Трикутники в кіно

Любовні трикутники не є новою романтичною темою, але вони досі актуальні. У кіно, як і в реальному житті, хтось повинен грати роль третього суперфлуозного. Уважно, але з якоїсь причини «треть» в любові абонеділі стає близькою особою пари: друг, друг, брат або сестра. Регулярність? Маяк...

Кінотеатр багатий прикладами ситуацій, які слід уникати, щоб не викликати психічну травму себе або коханої людини. Це легко, звичайно, щоб сказати “допомогло”, але це дійсно простіше зупинити інтригу від досягнення його клімаксу. Отже, люблять трикутники в кіно, правдиві і обструктивні.

"Оренда Groom" (2011)
Love Triangle: Rachel (Ginnifer Goodwin), Декс (Colin Egglesfield), Дарсі (Kate Hudson)

Рахель любить Декс, який, випадково, займається найкращим другом Дарсі. Я згоден, не найкращий варіант. Коли Rachel і Dex нарешті розуміють, що вони більше не можуть ігнорувати свої почуття, вони... Що я збираюся розповісти вам, дивитися цю романтичну комедію.

"Касабланка" (1942)
Любов Трикутник: Рік (Humphrey Bogart), Ільса (Ingrid Bergman), Віктор (Paul Henreid)

Від політики Рик має документи, які дозволяють йому подорожувати на території не зайнятої Німеччиною. У своїй житті з чоловіком, лідером опору в Чехії. Ризик свого життя, подарувавши своє щастя з Ільсом, Риком економить шлюбну пару.

Найкраще Весілля Другу (1997)
Любов Трикутник: Julian (Julia Roberts), Майкл (Dermot Mulroney), Kimberly (Cameron Diaz)

Найкращі друзі Юліанна та Михайло домовилися в Університеті, що вони одружилися, якщо вони не знаходились до 28 років. Михаїл не відправив Юліан запрошення на весілля на гарячу блондинка Долі на день народження. Я не хочу бути на своєму місці!

Випускник (1967)
Любов Трикутник: Mrs. Robinson (Anne Bancroft), Benjamin (Dustin Hoffman), Elaine (Katherine Ross)

Випускники коледжу Бенджамін мав вафель з двома жінками: дружиною свого бізнес-партнера і дочкою. Це дивний він не пішов до Бабця!

"Твілайт." Сага. Eclipse (2010)
Любов Трикутник: Едвард (Robert Pattison), Bella (Kristen Стюарт), Джек (Taylor Lautner)

The Bella-Jack-Edward трикутник не знайомий, ймовірно, тільки до глухих і сліпих, тому я думаю, що мої коментарі тут є зайвим.

Щоденник Bridget Джонс (2001)
Любов Трикутник: Марк (Colin Firth), Bridget (Rene Zellweger), Даніель (Hugh Grant)

На мій погляд, відмінна історія, показує, що не потрібно мати модельний вигляд, щоб знайти одного, хто любить несамовита. Не страшно, що на шляху до Хім.

Точка матчу (2005)
Любов Трикутник: Nola (Scarlett Johansson), Кріс (Jonathan Rees-Myers), Chloe (Emily Mortimer)

У цьому трилері Woody Allen перекручував любовний трикутник з летальним результатом. Я раджу дізнатися, хто вмирає і від руки якого, спостерігаючи цей важкий, але цікавий фільм.

Дійсність Біти (1994)
Любов Трикутник: Troy (Ethan Hawk), Lelaina (Wynonna Ryder), Майкл (Бен Натюрморт)

Лелаїна любить Поганий хлопець Трой. На жаль, вона зустрічає Михайла, який проявляє зацікавленість у своїй роботі - фільмування документального відео. Lelaina rushes до одного і іншого. В результаті він залишається з Троєм. Хоча "ремени" - це невимушене слово: після ночі разом Троє починає ігнорувати її.

Vicky Христина Барселона (2008)
Любов Трикутник: Христина (Scarlett Johansson), Juan Antonio (Javier Bardem), Марія Elena (Penelope Cruz)

Про нас Ще один фільм, в якому Scarlett стає частиною любовного трикутника. У ній вона грає дівчину, яка подорожує в пошуках пригод. Крістіна (Johansson) знаходить їх іспанською художницею та її екс-. Penelope Cruz, до речі, за роль екс-дружини отримала 4 нагороди.

Сабріна (1954)
Любов Трикутник: Лінус (Humphrey Bogart), Sabrina (Audrey Hepburn), Девід (William Holden)

Багатий чоловік, бідна дівчина, нагадує історію кіндерелла. Є два заможні чоловіки і брати. Але тільки один з них любить Сабріна!

"Коли ви спить" (1995)
Любов Трикутник: Peter (Peter Gallagher), Lucy (Sandra Bullock), Джек (Bill Pullman)

Щиро дякую Петро від смерті. Він залишається живим, але потрапляє в кому. Сім'я Петра бере Люсі за свій ф'янце. Сонечко сімейного комфорту, дівчина не намагається привести їх з помилки. У той час як Пітер несвідомий, Люсі падає в любов з братом Джеком. Хто закінчиться? Переглядайте фільм до кінця і ви дізнаєтеся.

«Любов фактично» (2003)
Любов Трикутник: Марк (Andrew Lincoln), Juliet (Kira Knightley), Peter (Chivetel Ejiofor)

Петро і Джульє, Марк є кращим чоловіком, який вже давно закоханий в Juliet. У своєму відео, знятому на своїй весіллі, тільки наречені. Доторкнувшись сюжету, але досить сумний.

Вугілля з вітром (1939)
Любов Трикутник: Rath (Clark Gable), Scarlett (Vivien Leigh), Ashley (Lesley Howard)

Нагадуємо вам: Scarlett loves Ashley, але Ashley loves Melanie. Поступово любов до Ашлі замінює нове почуття для Рат Батлера. Я думаю, що це не має сенсу йти в подробиці: фільм вже давно був класичним, що не можна забути.

Легенди осені (1994)
Красивий трикутник або навіть квадрат: Сузанне (Юлія Ормонд), брати Луду – Альфред (Аїдан Квінн), Тристан (Брад Пітт), Самуїл (Генері Томас)

Наймолодший братів приносить свою наречену в будинок. Починається пара, бо починається війна. Всі брати йдуть на війну. Сюзанна улюблена гиня, і вона, як батон (сорті для порівняння!), проходить від одного брата до іншого.

Фото: marieclaire.com