Японська кухня

Японська кухня не тільки суші, сашімі і рулони, але в перші дні нашого перебування ми обираємо тільки їх. Найяскравіші враження залишають на рибному ринку. Ми виїхали двічі, щоб побачити знамениту трансляцію тунця, але ми не отримали там. Уже в півдня минулого шістьма ранку ці ресторани на ринку підкреслилилилися, в одному з них ми стояв майже годину, але варто. Свіжа, ніжна риба і filth, кілька видів тунця, ано-суп з оболонками і відповідним чайом – все було настільки смачним, що ми забули, що на годинник 6 ранку і їсти з великим задоволенням. І ці місця популярні не тільки серед туристів, але і серед місцевих жителів. Вартість близько 50 євро на людину, але співвідношення ціни тут краще в Токіо.

Ресторани Кайтен найбільш демократичні, якість незрівнянна з рибним ринком, але для недосвідченого туризму - дуже те ж саме. Недорогий і сердитися. Ви не хочете їсти суші за межі цієї країни, або, швидше за все, ви їсти їх і не отримаєте задоволення більше.

Ціна залежить від кольору пластини, в кінці їжі ви збираєте пластини і перейдіть на виїзд:

Ціни діляться на сто відсотків і ми отримуємо приблизну ціну в євро:

І була риба "ресторан" з цим своєрідним дизайном:

Р

Ви можете спробувати будь-який екзотичний - це крабове м'ясо, яке відразу на грилі в бульйоні (в дуже поширеній системі подаються страви):

Це просто небесний смак.

Тоді був звичайний, дуже недорогий бістро, але ми також їсти гідно там - рамен-суп, локшина і смажена "змазки", для всіх ми оплатили до 20 євро:

Але ця вечеря з моїми японськими жінками я очолювала там такі лабіринти, які я не знайшов спосіб там напевно : Меню тільки в японському, але я спирався на вибір дівчаток. Ми замовляємо всього трохи - локшини з гречки борошна - соба, які занурилися в соєвому соусі, морськими креветками в тісто, салати з овочів, які я не розумію ...

р.

В цілому, в більшості ресторанів не виникнуть проблеми з меню в японській мові - пластикові макети страв, які вибираються на вітринах:

Після декількох днів такої рибної дієти ми відчайдушно бажали м'яса, з Токіо ми переїхали до Кіото, де один вечір ми досягали Gion - площа, де живе гейша і вибрав милий ресторан з "kaiseki-ryeri" - це традиційний " обряд", де ви подаються багато страв - всього трохи - головна красива подача і найсвіжіші продукти. Ми обрали куряче меню — включили кілька видів міні-кебабів з різними соусами, рисом, курячим бульйоном, круглим курячим жовтком, а також овочами з смачним густим соусом з чорнилом — дуже схожим на італійські пінцимоні з оливковою олією.

М'ясо вкрите соусом з спеціальною щіткою, в чаші праворуч - салат з капусти:

Ще один цікавий досвід в Осаці полягає в тому, що ми робимо знамените мармурове м'ясо з Кобе, обсмаженого рису з часником і грибами -- все прямо перед нами на грилі був варений -- дуже барвистий дядько. В кінці ми подякували і лікували за дуже довгий час, і навіть зробили презент - набір паличок і рушника.

р.

Несподівано смачний часник обсмажений на вершковому маслі:

Також варто намагатися "окуноомі-яки" - місцеві "піца" - це невеликі торти з різними начинками (за традиційним блюдом Хіросіма) і типовими осака смаженими кульками "takoyaki" з крабовою начинкою. Саме так вони варяться прямо на вулиці - ввечері ці кіски збирають черги:

І звичайно, найцікавіше для мене було до супермаркетів — там я був веселим — покупка закусок, чіпів з Ebi-senbei креветкою, сушеною рибою та восьминогами, холодно-зеленими чайами, солодощі з рисового борошна з різними начинками йогурту з шматочками алое, морозиво та десерти з відповідного чаю ... Ціни на фрукти дуже дорогі. Ви коли-небудь бачили 25 євро кавуна?

Після того, як ми вирішили провести скромну вечерю в номері готелю і забили готові ролі, рисові торти - з швидкими закусками немає проблем.

р.

Більше вуличної їжі - популярні свіжі смузі:

Японці люблять їсти на поїздах, на вокзалах є великий вибір «бентобоксів» - коробки з рисом, ролями, омлетами та іншими барбами:

Я також хочу відзначити сливу вино "мешу" - дуже смачно - вона п'яна або з льодом або розведеною мінеральною водою. У японських ресторанах є тільки одне ім'я. Сака не схожа на неї.

й