Збірний крок Остап Бендер і лідер нобності Кіса Воробянов

У середині ХХ ст. Мирний крок Остап Бендер і лідер благородства Кіса Воробянинова шукають скарби Мадама Петухова. Я пропоную Вам ознайомитися з реконструкцією подій одного з місць їх пошуку з фотографіями та докладними коментарями.

Це те, що Станція Беслан виглядала так, як в ці дні. Вранці вранці. гірські вершини були освітлені темно-рожевими сонячними променями. Остап не схожий на гори. - Занадто багато шикарних! - Він сказав. - Дика краса. Уява idiot. Немає нічого. "Це був чотири годину ранку" ??? Проблема. Найперший схід сонця в Владикавказі в червні. У цьому місяці з'являються перші промені на 5:26 годин (2013). Під час залізничного вокзалу Владікавказ відвідувачі чекали великий відкритий автобус Закавторгторгторгу, а торкнулися люди сказали: - Хто буде йти по військово-морської дороги - доведемо їх до міста безкоштовно. - Де ви їдете, Кіса? - Остап - сказав Остап. - Давайте на автобусі. Давайте їм їздити безкоштовно.

Владимикавказський залізничний вокзал цього часу

Що таке автобус.

До якого готелю займали нещасливі концесії? Ймовірно в поточному Імператорі.

У бюро «Кавторгторгторг».

У готелі «Європа» також на Пролетарському проспекті.

Другий поверх кутового будинку зайнятий гість. "Європа."

Ведуться автобусом в офіс Zakavtopromtorg, Ostap, однак, не поспішав підписати на сидіння в машині. Говорячи живо з Хіпполітом Матвєвічем, він захопив хмарогірний настільний гору і, знаючи, що гора дійсно виглядала як столик, швидко зраджується. Щоб захопити настільну гору, Остап Бендер міг з одного з двох точок, позначених червоним кольором. Дійсно, в той час дерева на проспекті не були настільки високими і видом на гори з цих точок був чудовий.

В Владикавказ Я сидю на кілька днів. Але всі спроби отримати гроші, щоб подорожувати по грузинській військовій дорозі, або не мусили плодів на всіх, або надані кошти, достатні тільки для щоденного підтримання. Не вдалося заряджати громадянам гривні. Кауказький хребт був настільки високим і помітним, що не вдалося забрати гроші на свій дисплей. Він був помітний практично скрізь. В Владікавказі немає інших товарів. Що стосується Терека, він пропустив «Трек», за в’їзд до якого місто заряджається без допомоги Остапу. Збір алмів, виготовлених компанією Hippolyte Matveevich, приніс тринадцять копій в два дні. Я не знайшов ніяких фото входу в доріжок середини-20-х. Але в середині-30-х років він виглядав точно так само.

Потім Остап видобуває палубу карт з кешів куртки і, маючи в'їзд біля дороги при виїзді міста, почав гру трьох карток. Поки він став непристойним Hippolyte Matveevich, який був грати в роль захопленого глядача, здивований простотою виграшу. За рахунок друзів у хмарах були складені гірські хребти та снігові вершини. Червона перемога, чорна втратить! засмаглий Остап. Перед натовпом племінних гір, Інгуш і осетинів в повстяних капелюхах, Остап кинув три картки зі сорочками, одна з яких була червона і дві чорної. Кожен громадянин просить поставити будь-яку ставку на червоному картці. Остап повинен сплатити на місці. Червона дівчина перемагає, чорна дівчина втрачає! Ви бачите, поставте його вниз! Зробіть гроші! Гірники насолоджувалися простотою гри і простотою виграшу. Червона картка перед кожним лежав до правого або лівого, і було легко вгадати, де вона кладеться. У гру поступово почали залучати аудиторію, а Остап для бізера вже втратили сороку. У натовпі приєдналися вершники в коричневому циракасіані, зношуючи червоною бараниною шапкою і з регулярним перемішуванням на сонці. Ймовірно, кінчальник Ingush виглядав так:

- Червона перемога, чорна втратить! sang Ostap, підозрюючи прибуток. - Ви бачите, поставте його вниз! Зробіть гроші! Остап зробив кілька проходжень і кинув картку. - Ось вона! - витнула вершник, стрибаючи з коня. - Ось червоний! Я помітив це добре! «Щоб гроші, Катсо, якщо ви помітили, - сказав Остап. - Ви втратите! - сказав він - Ніщо. Я втратив, я буду платити гроші, Остап сказав. - Десять рублів. - Ставимо гроші вниз. Горіхи відкривали підлоги Сіrcassian і вивели пишний гаманець. - Це червоний! Я добре побачила. Гравець підібрав картку. Карта була чорною. – Ще одна карта? – попросили Остап, приховавши перемогу. Поверніть його. Остап туш. Гора загубила ще двадцять рублів. Далі тридцять більше. Гора вирішила всі витрати на перемогу. Побідоносець пішов за всю втрату. Остап, який не навчався в трьох картах протягом тривалого часу і втратив свою колишню кваліфікацію, переглянув цей час дуже невдало. - Подаруйте мені гроші! - Гірський шаут. - Що? - Люди побачили його! Не зрада! Люди побачили його, вони не побачили його. Я бачив, що ви змінюєте картку замість червоної картки! Дайте мені гроші назад! З цими словами гора підійшов Остап. Великий розчісник стійко постраждав першим ударом до голови і давав приголомшливу здачу. Тоді весь натовп атакував Остап. Хіпполите Матвєвіч звернулися до міста. гарячо-температурний Ingush не збити Ostap довго. Вони швидко охолоджуються, як гірський повітря, охолоджений вночі. Через десять хвилин гора з відхиленими громадськими грошима повернулася до свого села, натовп повернувся до свого повсякденного бізнесу, а Остап, елегантно і далеко сплітаючи кров оозування від зламаних ясен, висихає на зв'язку з Хіпполіте Матвєвіч. Де було це місце, де Остап Ібрахімович захопив «люль» від місцевого населення невідомо: Але ось що «гаманці» в повстяних капелюхах може виглядати:

р.

- Досить, - сказав Остап Остап, "єдино виходите до Тифлі. У п'ять днів ми пройдемо дві сотні миль. Ніщо, тато, чарівні гірські краєвиди, свіже повітря... Нам потрібні гроші для хліба і аматорських ковбас. Ви можете додати кілька італійських фраз до вашого словника, як вам подобається, але до вечора ви повинні збирати принаймні два рублів! Ми не повинні їсти сьогодні, дорогі друзі. Алас! Погані шанси! Незабаром концесії перехрестили мост над Тереком, обхопивши бараки і розмахнулися в зелені долини, по яких побігла грузинська військова дорога. Що «місто»? Найближчим до Грузинської військової дороги є чавунний міст. Через нього, швидше за все, і перехрещені топки супутники.

, Україна

Далі є барраки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

до Ми були щасливі, Кіса, - сказав Остап, "на ніч дощ, і ми не будемо ковтати пил. Дихати, лідер, чистий повітря. Сінг. Пам'ятайте кавказькі вірші. Побачити себе правильно! Але Хіпполите Матвєвіч не співали або пам'ятали вірші. Дорога була на підйомі. Ночами, що проводилися в відкритому повітрі, нагадували про себе цедрою в боці, тяжкість в ногах, а недосвідчена ковбаса – постійне і болюче печіння. Він прогулявся, притуливши до своєї сторони, тримаючи п'ятикутний хліб, загорнуті в газеті Владікавказь, і злегка перетягуючи ліву ногу. Газета «Сила праці». Можливо, хліб загорнув в ньому.

Про нас Цей час в Тефлі, цей час на найкрасивіших дорогах світу. Хіпполите Матвєвіч не подбала. Він не дивився як Остап. Він не помітив Терек, який вже почав рматися внизу долини. І тільки сяючий під сонцем, лід піки невагомо нагадували йому щось - не блиск діамантів, а не найкращі глазурні труни майстра Безенчука. Ostap Bender був молодий і повний міцності, який не можна сказати про Kiss. Зробіть погляд на шлях, щоб вони мали слідувати за схемою 1925. «Висока і вища. . . ?

До першої поштової станції - Балті - мандрівники були в галузі впливу на гори. Її щільний слоновий масив з венами снігу слідують за десять верст. Подорожі вперше перевозили пасажирський автомобіль Zakavtopromtorg, за півгодини пізніше автобусом, що перевозить хоча б сорок туристів і не більше сотні і двадцять валіз. - Лука Бресель - Остап потінув після автомобіля. - Поцікавити його на лівому льодовику! Після машин на довгий час в горах пахнуть бензинові перекриття і нагрівають гуми. Бранчове кільце, перехоплюючи мандрівників альтанок. Я побачу вас навколо кута. У Балті, Остап дав Хіпполіте Матвєвіч кінчик ковбаси і їсти топ два себе. «Я хлібобулочна родина», - сказав він: «Я маю право на збільшення харчування». Станція Балта:

Після того, як Балта, дорога введена в горж і пересувається вузьким карнизом, що проколюється в темних порід. Спіраль дороги вилікував вгору, а ввечері концесії знайшли себе на вокзалі Ларса на тисячі метрів над рівнем моря. Ми провели ніч в поганій локації безкоштовно і навіть отримали склянку молока, відтворивши хост і гості з картковими хитрощами. вул. Ларса. Можливо, в одному з таких будинків проживали нічні мандрівників:

Ранок був настільки любим, що навіть Хіпполите Матвєвіч, посипаний гірським повітрям, прогулявся більш весело, ніж вчора. За лаштунком Ларса відразу ж стояв грандіозну стіну Сідней. Долина Терека закрита тут вузькими ями. На скелях ще багато. Цей напис біля S. Lars, 100% спійманий очі Кіса і Осе:

Де скелі так стискали струм Терека, що прохід мосту є тільки десять саженів, там концесії побачили так багато написів на скелястих стінах гряди, що Остап, забуваючи величність Даріальної грядки, розтертої, намагаючись подолати рмелі і мони Терека: Велике спасибі! Зверніть увагу, начальник. Ви бачите, трохи вище хмар і трохи нижче орел. Напис: Коля і Мика, Липень 1914 Незабутній погляд Звертаємо увагу на мистецьку виставу! Кожен лист – метр за розміром і фарбується в масляній фарбі! Де ви зараз, Коля та Міка? Іпполите Матвєвіч думав про це. Де ти, Коля та Мика? Що ти зараз, Коля і Мика? Ти жир, ти старий? Ви, ймовірно, не будете йти до четвертого поверху, нехай тільки під хмарами, пофарбуйте свої імена. Де ви обслуговуєте, Коля? Поганий сервіс, ви кажете? Ви пам'ятаєте золото? Що таке золото? Ви думаєте, що це місце є золотою дитинства? Коля, ти страшний! І ваша дружина Мика - це непристойна жінка, хоча вона менш винна, ніж ви. Як ви малювали своє ім'я, повісивши на скелі, Міка була стояча вниз по трасі, що дивиться на вас очима в любові. Тексти пісень, а це означає: Тоді вона подумала, що ви були другим Печоріном. Тепер вона знає, хто ви. Тексти пісень, а це означає: You're fool! Так, так, все, що вам подобається, - красень на краси! Пехорин, Пехорін, і там, подивіться, ступеність звіту не може балансувати! Продовжуємо Остап, "нав'язуємо нам ще й непетуат. Let's рахунок Mike Bucky. У мене є крейда, до речі! Я збираюся писати, "Каса і Ася тут." І Остап, не думав двічі, кладемо на парапет, який захистив шосе від кип'ятіння абіс Терека, запаси аматорської ковбаси і почали підніматися на скеля. Хіпполіте Матвєвіч вперше спостерігав підйом великого гребінця, але потім розсіяний і, перетворюючи навколо, почав дивитися на фундамент замку Тамара, збереженого на скелі схожим на зуб коня. З цього місця починається фрагмент фільму про пригоди Остап Бендера, Хіпполіте Матвєвіч Воробянов та Федір Отця на Кавказі. Режисер: Великий Леонід Гайдай.

У цей час два верст з концесій, з Тифлісу, отець Федор вніс Даріальний Горж. Він прогулявся з відмірковим болем, шукаючи тільки вперед з міцними діамантами очі і шліфуванням на високому гаку з вигнутим кінцем, як біблійний священик. З останніми грошима отець Федор досяг Тефліс і тепер прогулявся на батьківщину на нозі, їсти добросовісні подарунки. При перетині перехресного проходу (2345 метрів над рівнем моря), нагнічує його. Пташка Федора кинулася на серці з журавлиною і пішли на. Він прогулявся, заплутаний в хмарах, і змащений: «Не для вітання, але тільки від волі дружини, які відправили мене! й

Р

Він повторив ті ж фрази, коли він увійшов до Даріального Горжу. Відстань між ворогами була усадка. Повертаючи за гострий виступ, батько Федора перебігла на стару людину в золоті копійки. На очах отця Fedor. Терек припинив кричущий протягом тисяч років. Федір Йосипянінов. Після страшної невдачі в Батумі, після того, як всі надії були викопані, нова можливість отримати багатство під впливом Отця Федора в надзвичайний спосіб. Хіпполіте Матвєвіч за допомогою художного припадку і, згортаючи його пальцями, подрібнивши в хрящі голос: «Чи не знаходились у вбивця?» Хіпполите Матвєвіч, хто не очікував нічого подібного, мовчав, розкочував очі так, щоб вони практично приходили до контакту з келихами пензля.

- Розкажіть мені! - За наказом О.Ф. - Репент, грішник! Порошок відчував, що він втратив дихання. Ось отець Fedor, який вже тріумфував, побачив Bender стрибає на скелі. Технічний директор знизився, збиваючи на вершині його горла: Фрейлінг проти похмурих порід, кип'ятіння та піноутворення ramparts! Чудовий страх застрягнув серце Отця Федора. Він автоматично продовжив тримати лідера горлом, але його коліна шок. - Хто це? - Остап загиблий дружній. Отець Федор не соромився. Одержавши добросовісний інстинкт, він захопив концесійну ковбасу і хлібом і відійшов. «Діти його, Comrade Bender,» подрібнила Хіпполіте Матвєвіч, що дихає з землі. - Кеш його! Про нас Остап збитий і зварений. - Хто, хто, хто Битва пірамід або Бендер на полювання! Де ти працюєш, клієнт? Я можу запропонувати вам гарне крісло! Отець Федор не міг витримати катування гончарства і сходження на повністю крутий скеля. Він був відштовхований серцем, яке піднялася до самого горла, і особливого, відомого тільки до пасом, свербіж в підборах. Самі ноги відірвали з граніту і перенесли їх майстер вгору. - Хто! - Остап знизився знизу. - Затримуй його! - Він взяв наші поставки! - Іпполіт Матвєвіч кричав, бігаючи до Остапу. - Стоп! - Остап підірвав. - Чекаю, Я розповідаю тебе! Але це дала тільки нову силу вичерпненню був батько Федора. Він засихав і в декількох стрибках знайшов сага десять над найвищим написом.

- Дайте мені ковбасу! Смажена Остап. - Дайте мені ковбасу, фольго! Я прошу тебе! Я не чув нічого. Він знайшов себе на плоскому грунті, що ніхто не зміг піднятися до теперішнього часу. Отець Федора володів терором. Він усвідомив, що йому неможливе. По скеля й спускалися на шосе перпендикулярно, і нічого не було думати про зворотний спуск. Він дивився вниз. Остап був раж Остапа, а в нижній частині загиблого золотого пенні лідера. - Я подарую ковбасу! - Отець Fedor cried. - Візьміть мене! У відповідь Терек тормається і пристрасний крісень від замку Тамара. Сова жив там. - Взяти мене! - П'ятий Fedor зіпсований просто. Він бачив всі маневри концесії. Вони занурилися під скелю і, слухаючи їх жестами, вони розповіли воля. Порода, на якій батько Федора може бути

Через годину Фодор, який лежав на животі і опустив його голову вниз, побачивши, що Бендер і Воробянов залишалися на перехрестя. Також було виявлено це місце:

Р

Один з найкрасивіших місць на В.Г.Д. Рок Каррі Бог.

Настала ніч. У піт темряві і в гельській гумі, під дуже хмарою, батько Фодор тремтий і кричав. Він не зажадав скарбам землі. Він захотів тільки одне: вниз на землі. Вночі він розірвав так, що в часи він поїхав з Терека, і вранці він ate недосвідчена ковбаса з хлібом і атласно сміється над автомобілями, що працюють нижче. Він провів решту дня, спостерігаючи за горами і сонцем. На ніч він побачив царю Тамара. Королева прийшла до нього з замку і мухно сказав: Ми будемо сусідами. - Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Не бути самогубним. Я знаю, що я знаю, королеви зауважив, але по волі дружини, які відправили вас. - Як ви знаєте? - Здивований батько Федора. - Я знаю. Ви повинні, сусід. Ми будемо грати в шістдесят-сикс! Ху? Вона сміхалася і гасила, кидаючи жарти в нічне небо.

р.

На третій день отець Федор почав проповідувати птахів. З якоїсь причини він спонукав їх стати Лутераном. «Бірди», - сказав він у зв'язку з голосом, «подаруйте гріхи публічно!» На четвертому день було показано нижче відвідувачів. «До права – замок Тамара», – сказав досвідчені довідники, «і зліва стоїть жива людина, і що живе, і як він теж не знає». - Вишукані туристи. - Гірські діти!

547765

Хмари прийшли. Орелс захопив отець Fedor. Жилет з них стелить решту недосвідченої ковбаси і мухнув крила кинув фунт і половину хліба в піноутворення Terek. Отець Fedor загрожував орлі пальця і, посміхаючи сяйво, збиваючи: Пташка Бога не знає ніякої праці, не біженець не робить міцного гнізда. Оголошено на Федір Отця, виховали "ку-ре-ку" і вилетів. О, eagle, eagle, ви великий бітч! Через десять днів пожежна бригада прибула з Владикавказу з відповідними перевезеннями та аксесуарами та знімали батько Фьодора. Коли він був знятий, він заклав руки і засміється в голосі, позбавлений приємності: «І ви будете цар-рітз ми-і-рра, субр-р-руга вічно шахта!» І суворий Кавказ неодноразово повторив слова М. Я. Лермонтова та музику А. Рубінштейна. «Не для жаді», - сказав він Федор, «але...» У психіатричному госпіталі забрали сміхання священика в пожежному хаоті.

до Ви думаєте, лідер, - попросив Остап, як концесії підійшов до с. Сіоні, "як ви можете заробити гроші в цій пристрасній зоні, розташованій на двосміжній висоті над рівнем моря? Хіпполіт Матвєвіч був німим. Єдина окупація, за якою він може заробити його за допомогою підсистенства, але тут, на гірських спіралі і карнизах, ніхто не запитав. Тим не менш, тут було блювотні руху, але блювотні рухи досить спеціальні – альпійські. Діти побігли до кожного автобуса або автомобіля, які побігли по с. та виконали кілька пазів Наур Лезенка перед рухомою аудиторією. Після цього діти побігли після того, як автомобіль, шутерінг: «Дивні гроші!» Щиро дякую!

Пасажири великогабаритних п'ятиох і закріплюються до перехрестя. «Для бізнесу», - сказав Остап Остап, «видаткові витрати не обов’язкові, доходи не великі, але в нашій ситуації цінні.» На другий день поїздки Хіпполите Матвєвіч, під наглядом великого гребінця, виконав перший танець перед льотним пасажиром. Цей танець був схожий на Мазурку, але пасажири, насичені дикою красою Кавказу, розглядали його Лезгінку і нагородили трьома ручками. Перед черговим автомобілем, який виявився автобусом з Тифлісу до Владикавказу.

р.

- Дайте мені гроші! Приходьте! він похилий.

Смішні пасажири щедро нагородили своїх стрибків. Остап зібрав тридцять клопів у дорожній пилі. Але тут діти Зіону зливаються конкурентами з кам'яною гілкою. Від оболонки мандрівників швидко очолював біля с., де вони витратили гроші, зароблені на сирі і лікті. У фоновому режимі ви можете побачити Дариальну військову укріплень, побудовану в 1804 році для захисту Б, Д, Д.

Джерело: oldvladikavkaz.livejournal.com