Лінія в СРСР

Продовжити серію постів про СРСР. Сьогодні ми будемо говорити про Московські черги. За те, що люди стояли в лінії, можна вивчати історію. Тут є багато фото черги, в основному приймають туристів. У 30-х чергах були переважно в їдальнях і маузолях, в 80-х для одягу, на початку 90-х років люди почали стояти в McDonald's і для сигарет, а в 98 чергах було підкреслено до обмінних офісів і банків.

Також див. повідомлення з тегом СРСР лінії для води. 1890 р.

Лінія для магазину взуття. 1983 р. «Я весь дитинства був в цьому магазині. І в 87 він став щасливим власником румунських кросівки в цьому магазині !!! Правда, половина Москви пішли до такого. Тепер є також взуття, продають деякі сумнівні взуття за доступними цінами. Тут завжди кілька покупців. й

Лінія хліба. З весни 1990 р. він поїхав туди більше, ніж один раз до подорожі до Східної Європи і Німеччини. Я взяв австралійський хліб, щоб я не виглядав на місце, щоб купити. Не застібка або цвіль. Як він не був у 1989 році. Після відкриття магазину не було черги. ?

Чергова біля магазину "Польська мода". «Я пам'ятаю, що взимку ми будемо стрибати з школи в поглибленні і викинути сноуборди в лінії. й

Лужники. 1984. Наприклад, в цих столах, було в представленому часі продано низку моделей колекціонованих машин виробництва Саратов. Руссо-Бальти були просто змащеними. Люблю їздити велосипедом між рядами наметів і подивитися на всі сувеніри. Також я пам'ятаю, вони продали мініатюрну композицію «похідного дзвіночка». І лінія, очевидно, для деяких haberdashery :

51794634

Лінія Пушкінського музею 1979 р.

499.00 Р

Увімкніть так-кіоск. 1990.

Кінотеатр «Драммер». Лінія квитків. 1948.

Лінія входу в станцію "Соколники". 1936.

вул. Володимирська. Лінія на бронебій

Лінія харчування 1929

Лінія в Москві для першого McDonald's. 1990 "Я пам'ятаю там з батьками кілька разів, просто в '91. Вони також стояли до тих пір, поки вони втратили пульс. Я не знаю, хто, але щасливий небо. Я не знаю, чому. А тітка була такою величезною чергою для смаження і cola. ?

«Почерги для віз до Ізраїлю на голландському консульстві, які представили Ізраїль. Москва, Травень 1990. Ізраїль Посольство займало будівництво до 1967 року. ?

Лінія для вина. Будинок пістолета 13, пізній '80s. "Це час, коли з 2 o'clock виноробні магазини були відкриті ... і вранці черга була підкреслена." "Це центр Москви ... культура! У моєму магазині в дворі, одночасно, коли вікно було відкрито в цьому відділі, почалася така боротьба. . . ?

381976

Як захоплення під картиною читає: «... лінія людей, які мріяли про висипання з Сівки не менше години. І немає духовності.

1998, банківські лінії.

Стільниці. Магазин тортів. 1986. «Текси були всі чудові (наприклад, зварними!), їх пекарня десь в задній частині торгової кімнати. Виїжджають тістечка (22 копеків) двічі на день, а лінія майже завжди підкреслила. І перед святами (Новий рік і т.д.) і на вулиці, не тільки для тортів, але для всього ряду. Я яскраво пам'ятаю цю лінію в 70-х і 80-х роках.

205074

Лінія для гарячого тіста. вул. Горького, 1975. «вул. Горького на Майдані, нині Тверська. Ох, і тістощі були смачними, тому вони прийняли чергу для них заздалегідь, щоб їсти на обід. ?

Лінія для автобуса на Falcon в 1954 році.

Лінія на маузолі, 1932. Я розповім про мій візит до Маузолю. Повернувся в 1984 році. Це була довга черга (не тільки ми стояли за дефіцитом, величезні лінії підкреслилилили, щоб подивитися на мертвий чоловік). Так, захистивши черги, вона увійшла до «Голи-Саїнтів», причалного залу. Шукаю, що колись був «Лідер Революції» Всім людям були свої голови, які перетворилися на педесталь з тілом і виглядали на залишки з таким інтересом, що я розібрався гістеричною сміхкою, дивлячись на неї. З великою складністю, розтягуючи себе, бо я думав, що солдати Кремлянського полку взяли мене звідти за непристойну поведінку, я майже вибігла з цієї мазолеї, а з тих пір я ніколи не був там. Що таке тур?

Характерна картина '90s. Чергова для сигарет, а стебла не відкривали віконні жалюзі. Реклама не обов'язково, і може зламатися. Все було швидко згорнути і кіоскер пішов додому. А біля театрального кабінету продають кооперативний одяг.

Лінія на газовій станції. 1992 р. Так, була проблема в ці роки з бензином, перебуваючи навколо колон, стоячи по лініях, хтось з ночей проходив черги, або ви будете стояти і перед вами буде виходити млинець. Я часто допомагав другу від органів, згідно з МЮРК, вони були заправлені на спеціальні стовпчики. - Олександр.

Чергова Комітету з питань публічного харчування в 1918 р. "Це меню цієї їдальні No1, однак, за 1919 рік, Січень: 1st - Шиг або Рибний суп з піка; чорний хліб, Холодні закуски - цибулю салат з морквою (сухий, замочений) або салатом моркви; 2 гарячі страви - каша з ядру або ячменю; оселедець смажений, тушкована капуста, варена картопля; 2 холодні страви - желе з коров'ячих вух; чешки / чіз."

1930 р. Лінія для вина.

р.

Зачергова виставка робіт І.С. Глазунова у 1986 році.

черга для мила, видалена з магазину «Ільчев» у травні 1989 року.

У 1985 році в м. Малайя грузинська відбулася 8-а виставка «Твенти» З 1978 по 1991 рік відбулось всього 14 виставок.

р.

Кукурудзя Жовтої площі і корова вал 1935. Лінія для їжі.

«Ком, громадяни, йти вперед! й

доб.

Огіркова лінія - 1979.

Лінія морозива у 1980 році. Вулиця Нікітінська ...

У офісі ММММММММ на Варшавському шосе. До речі, багато людей, якщо вони зустрічалися з Нагатинською, ще говорять: Знайомства мене в ММММ.

Р

Лінія GUM у 1964 році. "Я був щасливий один раз." Я підійшов до відділення взуття (право як на малюнку) і почав шукати практично порожні полки. Зі свого п'ятеля вішали босоніж. Я не знаю, що це було. І виявилося, що це було “згорнути” партія таких (Югослав!!!) босоніж і я був першим! Я! Таким чином, я став власником шикарної пари білого лаку темною смугою на величезній платформі і з високим каблуком сандалі. Це був безпрецедентний успіх, я зауважив, ніколи не знову (!) це сталося до мене, і як правило, я бачив, що сумується на цій фото - щільна стінка міцних спини. Я ніколи не отримав, тому що лінія була дуже повільно, товари виявилися швидко або не можуть залишитися в правому розмірі. Виявилося, що він загубив кілька годин у сні. Дуже комфортні та дуже комфортні.

Джерело: zyalt.livejournal.com