Побутова зброя: особиста думка.

Технічні ноти

«Дружба добре для того, хто має це, і поганий для того, хто не має його в потрібний час». (Abdullah, Білий Сонце пустелі)

Вогнепальної зброї є важливим атрибутом цивілізації. З давніх часів зброя послужила інструментом захисту, отримання їжі та підкорення територій. І завжди зброя є інструментом, який виконує волю свого майстра, кримінального або службового права, загартованого або захисника Вітчизни.

За вісімнадцять років невеликі руки були мої постійним супутником. У спеку і холоді, день і ніч, в різних частинах області, в різних регіонах, в Даш, в діапазоні, в бою, в побуті - це завжди з мене. З роками багато зразків внутрішньої військової зброї і дуже мало іноземних пройшли через руки. Я знаю, що кожен зразок здатний, що очікувати від нього, що сподіватися і що страхувати.

І, звичайно, про кожного утворилася думка, часто не збігаються з загальними. Не без участі у бойових ситуаціях. І я можу судити про зброю, можливо, з більш правою, ніж інші «спеціалісти» в інтернеті і деякі журнали «гульні», які широко пишу про переваги і недоліки певного типу зброї. Головною проблемою вітчизняних дрібних зброї є медіокрем, а іноді просто страшна ергономіка, і, звичайно, низька якість виробництва (це не стосується радянського періоду).

Але як кажуть, скільки людей – так багато думок. Так давайте...

42 зображень

Самозавантаження малогабаритного пістолета

Він може бути розшифрований як "Pistol for Complacency". Ми будемо щасливими. Справа відома, коли поранений чоловік, з п'ятьма кульками в шлунку, випущеними з ПСМ, самостійно передані медичному об'єкту, розташованому в півтора кілометрах.

І був підкріплений. Дуже точний пістолет, на рівні спортивних малогабаритних пістолетів. Дуже компактний. Джеймс Бонд був щасливий з ним. З одного з магазинів гармата може використовувати шприц. Підходить як запасний пістолет, але не як первинна зброя. Плюс проблема боєприпасів скорочень.

Макарівський пістолет М.М.

Легенда, без сумніву, гармата. Стандарт надійності, порівняно компактний, завжди готовий до боротьби. Навіть незважаючи на свій венозний вік і зараз залишається в сервісі, активно використовується як в тиші, так і в бою. Класичний пістолет для цивільного та поліцейського використання. Звичайно, це не пістолет для цілеспрямованої або швидкісної зйомки, але кладуть три кулі в центрі стандартної цілі (коло діаметром 10 см) з 25 м не проблема для цього "старого чоловіка". Він може зробити більше, ніж це. Деякі з наших МВС дозволяють викласти п'ять отворів в колі 6 см. Що стосується малої зупинки дії кулі, можна сказати, що це те, що люди кажуть, на краще, вбити паперові цілі, і ніколи не вистріляти в бойовій ситуації. Важливо встати в життєві органи мішені, інакше навіть куля гвинтівки не гарантує надійного ураження.

Деякі проблеми створюються кулі з сталевим сердечником PST, які іноді ricochet з жорстких бар'єрів. В останні роки ситуація з боєприпасами для ММР змінилася, патрони з кульками з підвищеною вантажопідйомністю та збільшеною пропускною спроможністю ММР(7Н25). Наприклад, картридж для правоохоронних органів PPO дозволяє використовувати зброю (політоли та пістолетні гармати) в закритих приміщеннях, в населених пунктах, з низькою ймовірністю небезпечних витоків, через відсутність жорсткого ядра в басейні. Відомості про погану якість патронів PPO, нестійкі характеристики, але патрони, що надходять до нашого агрегату, не представляють неприємних сюрпризів, а зброя працює з ними як годинник.

Макарівський пістолет Модернізований ПМ-12

Модернізація ПМ під патроном підвищеної потужності. Покращена ручка ергономіка, магазин підвищеної потужності. Він використовується з картриджем і PST, і PPO, так як стандарт 7H16 патрони дуже рідкісні і не виробляються протягом тривалого часу.

Спрінги в магазинах працюють з перенапругою, тому швидко втрачають еластичність, що призводить до затримки в стрільбі. Пороякісна пластика, з якої виготовлений живильник, є причиною тріщин, а також зносу або розриву зуба постачальника.

пістолет Тула Токарєв TT

Ще одна легенда гармати. Про це я можу додати трохи. Більш підходящий для військового використання при нанесенні оповіщення. Для своїх близьких невеликих розмірів один з найпотужніших пістолетів світу.

А на дотик набагато приємніше, наприклад, PJ і всілякі «Глокони». Він повністю не підходить для міських зйомок і самозахисту. Висока пропускна здатність кулі і відсутність самосушини може призвести до в'язниці (протягом і в випадковому проходженні) або на кладовище (потрібно встигнути зануритися на ковпачок).

Автоматичний пістолет Stechkin APS

Цей самий вік, як PM, ще більш популярний. гармата з літерою столиці. Надійний, потужний, точний, з великим боєприпасом та можливістю проведення автоматичного вогню. Часто використовується як основна зброя в операціях в тісних кімнатах, при використанні кулястійних щитів, коли тільки одна рука безкоштовна. Автоматичний режим використовується при стрільбі на найближчих відстанях для створення високої щільності вогню і більшої ймовірності ураження.

Pistols APS з регулярними порятунок і підсумків

р.

Вибрані працівники спецблоків, затребувані зараз. Навіть перед прибуттям гармати в блок, вже підійшов реальний «полювання». Деякі, які смакували «чарівники» ПЖ, воліють змінити їх на старі, іноді незрівняні АПС. Вогнетривкій формі, не чіпляючи нічого, коли швидко витягується з хору. Деякі проблеми під час проведення створює ручку пістолета, протягом багатьох років шліфують пальми і одягом. У спеку і холоді пістолет прагне висихати з руки. Але ця незначна нагота усувається шляхом введення на ручку шматочок велосипедної камери або підкладки, наприклад, компанії «Дядько Майк».

Зброя не невелика, але при правильній майстерності і досвіду її можна носити таємно, як і всі пістолети. Я зазвичай носила його у власній нижню білизну, без застібки, для її швидкого вилучення, а з закрученим пістолетним ременем, або в відповідному гаманці над плечем.

Я ніколи не використовую запобіжник, навіть якщо є картридж в камері, ніхто не зламається відсутністю запобіжників на більшості револьверів, і завантажений самопровідник пістолет є безпечним як завантажений револьвер. При роботі в міських умовах я носила гармату в перетвореному лостерні, а не закріплюється - конструкція голстера дозволяє утримувати гармату навіть в неперевершеному положенні. Я зносила запасні магазини на лівому стегні в домашньому підсумку. Один магазин завжди має відкритий клапан для швидкого відновлення.

пістолети APS в перетвореному тканому голстері з гумовою підкладкою на ручку і закрученим пістолетом

Пистол Ярингіна П'Я

Подумане диво вітчизняної зброї. Це довгоочікуваний тип військового пістолета. Потужний, помірно ергономічний, з великим магазином. Але... Я сумніваю, що в радянські часи було прийнято. Зброя відверто "вирка". Він кутовий, з виступаючими частинами, як якщо зрізається за допомогою axe. Якість виробництва відповідна. При зйомці десять нових пістолетів з спортивними патронами, виданими для тренувальних зйомок, два пістолети мали патрони, один вогонь і після повторного введення - постріл. При облаштуванні магазинів гострі краї губок розрізають пальцями і для того, щоб не загинути від періодичного кровопостачання, потрібно взяти файл в руки. При збільшенні ємності магазину одним патроном необхідно перемістити отвори для контролю кількості патронів (МВС прийнято 18-го пістолета). Самі отвори розташовані на правій стороні, і візуально визначають кількість боєприпасів, магазин повинен бути повністю витягнутий з ручки або бути лівим. Переміщення отворів на ліву стінку магазину або на задню стінку, ймовірно, не вдалося.

Кріплення магазину не захищена від будь-якого, випадкового пресування при носінні не рідкість. У кращому випадку ви можете втратити магазин, в найгіршому - залишатися на обличчі небезпеки з порожнім картриджем, тому що при випадковому натисканні магазин латунь гудзики він переміщається з лінії доставки і заглушка пропускає патрон. І магазин є свого роду в ручці, натискається ями. Сам магазин повинен бути виготовлений за типом магазину APS, з великими вікнами, або за типом магазину PSM для полегшення боєприпасів. Замковий важіль знаходиться близько до запобіжника і коли натиснути одну з важіль під пальцем падає і інший, яка вимагає додаткових зусиль. На деяких відносно нових пістолетах болт спонтанно розбиває від затримки затвору. Задня частина затвору є прямим відкритою структурою. Спеціально виготовлені для збору різних сміття. (Не схожий PM і APS).

Неприємний перед затвором, ймовірно, припуск до моди і нічого іншого. При використанні цього нещастя пальця в гострі краї передньої частини рами. Може бути використаний для перевірки наявності картриджа в камері, так як вони роблять на зовнішніх пістолетах? Але для цього є показання наявності картриджа в камері.

Двосторонній важіль безпеки. Хороше рішення. Але якщо є тільки правосторонній персонал, це рішення залишається незадовільним. Так само можна сказати про встановлення запобіжного замка з запобіжником. Повністю зайвий. При видаленні пістолета з голстера, одночасно занурення тригера не представляє ніяких проблем. Крім того, автоплатформа на PJ є м'яким і не істотно впливає на точність першого пострілу.

Це те, що не знімати з PJ, є гладким спуском і швидким поверненням на ціль після пострілу. Підходить для швидкісної зйомки. Схожість USM PY і PSM очевидна і помітна навіть до неспеціаліста. Чому б не зробити запобіжник так само, як і на комп'ютері, і розмістити його на затворі, забезпечуючи одночасне видалення з запобіжника і занурення запобіжника. І в той же час закрийте задню від можливого засмічення з іноземними об'єктами. Протрузія на передній частині пускового кронштейна для індексного пальця. Можливо, вона покращує точність зйомки - Я не помітив багато різниці. Пристрої, що стикається з нормальним захопленням. І з такою широкою косою, для нормального захоплення вам не потрібно мати індексний палець, але пальчик. Витяжні пристрої повинні бути зроблені потоково, щоб запобігти натисканню на одязі або оперативному голстері.

У пістолеті є тільки один запасний магазин. Штукатурка з Pst кулькою відрізняється від 9x19 Luger спортивних патронів, які використовуються в тренувальних зйомки, рівень акустичного впливу на пастеризатор, більша сила прямої дії і сильний спалах при пожежі. В результаті шутер дізнається про ці особливості тільки при використанні зброї в умовах бойових дій. При використанні патронів Pst в закритих просторах спостерігаються небезпечні риочки, які можна виправити, замінивши половину боєприпасів, зношених кульками з свинцевим ядром. У будь-якому випадку, це випадок з цим пістолетом. Повна аналогія з вітчизняними та іноземними автомобілями. Вони, але є щось неправильно з нами.

Самозавантаження спеціального пістолета PSS

Тут ми можемо сказати з повною впевненістю фразу, яка зловживала в нашій країні - "не аналогів". Компактний пістолет, плоский достатньо для згущеного носіння. Точність, невибагливий, завжди готовий до бою - не прикріплюємо тишу.

Використовується як друга або третя зброя. З повагою, але при необхідності він готовий до вас. Зброя не є некомерційним для тих, хто його використовує. Не існує проблем з кулі.

Ніж LDC-2, PN14K окуляри, ПС пістолет, SP4 і 7N36 патрони

Револювер ТКБ-0216

Реконструкція Сміту і Вільяма. Єдиною перевагою є гладкий і м'який спуск. З огляду на великий розмір, можна використовувати більш потужні боєприпаси, такі як SP10, SP11.

Поранчево обладнані щоки ручки. Нерідко вісь барабана спонтанно розкручується.

Пультова гармата ПП-93

Компактний пістолетний пістолет з хорошими пожежними можливостями. За допомогою досвіду ви можете «садити» весь магазин в ціль. Хороша точність і при зйомці автоматичного вогню з однією рукою. У модифікації APB є набором PBS і потужним лазерним цільовим конструктором LP93. На жаль, бочки можна одночасно закріпити або PBS, або LTSU. Кріплення здійснюється за допомогою шнурка і має велику застібку. Плечовий акцент – шедевр. У зв'язку з невеликою репродукцією ембріон задньої частини голови ще може бути керований, але через погану фіксацію плечової зупинки в бойовому положенні кулі не завжди йдуть в бажаному напрямку. І з часом, що вузлик прогрітий ще більше.

Дуже гарна кнопка краватки магазину. Немає скарг, які не можна сказати про ручку плато, розташованого в дуже цікавому місці. Для швидкого занурення затвору потрібно тренуватися протягом тривалого часу, так як потрібно не тільки витягнути ручку, але перед тим як і поросити і не забувати повернутися назад, як на ПК. В іншому випадку під час пострілу можна попросити ручку на пальцях, що повертаються разом з затвором. Перекладач-фуз знаходиться на бічній стороні «право», але плоска форма не завжди дозволяє швидко переставляти вогнетривкі режими, особливо взимку, з рукавичками.

9-мм пістолетні гармати АПБ (модифікація ПП-93) з встановленими ПБС (топ) або ЛТСУ (знизу)

9 мм піддонний пістолет SR-2M "Вересень"

Потужний пістолетний пістолет, точний, з великим боєприпасом. Зразки, придбані для Міністерства внутрішніх справ РФ, не мають стандартного прицілу коліматора - одного з головних атрибутів цієї зброї. На відміну від звичайного випадку, є випадок від десантної гвинтівки AKS-74U та сумки для магазинів AK-74. У зв'язку з тим, що Міністерство внутрішніх справ не було достатньо грошей, або відповідальні посадові особи не розглядали необхідність придбання зброї в регулярній конфігурації.

9-мм пістолетний пістолет SR-2M з 30-вантажним магазином. Поблизу - магазин 20-поверховий.

На першому зв'язку здивує неперервне розташування контрольів. Запобіжник знаходиться на правій стороні, хоча якщо ви розміщуєте його на лівій стороні, під великим великим пальцям, ви можете швидко принести зброю в бойову готовність, а також швидко перенести до безпечного стану. І все це з однією рукою. Вогнетривкий перекладач використовується найчастіше один раз, і швидкий доступ до нього необов'язково. Щоб швидко перезаряджати, потрібно буде перенести ручку затворної рами на іншу сторону або зробити двосторонній. За допомогою алета складеного, на деяких зразках правий тяга охоплює складну таржувальну ручку для пари міліметрів, а ручка повинна бути виготовлена з-під бат.

Коли «Вересков» вступив в блок, кожен, хто забрав руки, приділяв увагу занадто довгому плечі. При стрільбі в кулястій жилеті дуже помітний, особливо при проведенні на передню ручку.

Піддонна гармата SR-2M - запобіжна і перевантажена ручка, розташована на правій стороні

Говорячи ручку. Що таке, звичайно. При використанні застібки-фіксатора, швидше або пізніше він зачищає шкіру на індексному пальці. Сама ручка розташована поруч з проколом, яка під час інтенсивної зйомки дуже гаряча і не додає комфорту до руки. Дуже красиво встановити пластикову підкладку на дно колодки. Я можу використовувати шнек компенсації. При утриманні зброї за передньою ручкою гострі краї нижньої частини передпліччя збиток в щітку. Здатний, але неприємний. Нещодавно, під час роботи я спробував безшумно відправити картридж в камеру. Що таке, супроводжуючи руку за допомогою затворної рами, уникаючи удару рухомих частин в передній позиції. Я зробив його з звички, бо 9А-91 цей трюк "ролики".

Застібка проштовхнула верхній патрон, який уздовж способу витягнув нижній. В результаті верхній картридж закопаний в державному зрізі бочки, нижня патрон половинка піднімалася з магазину, знизився верхній патрон знизу і варенням магазину, який неможливо було зняти. Я мав тримати запірну раму з лівою рукою, вийняти верхній патрон з правим пальцем, перемістити нижній назад в магазин. У оперативному посібнику це затримка обумовлена несправністю магазину. І це новий ПП з декількома пострілами вогневих. В цілому, в плані розмірів, простоти використання і потужності, SR-2M поступається перевіреним і надійним 9A-91 кулеметом.

Постріли Калашніков

Що стосується всіх “сантитивних” заяв про кращу машину в світі, найнадійніших, найнадійніших, які не можна чистити, кидати з будь-якої висоти, і так далі, я кажу наступне. Я думаю, не найкращий у світі. В іншому випадку з ними буде озброєно весь світ і найближчі звичаї. У вісімдесятих, найбільш поширена гвинтівка в світі була бельгійська FN FAL. Бельгія є невеликою країною і не може дозволити собі дозволити, як США, так і СРСР, щоб дати, продати дешево або використовувати зброю як винагороду за лояльність.

р.

У цій ситуації крім ціни, якість грає вирішальну роль. У пресі з'явилася багато матеріалів про розвинені зразки зброї, які в один раз перевершили сімейство АК багато способів, але виходить, що в той час бойові якості цих зразків не визначилися у виборі кращих. І важко назвати Калашников (Я особисто поважаю його дуже) єдиним автором дизайну, адже, знову, за матеріалами медіаматеріалів, десятки інститутів і підприємств взяли участь у створенні сімейства АК та її вишуканості. Недостатньо, стрілка Калашникова є дуже красивим і надійним і зручним для когось, але це не дуже підходить для моєї роботи.

У своїй роботі я часто доводиться перевозити гармату навантажений. Ситуація цікава: з одного боку, потрібно бути готовим до негайного відкриття вогню - так знімається запобіжник, картридж в камері. З іншого боку, немає очевидної загрози, є громадяни РФ навколо, ви повинні рухатися навколо, виконувати деякі маніпуляції своїми руками, і тому краще тримати зброї на запобіжник. Щоб відкрити вогонь, бажано один рух і бажано стріляти руки. Калашников не є зброєю, яка може миттєво відкрити вогонь. Щоб зробити це, потрібно або зберегти відключення (і постійно стукнути на думку випадкового пострілу). Або візьміть машину в ліву руку, видаліть право від пістолетної ручки і видаліть машинку з запобіжника. Багато часу і багато маніпуляцій. Ручка перевантаження також на праву сторону і знову змушує вас видалити руку від тригера. Короткий невисокий алет, некомфортний пістолетний ручка, з'єднання якого з ресивером втирає область шкіри між пальцем і індексним пальцем.

7.62 мм стрілка L1A1 - Англійська модифікація Бельгійки FN FAL

Абаттс АКС-74 і АКС-74У десантних гвинтівок також не доставляє особливу радість руку. Я розумію, що праве положення ентабки алет дуже зручно, коли бут складений, але зброя в основному надягається в бойовому положенні, і це розташування ентабки для мене особисто не дуже зручно, особливо якщо ви зносите його з бочками вниз. У магазині є багато протрудуючих деталей, запобігаючи виведенню магазину з редуктора і вставці порожнього спини. Я не розумію небажання людей, відповідальних за поставку (не менше міліції) для прийняття магазинів підвищеної ємності. Чотирирядні та барабанні магазини використовуються у всьому світі, крім нас серця. Магазини не використовуються для гарного життя. Якщо ви не їдете в гори або стріляти на ціль, всі «авторитативні» заяви про незбалансність і завагу забуті в крісельному пагоні. При очистці приміщення, коли необхідно створити більшу щільність вогню і ворога так близько, що будь-яка нормальна людина має природне бажання мати якомога більше боєприпасів в магазині (не бажано, щоб вони не виступали). І ніхто не згадуватиме про невагомість і зайву вагу.

Я думаю, що я не був єдиним, хто б купити такі магазини для розумних грошей.

- відео

Надійність АК та М16

Найголовніші риси АК (зварені до сімейства М16) є надійністю. Немає питань - АК не може бути очищений, ріпакований як ви хочете, і він буде стріляти і стріляти. Ну, перш за все, зброя повинна бути очищена - будь-який. По-друге, надійність АК ґрунтується на високій швидкості зворотного зв'язку рухомих деталей і великому проміжку між ними. Отже, основним недоліком є збільшення розсіювання під час автоматичної зйомки. Я вірю, що для армії або для тих, хто використовує зброї, в основному, переносить його на плечі або стріляти кілька раундів боєприпасів на стрільбі, Калашников навіть необов'язково добре. Ця зброя невибаглива, дотримуючись якоїсь мірі барбаричного ставлення. Я думаю, що АК повністю відповідає вимогам масової зброї.

5.45 мм AK-74M машина, покращена власником

І для моєї роботи, вам потрібно 5,45 мм кулемет, з загущеним стволом довжиною 30 см, з великим магазином ємності, малознімним знімаючим пристроєм, затримкою затвору, двостороннім запобіжником, автоматичним запобіжним запобіжником, регульованим батчем і Picatinny ременів - для передньої ручки, коліматорів, оптики, вогнів і цільових показників. Ідеальним варіантом такої зброї є наявність замінних бочок (стандартна і компактна довжина для дій в приміщеннях). Наявність замінної бочки призведе до складності дизайну і збільшення вартості. Але це дешевше, щоб мати одну машину з двома бочками, ніж двома машинами різних розмірів. Ми іноді маємо ситуації, де ми повинні взяти з собою, крім стандартного AK-74M, а також малогабаритних видів зброї 9A-91, і мовча, в залежності від ситуації, яка часто змінюється під час однієї операції.

5.56мм Американська M16 штурмова гвинтівка

Як для надійності... Коробов заявив, що він хотів створити кулемет, який допоможе солдату вижити в траншеї, і не оживити всіх солдатів в траншеї. Як кажуть, коментарі є зайвими. Особисто не потрібно 200% надійності. У мене є 100% надійність і 100% ергономіка. Тепер про вічний спір між АКМ і АК74. Не сумнівайтеся про це. Тільки 5.45 мм! Я мав багато зброї в руках. Також було AKMS з PBS-1 і GP-25. АК-74. А після армії були і є багато різних моделей, включаючи AK-74M і AKS-74U. Перший, боєприпаси. Я можу взяти більше 7H10 патронів (5.45 мм) і носити їх далі, і стріляти більше патронів до перегріву бочки, ніж картриджі PS 1943 (7.62 мм). По-друге, траєкторія кулі в АК-74 набагато більш плоскіше, що має велике значення в боротьбі, а кулі не мають меншого проникнення і ударної здатності. Третя, точність АК-74 не гірше, ніж АКМ. Що стосується ricochets і нудних дискусій про зйомки через гілки, то всі загострені кулі ricochet - це закони фізики. Вам потрібно націкавити краще через гілки. І в цілому, є старий принцип: Я не бачу, я не стріляти.

Ми робили спонтанний експеримент один раз. На тестовому сайті знялися кілька пострілів, з високим темпом на мішені грудей, розташованих в різних напрямках від патрона, що схоже на життя. Виявилося, що AK-74M (5.45 мм) повертається на головку набагато швидше, ніж пістолет AKMS (7.62 мм). Якщо ви даєте довгою чергою від АКМС, яка часто проводиться нормальними людьми в складних ситуаціях, то більшість кулях просто витікають небо. Але АК-74 дозволяє такі свободи, в тому числі зйомки руками. Поставляючи великий плюс AKM для присутності тиші не серйозний. Навіть в офісі, далеко від Москви і запасних підстав, 100% персоналу німа зброя, з різними модифікаціями. Є багато Аммо для нього. І той факт, що AKM знімає картриджі США і PS, тому він також не особливий плюс. Практично будь-яка з німої зброї краще, ніж ударна гвинтівка AKM з PBS-1 - важка, більш компактна. І валові патрони ПАБ-9 і БП проникають на те, що АКМ з патронами ПС і США не підсилається. Не кажучи вже про 5.45 мм округи ПП і ПД, які у нас є вал, і вони не поступаються картриджу БЗ і так само. Так AKM не є лідером тут. І збиток рухомих частин на АКМ з ПБС, і те ж саме на OC-14, не покривається бавовни з ПБС.

І знову про рикет при випалі з АК-74. Я читаю і почую про це весь час. Здається, що всі пагони падають тільки в гілки, вони виходять з боєприпасів, і вони безсилі кинути їх AK-74 на землю і виглядати вдово в щасливому власнику AKM. І він мусить кущі з холіганами приховавшись за ними, як машинний пістолет з мініганськими коровами джунглі в престолі. До речі, в кіно, це правда. По суті, ніхто на землі не може це зробити, тому що цей кулемет не має пам'яток, працює акумуляторами, такими як автомобільні автомобілі, має напругу більше 100 кг, і висипається невеликою черги стільки боєприпасів, як людина не може здійснюватися. Я кажу це знову. Всі натяжні кулі ricochet. Немає переваг до AKM. Чи міцні, що один магазин навіть не доторкнутися до мети? Може бути, ми повинні знайти світло. Може бути, ми повинні прицілитися.

З будь-якої машини ...

І нарешті, найпростіший приклад. У вас є AKM, і інші негарантійні люди мають AK-74. Амуніція – це лише ті, які з ними. Іноді кулі виходять. Але не всі. Власники АК-74 можуть легко ділитися боєприпасами один з одним. А ти? У мене є 1992 AK-74M. За допомогою алета, що не розгортається вперше, з газовим поршнем, на якому шар хрому тонше, ніж дитяче волосся, з пістолетною ручкою від Saiga і піратською копію передпліччя з ручкою, з прицілом Кобра, який не витримує сусідство з гранатометом, і головна перевага цієї машини полягає в тому, що це.

Автоматична спеціальна AS "Val"

Дуже комфортний, зручний. Ось як це йде. Сама жатка знаходить точку акценту на плечі, що лежить в правому місці на батлі. З вітчизняного складаного запасу, алест AS є кращим. Шорстка поверхня дозволяє міцно тримати ручку управління, яка також полегшується формою самої ручки. Відносно довгий зовнішній вигляд лінії вигідно впливає на точність зйомки. Зручний, незважаючи на невеликий розмір, передпліччя має однакову некову поверхню, як ручка. Cevyeux повністю перекриває складаний бат і в цьому положенні стріляти, наприклад, в щільному просторі, надійно тримає зброю, складно. Щоб виправити цей дефект, я встановив ручку на тілі глушника. Практично кожна деталь в машині допомагає поліпшити точність і зменшити шум при стрільбі. У цих параметрах він перевершує всі однакові типи вітчизняних машин. І, наприклад, на відстані 100 м, лежачи за допомогою оптичного прицілу, впало в дно інертного пострілу ВОГ-25. Звичайно не з першим пострілом.

9 мм автоматичний AC з додатковою встановленою передньою ручкою та ліхтарем.

Верстат дає багато свого власника, але також вимагає особливої уваги. Це про обслуговування, або досить очищення. Будь-який, хто має справу з хірургом AU і BSS після зйомки, буде зрозуміти, що я маю на увазі. P-45 пістолет, який використовується в регулярних патронах, дає рясну соду, яка через деякий час застигається, ви повинні потіти, щоб позбутися від неї. Частка леву від часу береться шляхом очищення сепаратора і внутрішньої поверхні муфти максимально схильна до руйнівних наслідків порошкових газів. Є різні порошки і гелі для миття посуду. Але незважаючи на всі ці маленькі речі, машина дуже добре. Хоча це вимагає делікатного лікування. Я люблю цю машину і вона оцінить.

Запасні магазини та кліпи з боєприпасами для їх обладнання.

8015568,00 Р

Стрілка Sniper Special VS "Віторез"

Хороша гвинтівка. Компактний, прикладний, точний. У нашому агрегаті використовуються магазини з автоматичним АК.

Патрони штабу SP-5 і SPP мають невелику ступінь, різні балістики, тому наші хіппери, в залежності від уподобань, приносять їх гвинтівки до нормального бою під типом патрона, такі як. Єдина депресія – відсутність щоки на алеті, яка, очевидно, була виконана на користь швидкого переходу, при зйомці, до механічних приладів.

9мм снайпер ВСС. На тиші є місце для установки додаткового обладнання

Мала машина 9A-91

Реальна робота Компактний, потужний верстат. Потокові форми. У зіткненні дев'ятидесятих, він був широко використаний як прихована зброя, при захопленні злочинів в салоні транспортних засобів або в житлових приміщеннях. У зв'язку з невеликою товщиною, вагою, складаною ручкою завантаження, вона часто проводилася таємно, під жакетом, за ременем або на боці на поясі петлі над плечем. Але в складеному положенні не виходять за габарити машини. Легко і швидко передається з походової позиції для боротьби і спини. Супер надійний. Знімається на будь-якому рівні забруднення. Витяжні пристрої дуже чітко "розкладені", але через коротку довжину лінії прицілу неефективно знімати більше 50 м, а більше 100 м нереально.

Машина має кілька модифікацій: Перший обладнаний компенсатором, має запобіжник-транслятор на лівій стороні. Другий комплектується тигром і перекладачем зменшених розмірів. Немає компенсатора. Третій (1995) - комплект з тигром, кронштейном для кріплення оптичних прицілів. У зв'язку з цим прапором перекладача-використання переїхала в праву сторону. Існує безліч цієї модифікації, в якій немає кронштейна для кріплення оптики. Остання модифікація має передпліччя збільшеного розміру. Передача прапора запобіжника до правої сторони ускладнює маніпуляцію. Місткість магазину. Чи не болить в магазині набір збільшена ємність або муфта для двох магазинів. Складність заміщення його. Наявність одного запасного магазину. Магазини деяких машин не фіксуються в шийках інших машин через надлишок розмірів в товщині деяких магазинів і невідповідності вікон для закладання магазину за допомогою засувки деяких машин.

Магазини були виготовлені з постачальниками різних конструкцій і різних точок отворів для контролю наявності боєприпасів. По-перше, були виготовлені постачальники з правим розташуванням верхнього картриджа. Потім вони випустили крокви з лівим розташуванням верхнього патрона. Магазини з вторинними типами мають отвір для контролю кількості патронів, виготовлених на товщину одного патрона вище, ніж при першому типі живильників. В результаті поганого контролю якості виробник почав отримувати магазини з першим типом постачальників з магазинами латексу. При облаштуванні таких магазинів з боєприпасами в отвір видно кастинг картриджа, що сигнали, які повністю обладнані 20 раундами. У магазині є 19 раундів. Все це призводить до проблем з отриманням та здачам зброї та боєприпасів.

Немає інструкцій на передпліччю для кріплення лампи і передньої ручки. Після скасування компенсатора передня ручка не буде зайвою. Ручка запірної рами погано фіксується в бойовому положенні, спонтанно складається, що створює труднощі при перевантаженні в бойову ситуацію і при використанні рукавичок. При вистрілі SP5, PAB-9, BP патрони в грунт і жорсткі перешкоди під кутом, спостерігаються майже сто відсотків ricochets.

Оновлення 9A-91 з прицілом коміра

Джерело: