Стара краса Секрети: Scarlett Johansson

Я завжди сподобалося Scarlett дуже багато: по-перше, тому що моя сестра дуже схожа на її, хто, з тими ж даними, завжди вважається себе якось неглибоким, по-друге, зовнішній вигляд Scarlett не може залишити нікого байдужим, а також її акторська діяльність: завжди ловить або позитивно або негативно, і по-третє, Scarlett завжди неймовірно задоволений себе, що є однією з основних секретів успіху у чоловіків, а також невдачі у жінок.

Я не добрий хлопець, який повісить у своїх піжами.
Актриса говорить, що її краса є щоденною роботою. По-перше, це була зовнішня привабливість, яка зробила відчутний внесок у її становлення зіркою світового масштабу: blond pin-up curls, сливові губи, високі жукбони і ферентомічний вигляд з під вій. Звісно, примітка Йохансона - губи: спочатку вони застрягають уяву Дереві Аллен, і тепер дизайнери Доменіко Дольце і Стефано Каптанна, які зробили Scarlett обличчям своєї косметичної лінії.

1,1 км Scarlett дуже добре при застосуванні макіяжу себе. Як кажуть, що ніхто не відчуває вас, і ви.

Я завжди дивився мій мама. Всі ці таблички, порошок, рум'яна - вона зачаровує мене. Я дивився як гіпнотизована, як мій мама спочатку наносила щось з однієї баночки, потім з іншого і третього, потім почав спробувати це себе. Моя мама завжди розповіла мені, що турбота про себе є однією з найважливіших речей жінки. Я дізнався, що.
Р

2,2 км Тепер легендарний художник макіяжу Пат МакГрат працює з Scarlett, який ділиться маленькими секретами з її гарячою зіркою.

Pat McGrath знає, що я просто люблю червоною помадою і вона показала мені, як застосувати її правильно. Не потрібно боятися фарбувати губи помадою, і використовувати щітку тільки для корекції контуру. Ось як ви отримуєте сливу губи.

3. У У косметиці Scarlett ви завжди можете знайти багату помаду, чорною тушю з подовженим ефектом, чорним огірком і золотистими тіні. І, звичайно, бронза.

Я не схожа на сонечко, і це краса промисловість диво зберігає мене.

4. У Скарлет ніколи не залишає будинку без макіяжу. Просто робить його легким і природним.

Я зносу макіяжу щодня, навіть коли немає подій. Просто, можливо, не так яскраво. Я завжди думаю, що не знаю, що я збираюся зустрітися і не хочу виглядати погано. Навіть якщо я походжу до хлібопекарської випічці, я кладаю на деякі вистойки і туші. Якщо я знаю, що я буду фотографувати, це також тональний крем, хоча це трохи важко для щоденного макіяжу.
Габаритний зображення

5. Умань Більше води і дивного меду.

Здоров'я шкіри надходить в межах, тому я тільки їсть натуральних продуктів і пити багато води. Нещодавно відкрила маску з меду Манука. Я відчинив обличчя, після чого беремо ложку меду, нанесіть його на обличчя, протримайте його протягом 10-15 хвилин і помастити її. Шкіра стає дуже м'якою, всі почервоніння проходять. Я завжди носити цю маску перед важливими подіями. Після цього макіяж потрапляє відмінно.

6. Жнівень Лимон для променевої шкіри.

Коли я шукаю втоми і мати червоні плями на обличчі, я використовую сік лимона. Я розбавляю його водою і кладемо на обличчя. Перед Оскарами або Золотими глобусами я роблю цю процедуру п'ять ночей в рядку, а шкіра навіть без тонального крему виглядає сяючий.

7. Про нас Scarlett likes для експерименту з кольором волосся, але завжди повертає на рідну блондинка.

Я натуральна блондинка, тому що я відчуваю, незалежно від мого кольору волосся. Я ніколи не мав робити змії режисерів, але я завжди повернуся до мого яскравого походження. Для того, щоб змінити колір: весь зовнішній вигляд змінюється відразу - це дуже цікавий експеримент.

8. У Кожна зачіска має свою причину.

Більшість з усіх, я люблю, коли волосся забираються, він виглядає дуже елегантно. Але якщо я збираюся мати юнацьку вечірку, я збираюся пустити волосся вниз і зробити хвилі, так багато sexier.
р.

9. Навігація Гаряча релаксація лазні.

Я хочу бути пацієнтом з усіма процедурами, але для мене це катування, щоб сидіти і чекати в салоні, коли диво відбувається. Хоча я хочу взяти довгу гарячу ванну, іноді додаючи лаванду масло, щоб вона допомагає розслабитися і заспокоїти.
10. Манікюр і педикюр завжди знаходяться в ідеальному стані.

Люди завжди помітили стан ваших нігтів, і особливо коли ви тримаєте ефектний зчеплення або склянку шампанського, поспілкуватися з жестами або покласти на взуття з відкритою точкою. Я люблю малювати нігті червоний, рожевий або тіло. В цілому все про зовнішній вигляд повинно бути ідеально!