Scarlett Johansson - замші

Незважаючи на те, що не багато зірок заслужено згадуються у фантастичних книгах, Скарлет Йохансон не схожий на те, що французький письменник Григорій Делакурт пише про її в романі «Що ми подивимося». Насправді це любов історія не про Джоансон: вона розповідає про механіку фільму, яка закохується в любові з подвійним Scarlett ім. Яніна. Scarlett випереджає, що її назва згадується кілька разів в тексті роботи.

Юристи за актрису подали позов проти видавничого дому JC Lattes, де Шарлетт прагне до збитків за незаконне використання її імені, а також, дуже переконливо, заборона на майбутні видання роману «Поглядаємо». Продається книга в березні і стала однією з кращих книг французьких прозів у квітні.
Григорій Делакурт вже висловив свою аутентифікацію в інтерв'ю з таблицею Le Figaro. Авторка здивує, що Голлівудська дива піклується про нього і стверджує, що згадувати ім'я Йохансона в романі тільки показати її схожість на героїні.

«Мої книги – художня, не документальна, і я обов’язково писав про Жанін Фукурез, а не Скарлетт Йохансон. й

Я не знаю, чому вона вдарила мені.
Автор додав, що він також у порівнянні з героям свого роману з Райан Гослінг і Gene Hackman, але не отримав скарги від цих акторів.

P.S. Чи є Scarlett робити так погано, що вона збирається сушити для чогось подібного?