5 фраз, за які ви не будете найняти

У нас є багато речей, але ми маємо багато речей, щоб зробити, і ми маємо багато речей, щоб зробити. Отже, ми повинні переконатися, що ми маємо право зробити це, щоб у нас є право зробити це, і ми маємо право зробити це. Нехай ваші конкуренти використовують ці припливні кліше, їх листи будуть в кошику. І ми подбаємо про вас.

1. "Дар (а)"

Ви повинні знати, що вам не потрібно. А потім ви повинні сказати: "Ви повинні бути на вашому шляху". Ти не той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто. Марія Еллен Slater, засновник Reputation Capital Media Services, і зараз експерт з розвитку кар'єри в Monster, пропонує нам працювати важко і дізнатися ім'я Adresat. Він сказав: «Ви знаєте, що ви не встигли це, ви не встигли цього. й

2. «Я хотів би отримати роботу в ...»

Я хочу, щоб ви знали, що ви в середині сну, і що ви в середині сну. Єремія Шифілінг, автор Отримати це Done: Напишіть листа Cover та Віце-президент з маркетингу, Fidelis Освіта, пояснювальний стартап, вказує на те, що дуже багато співрозмовних листів насправді однакові.

Він запитав, «Що, якщо Діксен почався «Казка двох міст» не з відомої фрази «Це було краще всього часу», але так: «Дар читач, дуже довга книга перед вами»?» Ви не зможете ввести перше місце.

Не обов'язково налаштовувати роман, але розповісти про підходящий жарт варто. Він каже, що «День в цей день і вік, коли ви в середині цього, ви в середині цього». У нас була тисяча з них, Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Ви повинні мати можливість дістатися до мене, і ви повинні мати можливість дістатися до мене. Якщо вам подобається продукт компанії, або ви є великим фахівцем, то починайте з цим, щоб зловити оголошення.

3. У «Я думаю, що я ідеальний кандидат для цієї позиції. й

Slater коментує, "Чому двічі ступеню". Слова «рожева», «феель» та «беліве» у бізнес-середовищі не процитовані. Ви не судите, чи є ви ідеальну або ні. Ви кажете, що при старті вироку з «І», ви будете почувати себе більш впевнено, ніж за допомогою цих «слабних» дієсловів. Якщо ви не в правильному місці, то ви в правильному місці, і ви в правильному місці.

4. У Я ефективний гравець команди.

Це неспроможність може бути втілена. Він сказав: «Для того, що ми будемо ставити вам у списку, ми повинні поставити вас на список». «Залучення читачів зросла на 17%» краще, ніж «програвач». І ми повинні сказати вам, що ви зробили і що ви зробили. Він не той, хто є тим, хто є тим, хто є тим, хто є тим, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є той, хто є найбільш. Так, ми говоримо про вас, ви йдете про вас, ви йдете про вас. Але...

Вас цікавить.

Джей Абрахем: Як зібрати великий прибуток в будь-якому виді бізнесу

8 Причини конфлікту – З`ясуйте!

5. Умань «Я люблю вашу компанію так багато. . . ?

Ви бачите, ви бачите, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви, як ви знаєте, ви, як ви знаєте, як ви, як ви? І коли ви робите це, і ви робите це, і ви робите це. Ніяких вподобань. Ми не повинні нічого сказати вам, ні ми повинні сказати що-небудь для вас. І я сказав: "Ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви, ви знаєте, ви, ви gotta be right?" Використовуйте його...Публіковано

Джерело: en.insider.pro/lifestyle/2015-02-18/5-fraz-za-kotorye-vas-ne-vozmut-na-rabotu/