Генуя Венеціанська Маски від Master Franco Sesamore

У Італії не більше 10 майстрів, які роблять маски для карнавалу, використовуючи давні технології, секрети яких пропускаються від покоління до покоління. Один з цих майстрів є Франо Сесамор.

Виготовляючи маски дрібно ручної роботи, і вони коштують не менше ніж $ 60 кожен (для порівняння з простими масками, виготовленими з пластику, ціна тег встановлюється в області максимуму від $ 10). Деякі роботи цінуються понад $600, а деякі ще $1,000.

Азійські богиня свободи

Сім'я Марді Грас (Mardi Gras) виготовлена маска в Венеції з 14 століття. Майстерність йде ще більш глибоким, в тисячоліття до останнього. Маска брелоків була названа Мастерарі, і вони вважали одним з найвпливовіших купців. Методи виготовлення масок ґрунтуються на деяких традиціях виготовлення костюмів Римської імперії. Сьогодні давні традиції сімейства Марді Граса є секретним майном майстра Франо Сесамора.

Великий овальної людини, живопис в стилі декупаж

Генуя Венеціанська Маски від Master Franco Sesamore р.

Але Меррі.

Меррі Харлекен.

Черний клоун

Ширний клоун розписається в традиційних пурпурних, золоті і смарагдових тонах - символи будинку Марді Грас

Жоллі Роман

Життєрадісна людина

Технічно, нічого занадто складного. Але ви знаєте, це вміння. Кожен знає алфавіт, але не всі пишу книги. Я не думаю, що у мене є і коли-небудь є конкурентами. Я зроблю дорогі маски, але є ще дешевшими, вони також добре, але не як оригінальні, як однотонні, на які я витрачаю тижнів.

Йокер

Йокер

Маска для персонажа Занні, злий герой квадратного театру під символічною назвою «Комеді дель Арте». Є імпровізація тут, але є багато впізнаваних осіб, які весь Італія знає ім'я. Моус Міккі в США.

Занні

Чорний оксамитовий кіт

Маска Баран з блакитних оксамитових і срібних ниток

Маска DecoStick

Маска Inca Індійська в смарагдово-золотих тонах

Процес приготування маски починається з підготовки папір-машеної бази. Необхідно мати анатомічну форму і бути комфортним в носці: не натиснути в будь-яку точку, не подрібнювати, не клеїти. Потім маска сушена в духовці, покрита різними дорогими барвниками, перами, кристалами Сваровського.

Відома маска для комбіна на тримач, що охоплює половину обличчя. Оздоблення виготовляються з ниток, підключених в стилі макраме. Він в'язує себе.

Відомий columbine маска

Матеріали дорогі, які вірні. Не менш важливо дотримуватися давніх традицій. Що таке дешева пластикова маска? Немає! Незначна, порожня модель, підказка давньої краси і таємничості карнавалу. Справжня маска - ще одна перлина в історії.

Columbine на палиці дорогої деревини

королеви музики

Маска Капітан Америка

Маски майстра зберігаються в якості антикварного значення і з часом тільки стають дорожче. Наприклад, ексклюзивний дистриб'ютор масок в Сполучених Штатах, власник компанії «Сі Лукія» Крістін Еган стверджує, що маски майстра в якості живого.

Тексти пісень, а це означає: Поведи мене, коли я вперше забрав маску, я думав, що це говорить мені. Тепер я нарешті вірю, що карнавал – танець суб’єктів з інших країн, а не просто барвистий парад вишуканих гостей.

Маска маяка

Маска Columbine в техніці макраме

Маска Columbine з перами

Дуже якісні матеріали використовуються для виготовлення масок. Клей майстер готує вручну так, щоб він нетоксичний і не дратує шкіру носія.

Маски призначені для постійного зносу. Я зроблю їх дихання.

Маска водопроводів, покритих золотом

Маска перо в стилі macramé

Маска для персонажів тао з блакитними та жовтими перами

Заяви Егана, що Франсо – це «сота разів більше, ніж просто художник». Він є виробником своєї продукції.

Маски продаються в Італії і в деяких містах США, таких як Washington, New Orleans. Деякі маски, однак, найпростіші, можна купити на eBay.

Маска полум'я вкрита золотом і срібним листям фольги

Сюр-стиль риба

Традиційна кольбінова маска з пір'ям

Неідентично два унікальні маски, створені в 1985 році, через 12 років, в 1997 році пиловловлювач Іан Харлан, який надихнув і запросив Stanley Kubrick купити їх для фільму «Eyes Wide Shut», в якому Nicole Kidman і Tom Cruise starred.

Том Круїз Герой маска

Документація про зустріч з майстером та маскою для фільму «Ейс Широкий Шут»: