Прийміть приклад з молодят

Ну, ми можемо сказати, що з приходом 22 березня офіційно прийшла весна. І коли, якщо не навесні, поговорити про любов? Краще не просто говорити, але робити. Прийміть приклад від нововведень в любові зірки.

Пара #1: Райан Рейнольдс і Agnes fisher
Після розлучення грудня від Scarlett Johansson Reynolds загиблий час і знайшов свою нову любов в обличчя моделі Agnes Fisher. Вони вперше розмітили разом в Південній Африці. Аґнес словінгливо помістив свою праву руку на нижню спину Райана, актор, в свою чергу, поширив свою руку в зворотному жесті.
398269

Пара No 2: Taylor Swift і Chord Overstreet
Чи є ці два юні зірки на пару? Слухаючись фотографіями, вони мали хороший час разом з хокею гри в Лос-Анджелесі, сидячи на боці весь час і говорять про щось приємне.

Один джерело близько до Taylor пропонує, що
Вона намагається дізнатися його. Він крутий, молодий і самотні. Вона і Тейлор про той же вік. Він трохи старше, але не схожий на Gyllenhaal. Здається, що нестійкі відносини між Taylor і Jake приходять до кінця.

Пара No 3: Eva Longoria і Eduardo Cruz
Історія трагіальної сім'ї Єви, яка закінчилася розлученням, остаточно закінчилася. Мені здається, що ніхто не інший, ніж вузький Eduardo Cruz, старший брат Penelope, допомогло це зробити. Вони не бачили разом до того, як він виглядає як два щасливі разом.
556083.

Пара No4: Ашлі Грін і Jared Fallowil
Ця юна леді з привиду минулих відносин з Йое Йонасом врятується Корольами Леона басиста Ярослава Фольвоіл, з яким Ашлі відсвяткував День Святого Патріка.

Пара No 5: Scarlett Johansson і Sean Penn
Публікація спільних фото пари виконано багато трембл. Яка несподівана дует! У ресторані готують сніданок "шведський стіл".

Незважаючи на те, що офіційне підтвердження статусу відносин Sean і Scarlett ще не було, обов'язково подумайте, що таке неможливий жест (довгова нога Scarlett на коліні).
Shona) вказує на дуже тісні зв'язки між паном Пенном і пані Йохансоном.

Пара #6: Сієнна Міллер і Том Суррідж
Я сподіваюся, що друга спроба буде остаточно досягнута: Юде право та Сіенна Міллер підуть свій шлях. І Сієнна вдягнеться, щоб побудувати успішні відносини з іншим чоловіком. Можливо, це буде Том-Серен, з яким Сіенна має хороший час. У клубі вперше помітили пара.

р.

Потім для кави разом. Вони здавалося б, насолоджуючись однією компанією.

Вибрати 42 _

Пара #7: Vanessa Hudgens і josh Hutcherson
Ванес відхилив Zac Efron, з яким вона відповіла 3 роки. І я думаю, що я вже знайшов заміну. По дорозі, назад на набір.

У парі спостерігали один раз.

26,400.

1990Р. 2199Р.

Пара #8: Olivia Wilde і Ryan Gosling
Олівія не відчувала себе після її розлучення з італійської блакитної крові і, здається, вирішила зануритися в нову романтику з головою. Новий чоловік на своєму горизонті – чудовий Райан Гослінг, з яким актриса вже встигнути стріляти.
98025.00 Р

Херсон