1512
Котирування з роботи Ilf і Петрова
На День народження житнього російського класичного Євгена Петрова ми вирішили сміятися, згадати котирування від найвідоміших творів авторів.
13 грудня 1903 р. в Одесі народився радянський письменник Євген Петров. Але його реальне ім'я звучить різне - Євген Петрович Катаєв. І він не відразу став письменником, спочатку він був краще відомий як громадськість.
Петров завітав воістину багатий життєвий досвід: працював в телеграф-агенції як кореспондента, він незабаром став учасником кримінального розслідування. Після цього він переїхав до Москви і отримав роботу в журналі «Червоний перець», з якого він пізніше перейшов на журнал «Чудак».
Ілля Ільф. Разом вони писали такі популярні книги, як «Ці стільці», «Золота Калф», «Одно-Сторійна Америка» та інші.
Після смерті Ільф Петров створив кілька скринерів і коротко повернув до роботи журналіста. 2 липня 1942 р. при поверненні літаком з с. Севастополя до Москви загинув Євген Петров.
На День народження класики ми згадуємо самі котирування від творів Ільф і Петрова. Остап Бендер – найхаризматичний і життєвий герой з творів Ільф і Петрова.
1,1 км Він любив і постраждав. Він любив гроші і постраждав від неї. "Курні стільці"
2. Кітті! Як митець, я довго хотів запитати вас: ви можете малювати?
"Секретні стільці"
3. У Допомагає висихання – робота висихання. "Курні стільці"
4. У Ви не пити або курити, ви не любите дівчат. Чому потрібні гроші? Ви не знаєте, як його провести. "Курні стільці"
5. Умань лід зламаний, джентмен журі, лід зламаний!
"Секретні стільці"
6. Жнівень У вас є ключ до квартири, де гроші криються?
"Секретні стільці"
7. Про нас Молода жінка вже не молодий. "Секретні стільці"
8. У Остап прогулявся в номер, який може бути мебльований істотою з уявою дерев'я.
"Секретні стільці"
9. Навігація Я буду в курсі параду! "Курні стільці"
10. Ми не повинні бути грубими. Ми збираємося самі. Золотий Калф.
11. Автомобіль не розкіш, але засіб перевезення.
Золотий Калф.
12. Також є рукавний жилет, коло з мішка і мертвих донькі вуха. "Курні стільці"
13.00 р. Звісно я не черуб. Я не маю крильця, але Я поважаю Кримінального кодексу. Ось моя слабкість. "Курні стільці"
14. Люди, які не читають газети, повинні бути морально загиблими на місці. Золотий Калф.
15. - І внесок? - Запропонували колишнього гімназію.
«Ви не в церкві, ви не будете загиблими», - сказав великий Комбінатор. Золотий Калф.
--img2---
Джерело: moscvichka.ru
13 грудня 1903 р. в Одесі народився радянський письменник Євген Петров. Але його реальне ім'я звучить різне - Євген Петрович Катаєв. І він не відразу став письменником, спочатку він був краще відомий як громадськість.
Петров завітав воістину багатий життєвий досвід: працював в телеграф-агенції як кореспондента, він незабаром став учасником кримінального розслідування. Після цього він переїхав до Москви і отримав роботу в журналі «Червоний перець», з якого він пізніше перейшов на журнал «Чудак».
Ілля Ільф. Разом вони писали такі популярні книги, як «Ці стільці», «Золота Калф», «Одно-Сторійна Америка» та інші.
Після смерті Ільф Петров створив кілька скринерів і коротко повернув до роботи журналіста. 2 липня 1942 р. при поверненні літаком з с. Севастополя до Москви загинув Євген Петров.
На День народження класики ми згадуємо самі котирування від творів Ільф і Петрова. Остап Бендер – найхаризматичний і життєвий герой з творів Ільф і Петрова.
1,1 км Він любив і постраждав. Він любив гроші і постраждав від неї. "Курні стільці"
2. Кітті! Як митець, я довго хотів запитати вас: ви можете малювати?
"Секретні стільці"
3. У Допомагає висихання – робота висихання. "Курні стільці"
4. У Ви не пити або курити, ви не любите дівчат. Чому потрібні гроші? Ви не знаєте, як його провести. "Курні стільці"
5. Умань лід зламаний, джентмен журі, лід зламаний!
"Секретні стільці"
6. Жнівень У вас є ключ до квартири, де гроші криються?
"Секретні стільці"
7. Про нас Молода жінка вже не молодий. "Секретні стільці"
8. У Остап прогулявся в номер, який може бути мебльований істотою з уявою дерев'я.
"Секретні стільці"
9. Навігація Я буду в курсі параду! "Курні стільці"
10. Ми не повинні бути грубими. Ми збираємося самі. Золотий Калф.
11. Автомобіль не розкіш, але засіб перевезення.
Золотий Калф.
12. Також є рукавний жилет, коло з мішка і мертвих донькі вуха. "Курні стільці"
13.00 р. Звісно я не черуб. Я не маю крильця, але Я поважаю Кримінального кодексу. Ось моя слабкість. "Курні стільці"
14. Люди, які не читають газети, повинні бути морально загиблими на місці. Золотий Калф.
15. - І внесок? - Запропонували колишнього гімназію.
«Ви не в церкві, ви не будете загиблими», - сказав великий Комбінатор. Золотий Калф.
--img2---
Джерело: moscvichka.ru