Природний, Kitty!

Ілля Ilf і Євген Петров є одним з найбільш нездатних сатиристів і гумористів радянської епохи, книги якого перемішати і здивувати нас в цей день. Пикетки Остап Бендера та інших героїв Ільф і Петров давно стали класичними і міцно занурилися в свідомості людей.

Веб-сайт Це колекція улюблених фраз, які можна знайти на сторінках цих чудових книг.

• Льодяник зламав, ніжники журі, лід зламав.
  • Чистий Я даю вам ще один ключ до квартири, де лежить гроші?
  • Остап прогулявся в номер, який може бути мебльований істотою з уявою дерев'я.
  • - Чи є твій хлопчик?
    - Хлопчик, не поганий? Типовий хлопчик. Хто б сказав, що це дівчина, дозвольте йому кинути камінь на мене першим!
доб.4

• Клієнт повинен навчатися, щоб він повинен дати гроші. Повинен бути морально знешкодженим і його реакційним майновими інстинктами пригнічений.
  • Звісно я не черуб. Я не маю крильця, але Я поважаю Кримінального кодексу. Ось моя слабкість.
  • Ця психічна вправа, як ви злилися ви багато. Ви зараз перебуваєте.
  • Ти не вірить тебе.

• Ви можете залишити, але у нас є довгі руки. Він залишився - "довго руки" зробив поганий враження на нього.
  • Поганий не так погано, особливо з помірною освітою і слабким голосом!
  • Він любив і постраждав. Він любив гроші і постраждав від неї.
  • Фінансові абіс – найглибше всіх абіс, і ви можете впасти в неї на життя.

• Остап швидко здав його від руки Паніковського, кажучи:
    до Не робіть їжі культом.
    А потім огірити сам.
  • Монсієв, це не манжет. Goeben світ zi bitteetvas kopeck auf dem tyuk ford. Відправте до колишнього депутата Державної Думи.
  • Холодні яйця м'які - їжа дуже смачна, і хороша, життєрадісна людина ніколи не з'їсть їх.

• Я мав серйозні незгоди з радянським урядом протягом минулого року. Хочу будувати соціалізм і я не можу. Я нудьгував будівництву соціалізму.
  • Не збивайте підстилку.
  • до А депозит?
    до Ви не будете в храмі,

• до Скільки опіум для людей?
  • Життя, джентльмен журі, складне, але, джентльмен журі, це те, що відкривається як ящик. Ви просто зможете відкрити його. Він не втратив.
  • Він захопив друкарську, чия скромна стегна невиправдала своїх поетичних почуттів.
  • Я буду в курсі параду!
доб. 4

• Пішохідники повинні бути близькими. Педестріани складають більшість людства. Не достатньо найкращої частини. Педестріани створили світ.
  • Газолайн - наші ідеї.
  • У нашій величезній країні, звичайний автомобіль, розроблений, на думку пішоходів, для мирного перевезення людей і товарів, приймав настійну форму братського снаряда.

• Захід сонця був чистим, наївним, якби він був пофарбований покраїнською жінкою до першого, страшні думки про чоловіків прийшли до її розуму.
  • Так що ви бачите американський сміх не означає, що він сміється. Він сміється, що американський повинен сміятися.
  • Ви можете бути приємним і розумним хлопчиком, навчатися в школі, пройти курс університетських наук відмінно - і після декількох років регулярного відвідування в кіно, перетворювати в ідіот.

• Ріо-де-Жанейро – це кришталева мрія мого дитинства, не доторкайтеся його з лапами.
  • Завжди хто хоче бути останнім.
  • Він був так п'яний, що він може виконувати різні дива.
  • Так само не знімати люстру, це зайве.

• - Ви досить вульгарна людина, ви любите гроші більше, ніж ви повинні.
    до Вам не подобається гроші?
    - Я не можу.
    - Чому потрібно шість тисяч?
    до За принципом!
  • Ми не маємо Парижа, але ми попросимо нашого хата.
  • Вас цікавить! Ви всі права. Чудово, з таким щастям - і безкоштовно!

З роботи беруться котирування:
"Секретні стільці"
Золотий Калф.
"Одна Америка"
Ноутбуки (1925–1937)

номінальний #image6878060