Reynolds Стиль

Я думав, що це не було добре ігнорувати чоловічу половину знаменитості для цього довго. І так я запрошю тебе (і ми) щоб зацікавити, як були на любовному фронті... кажу Райан Рейнольдс.

83374712

1280577р.

Зараз він привабливий для всіх табличок, зокрема через літній причал з Charlize Theron і неоднозначність у відносинах з його екс-дружиною Scarlett Johansson. Хто прийшов перед ними?

р.

Особисте життя канадського ручного Голлівуду стандарти я б закликав навіть трохи нудно. Не дивлячись на те, що минулого року він був оголошений найкрасивішою людиною планети 2010 (за народами). Хоча Райан сам зробив досить незвичайний коментар про цей прояв універсального визнання:

"Я думаю, що прокоментую це питання, що я найбільше боявся, як загальна нічого. Якщо ви займаєте це серйозно, необхідно евтанізувати якомога швидше.

Пристрасний настрій цих комендантів. О, прийти на. Так, особистість. У віці 35 років Рейнольди мали лише три серйозні справи, одна з яких закінчила шлюб.

Рахель. Народжений з Канади, Райан Рейнольдс, навіть переїзд до Голлівуду, віддають перевагу гарячим красунцям Лос-Анджелеса з північних місць. Чармінг актриса від Minnesota Rachel Lee Cook став першим серйозним хобі.

Деталі цього роману ущільнюються сім разів. Тільки відомо, що пара зустрілася приблизно на рік, а в 2002 р. доріжки побігли. Рахель був в руках, а незабаром пішов під коронку з канадою, а також герой коміксів – актор Данила Гілліса.

А Райан в той же рік приєднався до канадського рок-пого співака Alanis Morissette.

Аланіс. Вона була першою жінкою, щоб дійсно перемішувати серце Райана. Він не взяв його довго, щоб зрозуміти, що він був Аланіс, він хотів почати сім'ю, мати дітей. Тим не менш, сердець і, в той час на пікі популярності Морісет, не поспішав зв'язати вузол, і ще більше, щоб стати домогосподаркам.

132550.

У 2004 році Аланіс коротко подарував посади - пара оголосила свою діяльність.

р.

Проте стосунки залишилися на цьому етапі, а в 2007 році повністю зламалися.

Але Райан і Аланіс продовжують говорити про те, що один з одним до цього дня. Не дивлячись на те, що всього через два місяці після розбиття 5-річної зв'язки, Райан вже почав новий - молодий і романтичний Скарлетт Йохансон з'явився на горизонті.

Скарлетт. На відміну від минулого, Райан не був водієм. Роман розвивав більше, ніж у великій частині через непристойну природу Scarlett. Через місяць вони вже проживали разом, а через шість місяців оголосили свою участь.

р.

717179

Саме весілля не було, пара одружилася в невеликому містечку біля Ванкувера (Канада).

Після двох років як ідеальна пара для інших, пара оголосила про їх розлучення. Розрив також ініційований Scarlett.

Румор має це те, що пара бракує спільного часу (який в цілому дуже передбачуваний з такою популярністю).

р.

Райан сказав:

«Я думаю, що я став трохи більш обережним. Я хвилююсь, що наші відносини поступово перетворюються в мило оперу.

І мило дотрималися, коли вже офіційно виховали Йохансон цього літа дізналися про ваффрі Райан з красивим Чарлізом. Румор має це, що вона серйозно хвилюється, що Чарліза серйозно доторкнеться до серця ardent Reynolds.

Але її страхи були в сові.

Шарліз. У своїх відносинах з Чарлізом Райан нарешті спробував більш звичну роль для Голлівудських красунь.

р.

Вони не поєднуються в громадськість, і незабаром Райан навіть заявив, що їх відносини є флотом. Однак він забув, щоб присвятити леді своїм істинним намірам, тому Чарліза залишається пригніченим до цього дня.

до

Сандра. Тільки жінка, яка тривалий час перебувала в житті Райана, була довгою знайомствою і «тільки другом» Сандра Балок. Проте, накладки відмовилися вірити в дружбу більше одного разу.

Після прем'єри Пропосалу, вони назвали пара.

У 2010 році вони вирушили через розлучення, і накладки повертаються самі.

Райан наполягав, що він був тільки другом сім'ї і допоміг вижити цей важкий період Сандра і сина Луї.

(Б)

3610Р. 4200Р.

Наприклад, облаштування поїздок до природи.

Або захоплюючий Sandra з новим проектом - вона буде співпродукувати анімований sitcom Reynolds.

р.

А також витрачати час на покупки разом або в будинку Sandra.

р.

Райан має серйозні наміри про Sandra Bullock. У той же час Скарлетт Йохансон не перестає показувати зацікавленість у його екзамені.

Але незважаючи на бурі пристрасті навколо своєї людини, сам Райан не поспішає робити офіційні заяви. Він спокійний і розумні ситуації на особистому фронті - напевно не за нього.

Веб-сайт: www.facebook.com