горі під назвою Качканар. Уранці він назвав Лама Доксіт і розповів йому про його мрії. Починали шукати гору з такою назвою і знайшли її 5500 кілометрів від Буряції в самому центрі Уралу. Там Лама Доксіт почав будувати монастир в 1995 році.

На даний момент монастир на 30 відсотків готовий (за яким побачила Дарма Доді Жалсарев):

Це вражаючий комплекс будівель, проте взимку більшість з них не нагріваються. Для економії палива нагрівають лише три номери. Головний номер слугує храмом протягом дня, де новік практикують перед вівтарем, під час їжі столи привозять тут, а вночі перетворюється в спальню:

Не можна розтягнути ноги до вівтара, тому кожен спробував посидіти з спиною:

3610Р. 4200Р.

Зараз в монастирі є сім нескорених, які практикують, працюють на фермі і виконують різні пороги. Хтось зараз чотири роки, хтось прийшов на місяць тому.

Зібрали свою силу і вирушили на фотографію лісу. Номери були дуже гарячими — 35 градусів, напевно — які зробили лінзи миттєво помішали. На моїй ширині волога всередині об'єктива згущена (подається змащеним холом вогнів в центрі рами), тому до кінця мого перебування я знімався 24-70:

р.

Як я вже сказав, що наша «спальня» була також головною кімнатою монастиря з вівтарем (відправила голову до вівтара). Я не можу спати з щільністю своїх сусідів.

Р

На наступний день він знайомився з мешканцями і життям Шад Туп Лінг.

Щодня в монастирі призначається обов'язковий офіцер. Він прокидається перед кожним іншим, розтоплює духовку, готує їжу і очищає стіл. На столі, я повинен сказати, досить спрей - хлопці задоволені тим, що місцеві жителі подаються і туристи приносять:

На плиті завжди є чайники. У білому – чорний чай, в іншому зеленому кольорі. У такому холоді вода кип'ятіння прогрівається ідеально, всі напої її постійно:

Будь-яка є однією з новік. Він говорить англійською мовою і дає тури всім туристам. Як монах повинен поголити голову:

Перед сніданком, новіки проводять часову практику:

Вода є різною історією. На горі немає струмка або весна. Влітку хлопці збирають дощову воду, взимку - піднімають з особливого плювати:

Монастичні споруди:

Тут містяться тварини - собаки, коров'ячі, козять:

У монастирі є перша зима. Поставка сіна, яка в теорії повинна бути досить до весни, вже вийшов. Про те, як годувати коу.

126097.

Основа для майбутнього статуї Будди:

Купання. Невеликий дощ двічі на тиждень:

Баня пропонує найкращий вигляд підніжжя гори:

Залишки автомобілів - все в господарстві буде працювати:

р.

Готель знаходиться в самому серці. Він має правила поведінки, написані на ньому, є барабани з молитвами і дзвіницею:

р.

519273

По суті, більшість з яких побудували Лама Доксіт, нуки і друзі монастиря приєдналися пізніше:

Якщо ви уважно дивитесь, то в якості утеплювача використовуються містобудівні розтяжки. До речі, найцінніший подарунок, який гості можуть зробити до монастиря, щоб принести бензин і професійну піну. Тільки вона захищає від обдувних будівель в таких заморозках:

У той же час, фортепіано з собаками, що виготовлялися, щоб підняти поставки:

У радянських часів була норма: одна слата собака може перенести 30 кг маси. Тим не менш, оскільки собаки заглиблюють весь шлях, навантаження знижується навпіл. Монастир має 11 собак і 2 санки (великий - 7 собак і маленьких - 4):

Лате. Зважає один і півтончика: перетягнути його на гору, хлопці розібралися її гвинтами і піднімаються частини. Під час перевезення одна з частин була втрачена десь і зараз машина непередбачається:

На відстані можна побачити розвиток металевої руди. Раніше на цьому сайті була гора, яка EVRAZ очищається:

р.

На сьогоднішній день на горі, на якій стоїть монастир. Лама і студенти постійно борються і висушують компанію, пояснюючи, що це святе місце. Ця ситуація нагадувала мені багато історії від Аватара, коли люди прийшли, і вони не подбали, що це місце був святим для місцевих жителів. Вони були зацікавлені в запасах корисних копалин, які були під їх житлом:

Час повернення в село:

р.

р.

Я влаштував, щоб піти на шляху назад на снігоходах (один з хлопців в нашій компанії прибув на ньому вночі). На монастирі, тому я вирішив ходити з усіма, а потім сидіти на дорогу.

Важко вистачить, знизився набагато простіше. Я вирішив не піти, але піти з усіма. За годину ми були в с.:

Я тримала трасу до монастиря. Я пам'ятаю цю подорож довго без нього. До речі, я не розумію, чому Єкатерінбург ще не відвідую цього місця. Підйомник може стати цікавим веслом на позашляховиках. На зиму вони малоймовірно йдуть туди, а влітку вони можуть. До того ж, до монастиря лише 1 раз в історії, і це був УАЗІК.

Якщо ви їсти, не забудьте подарунки для монастиря - бензин, піна, сигарети Прима, сіно для корова, будь-які товари і т.д.

Джерело: sergeydolya.livejournal.com