Macyage Scarlett Джоансон.

Ця актриса часто була у порівнянні з жіночою легендою Марілін Монро, яка була супер популярною, суперсексуальною і, на жаль, супер нещастям, тому що обидва мають м'які риси обличчя, неймовірну привабливість і милий спонтанність присутні в повній мірі. Природно, доля Скарлетта Йохансона, яка буде обговорюватися, не має відношення до життя Маріліна, але молода актриса нашого часу не є аверсом, щоб спробувати образ культової жінки минулого імені Маріліна. І багато допомоги в цій дії є її макіяж.

Звісно, Scarlett не завжди з'являється як Monroe, але пара таких виходів можна побачити. Я не знаю, чому вони думаю, що. Для мене Марілін, принаймні у фотографіях і кіно, набагато привабливіше, ніж Шарлетт, хоча я нічого не маю проти останнього.

Давайте подивимося на Scarlett's makeup і подивіться, якщо вона виглядає як Марілін або ні, а також оцінить свою здатність представити себе цим або таким макіяжом.

1,1 км В цілому образ неуспішним. Немає макіяжу або зачіски вражає. Чому Scarlett такий дам? Я не розумію...

Macyage Scarlett Джоансон. Р

2,2 км Дуже молодий Scarlett з мінімальним макіяжом. Нагадуємо мене про мій колишній однокласник.

3. У Красивий макіяж і зображення в цілому ідеально. Ще раз, я переконаний, що Scarlett дуже ніжний і милий за зовнішнім виглядом, але її характер, очевидно, не цукор.

4. У Занадто багато блисків на обличчі і тілі. Після того, як він був модним, але зараз він не викликає захоплення.

5. Умань Цей образ явно не для Johansson. Я не пов'язую її з «справжньою красою», хоча, можливо, хтось любить такі експериментальні спроби актриси.

Macyage Scarlett Джоансон. р.

6. Жнівень Здавалося б, що все ідеально, але занадто темні брови ловлять очей і відволікають від макіяжу.

до Macyage Scarlett Джоансон.

7. Про нас Ну, це повністю за доброго і зла ... Фото було прийнято останнім часом, і це дивно, тому що я дійсно вірю, що Scarlett нарешті знайшов своє зображення як красивий, ніжний і солодкий Голлівуд seducer. Чи можливо розлучення постраждали від актриси?

8. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

9. Навігація Шкарлетт не йде темне волосся, але макіяж досить хороший, тому що головна перевага на обличчі актриси спекотні губи.

10. І ось щось дистанційно схоже на образ Маріліна... Я думаю, що це цілком дивний.

11. Я не схожий на це. Рожеві тіні і яскрава помада не найстрашніше поєднання?

12. Але ось це добре, хоча тіні цього кольору нерозмітні з червоним помадом і викликають негативне враження. Особисто я думаю.

13.00 р. Великий зачіска і все одно ніжний зробити, божевільний Джоансон, я люблю це!

14. Я. Картина дуже незручна. Але ми шукаємо в макіяжі, тому будемо чесними – макіяж розсмоктування. Нехай він дивився на когось, але він, безумовно, не дивився на цю акторку.

15.00 р. Макіяж не підходить для Scarlett. Вона так молодий, і такий макіяж перекреслює всю чарівність молоді.

16. Гарний! Підкреслити її м'якість, чуттєвість і, звичайно, молодість.

17.00 р. Дозволити і волосся дивувати. Скарлетт нагадує диви минулого століття, але, на жаль, неординарна христма в Йохансоні небагато.

18 років Я не можу сказати, що це чудово, але це досить добре. І зачіска відмінна, хоча б у порівнянні з багатьма, які були представлені раніше.

19.00 р. Я не схожа на вілі, я повинен ретельно забрати їх.

20. Знову брови набагато темніше волосся. Я не отримую. Я бачив пару зображень інших знаменитостей, які дуже добре в цьому поєднанні, але Scarlett не один з них. Макіяж, звичайно, добре, якщо не для рум'ян.

4297107

21. Червона помада, якось не дуже підходить для «нового Мариліну», але справжня Монро вона була неймовірно підходящою.

22. Він був красивим зображенням, але я мав підкреслити очі більше.

23. Брюнетка Scarlett з яскраво-червоною помадою я не приймає. Макіяж погано, губи і вони зменшилися.

24. Красивий образ – зачіска, макіяж, посмішка – буквально все незвично красиво.

25. Він страшний. І побажав Скарлетта остаточно зрозуміли, що образ ля Монрой влаштував її краще і не намагався від нього вийти.

193324

26. Вона має такі великі губи! Я не помітив раніше.

27. "Скарлетт." Початок. Не подобається.

28. Очима макіяж є недбалим і неглибоким, а решта знаходиться вгорі.

29. Чудовий!

30. Зелені тіні наносять на верхні і нижні повіки, зроблені Шарлетт героїні російських казок. Ви можете вгадати, що ...

31. Фото відносно нова, тому я укладаю, що Scarlett втратить землю.

Macyage Scarlett Джоансон. Р