1107
Збережена пам'ять (51 фото)
Блогер Нью-Йорка поділився з нами архівними фотографіями, які були знайдені випадково.
Всі фото були взяті Френком Феттером, американський спеціаліст, другий до Радянського Союзу в 1930 році.
Багато знімків були взяті в Казань, деякі в Москві, і відпочинок в місцях, які більше не можна визначити.
1,1 км Радянські громадяни уважно дивляться на відвідування американського фотографа в установі під знаком «ЦентроСпірлавка».
2,2 км Все почалося з цієї фотографії. У багатому місті Н було так багато барбершопів і траурних бюро, які здавалося б, що жителі міста народилися тільки для погодження, зрізання волосся, освіжають голову з вегеталом і відразу вмирають.
3. У Найкрасивіші вулиці, знайдені в багатих містах. На ліву руку за хвилястим зеленим склом сріблястими трусиками траурний дім "Німф". Щоб справа за невеликими, з розпадом змазних вікон сульщено кладуть дубові пилоподібні і нудні труни з трунів майстра Безенчука.
4. У Це те, що «краса вулиця» виглядало як.
5. Умань Дозвіл на проживання іноземців та сезонної картки на ім'я Френка Феттера.
6. Жнівень Вулична квасова торгівля.
7. Про нас Жінки в самоварі.
8. Іноземці.
, Україна
9. 30 дівчат.
10. Хлібні дилери на ринку.
11. Основні продавці на ринку.
р
12. Сульфур-мінеральні ванни.
13. черга в установі під знаком «Centrospirt Shop»
14. Книга є потужним інструментом введення мас.
47
15.00 р. Бібліотечний стенд. Не можна брати газети і журнали на країну.
16.00 р. Одноавтомобільний поїзд.
р.
17.00 р. Лінія для стола.
18 років Чоловік (8 фото) з Ford A.
19.00 р. Заправка автобуса в Москві.
20. Зміцнення оборони СРСР. У єдиній лотереї Озоавахим відігравав по всьому світу.
р.
21 Вчора на Свердлов Квадратний він потрапив до коня кабмана 8974 гр. О. Бендер. Потерпілий втекти з невеликим шаром.
22. Очищувачі взуття.
23. Їдальня.
р.
24. Вулиця Московська.
25. Отримаєте автобус перед Великий театр.
26. Розпродажник Судин.
27. Лектор К.З.Р.К.
28. Приватна торгівля хлібом ім. М. Тимофєєва.
29. ЦентроСпірлавка.
30. Створення культурного колективного птахівництва.
,990 Р
31. Ринок.
32. Довгий живе 10-річчя Радянського Татарстану.
33. Поцілунок військового відділу Казанського ветеринарного інституту.
34. Все в Автодорі! Він сказав, що в Остапі, який підійшов до нього. Ми почнемо масове виробництво радянських автомобілів! Залізний кінь замінює селянський кінь.
р.
35. На ринку.
36.00 Р Доставка хліба до кооперативу робітників.
37. Барбершоп.
38 Бендер! По дорозі. Поза «Ложки» Цей чудовий птах прогулянок, і я стояти там і докинув, що це не стосується мене. Він підходить. Він гонна в мене зараз. Ці птахи думають, що вони найсильніші, і це їх слабкість. Бендер! Що таке їх слабкість. й
39.00 р. Довгий живе Леніністська єдність Комуністичного Інтернаціоналу.
479650 р.
40. Збірні фермери на обід.
457989
41. Комрад Спілля! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
42. Лінія вгору в тютюновому магазині для лотереї.
43. На ринку.
44. На річці.
45. Паровий трактор.
46. 10 років АГСР.
47. Китайський вуличний постачальник.
48. Продавець грамофонів і записів на ринку.
р.
49.00 р. Це не мир, але меч, який приносить капіталізм міжнародного революційного руху профспілки.
р.
50. Камель.
51.
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com
Всі фото були взяті Френком Феттером, американський спеціаліст, другий до Радянського Союзу в 1930 році.
Багато знімків були взяті в Казань, деякі в Москві, і відпочинок в місцях, які більше не можна визначити.
1,1 км Радянські громадяни уважно дивляться на відвідування американського фотографа в установі під знаком «ЦентроСпірлавка».
2,2 км Все почалося з цієї фотографії. У багатому місті Н було так багато барбершопів і траурних бюро, які здавалося б, що жителі міста народилися тільки для погодження, зрізання волосся, освіжають голову з вегеталом і відразу вмирають.
3. У Найкрасивіші вулиці, знайдені в багатих містах. На ліву руку за хвилястим зеленим склом сріблястими трусиками траурний дім "Німф". Щоб справа за невеликими, з розпадом змазних вікон сульщено кладуть дубові пилоподібні і нудні труни з трунів майстра Безенчука.
4. У Це те, що «краса вулиця» виглядало як.
5. Умань Дозвіл на проживання іноземців та сезонної картки на ім'я Френка Феттера.
6. Жнівень Вулична квасова торгівля.
7. Про нас Жінки в самоварі.
8. Іноземці.
, Україна
9. 30 дівчат.
10. Хлібні дилери на ринку.
11. Основні продавці на ринку.
р
12. Сульфур-мінеральні ванни.
13. черга в установі під знаком «Centrospirt Shop»
14. Книга є потужним інструментом введення мас.
47
15.00 р. Бібліотечний стенд. Не можна брати газети і журнали на країну.
16.00 р. Одноавтомобільний поїзд.
р.
17.00 р. Лінія для стола.
18 років Чоловік (8 фото) з Ford A.
19.00 р. Заправка автобуса в Москві.
20. Зміцнення оборони СРСР. У єдиній лотереї Озоавахим відігравав по всьому світу.
р.
21 Вчора на Свердлов Квадратний він потрапив до коня кабмана 8974 гр. О. Бендер. Потерпілий втекти з невеликим шаром.
22. Очищувачі взуття.
23. Їдальня.
р.
24. Вулиця Московська.
25. Отримаєте автобус перед Великий театр.
26. Розпродажник Судин.
27. Лектор К.З.Р.К.
28. Приватна торгівля хлібом ім. М. Тимофєєва.
29. ЦентроСпірлавка.
30. Створення культурного колективного птахівництва.
,990 Р
31. Ринок.
32. Довгий живе 10-річчя Радянського Татарстану.
33. Поцілунок військового відділу Казанського ветеринарного інституту.
34. Все в Автодорі! Він сказав, що в Остапі, який підійшов до нього. Ми почнемо масове виробництво радянських автомобілів! Залізний кінь замінює селянський кінь.
р.
35. На ринку.
36.00 Р Доставка хліба до кооперативу робітників.
37. Барбершоп.
38 Бендер! По дорозі. Поза «Ложки» Цей чудовий птах прогулянок, і я стояти там і докинув, що це не стосується мене. Він підходить. Він гонна в мене зараз. Ці птахи думають, що вони найсильніші, і це їх слабкість. Бендер! Що таке їх слабкість. й
39.00 р. Довгий живе Леніністська єдність Комуністичного Інтернаціоналу.
479650 р.
40. Збірні фермери на обід.
457989
41. Комрад Спілля! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
42. Лінія вгору в тютюновому магазині для лотереї.
43. На ринку.
44. На річці.
45. Паровий трактор.
46. 10 років АГСР.
47. Китайський вуличний постачальник.
48. Продавець грамофонів і записів на ринку.
р.
49.00 р. Це не мир, але меч, який приносить капіталізм міжнародного революційного руху профспілки.
р.
50. Камель.
51.
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com