28 Бриліантні заяви від Ostap Bender

1,1 км Автомобіль не розкіш, але засіб перевезення.

2,2 км Чистий Я даю вам ще один ключ до квартири, де лежить гроші?

3. У лід зламаний, джентмен журі! 4. Скільки опіум для людей? 5. Допомогти посуху – робота посуху. 6. Він любив і постраждав. Він любив гроші і постраждав від неї. 7. За кордоном є міфом після життя. Що б не сталося. 8. Ми не маємо Парижа, але ми попросимо нашого хата. 9. Захопити тебе! Загублений тут з головою! Тексти пісень, а це означає: І я тримую мій життя дорогий як пам'ять! 10. Гроші повинні бути включені легко, без зцілення. 11. Фінансові абіс – найглибше всіх абіс, і ви можете впасти в неї на життя. 12. Не навчати мене жити, допомогти мені фінансово. 13. По-перше, головною справою наукової фантастики стала радіо. Очікується щастя людства. Але є радіо, і немає щастя.

14. Якщо були конкурси, тільки він сказав, що правда буде перемогти. 15. Всі талановиті люди пишуться по-різному, всі без талантів – однакові і навіть в одному почерку. 16. Щастя чекає ніхто. Він блукає країну в довгих білих робах, співає дитячу пісню. Але це наївна дитина повинна бути спіймана, вона повинна бути як, вона повинна бути обережна. 17. Час ми не маємо грошей. 18. Цікава людина! Ви всі права. Зрозуміло, з таким щастям - і безкоштовно. 19. Є люди, які не знають, як постраждати, якось це не працює. І якщо вони страждають, вони намагаються зробити це якомога швидше і більше неприпустимо іншим. 20. Якщо ви не можете допомогти, але хвилюватися, то хвилюйтеся в тиші. 21. Незабаром будуть народжені тільки коти. 22. Ох, Кіса, ми дивимося на цьому святкуванні життя. 23. Нехай хто каже, що це дівчина кидає камінь на мене першим. 24. Не клацайте вуха на твоїх щіках :) 25. Кітті, чому вам потрібно гроші? Ти старий. 26. Вимкніть і подаруйте свої щіки. 27. Подаруйте ковбасу назад, я пробачу тебе. 28. І за Божу радість не їсти сирі помідори вночі - подбати про живіт.

Джерело: /users/1081