Наталі Портман і режисер Даррен Аронофський на Чорному Лені

Про новий Йоркський балет, а саме про одну з його балериних – Ніна (Natalie Portman), яка повністю обробляється танцями. Під час художнього режисера розташувалася її зарядка в Лебеді, Ніна має дізнатися, що зображає невинність і витонченість білого Лева, а також чуттєвість і спокуслива природа Чорного лева. Якщо вона зможе показати свою темну сторону, балерину починає випити мотиви Лілії (Mila Kunis), новий танець, який вразив всіх своїм талантом, щоб повністю здаватися до бажаного образу. Коли страхи Ніни приходять до світла, вона швидко втрачає контроль і занурюється в світ глузії і параноії.

Даррен, ви можете розповісти нам про вашу першу зустріч з Наталією про фільм, який відбувся 10 років тому?
Даррен Аронофський: Я був фанатом Наталі, коли я дивився професіонал. Звертаємо Вашу увагу на те, що у нас є багато людей, які живуть з колегами. Ми зустрілися в часовому сквері, мали дійсно страшну каву, і обговорили ранні ідеї, що я мав про фільм. Natalie Вона сказала, що я мав весь скрипт в моїй голові, але це було повне брехня.
Наталі Портман: Ні, що він описав мене в той час був дуже схожий на фільм, який ми знімали недавно.
Аронофський: Так, після того, як ми зустрілися, я почав готуватись до фільму, яка була дуже важкою, бо потрапити в світ балету непросто завдання. Більшість часу, коли ви робите фільм, ви йдете на людей, які вас цікавить, і скажете, що вам потрібна допомога в навчанні і розумінні певних речей, і воли, всі двері відкриті для вас: дивитися і зробити те, що ви хочете. Як виявилося, балет не дуже зацікавився нами, тому він довгий час взяв на себе інформацію і поставив його разом. Уже кілька років після того, як ми вперше зустрілися, Наталі сказали мені, що незабаром буде занадто старим за роль, але я впевнений, що вона буде обробляти її. Отже, про рік до початку зйомки або трохи раніше, я нарешті закінчив скрипт. Як це було розпочато.

Наталі, чому це моя мрія роль?
Портмен: Як дитина, я танцював до 12 років, і як більшість маленьких дівчат, ідеалізував мистецтво. Танець – історія без слів. Я довго хотів бути в кіно, як це. А коли Даррен прийшов разом з деякими великими ідеями, які не тільки відносяться до світу танцю, але і до дуже складного персонажа – навіть два персонажа – це була гарна можливість для мене, щоб виконати мій довгий сон, особливо з режисером, як Даррен, для якого я б зробити що-небудь.

Нога з фільму:

Даррен, ви як маніпулятив як арт-директор в кіно?
Аронофський: Я хотів би бути таким гарним режисером Томаса Лерої в фільмі. Я дуже прямий, і дуже часто він відлякує від відомих акторів. Наталі Портман – найвідоміша акторка, яку я працював у своїй роботі.

Наталі, вам було легко втілювати в новому образі?
Портмен: Це був великий тест і я мав чудовий супровід від екіпажу. Всі викладачі та тренери, хореограф і режисер ніколи не відмовилися допомогти мені. Я почав навчання балету на рік рано. За перші 6 місяців я практикував з викладачем за 2 години на добу, і весь цей час я провів зміцнення м'язів, щоб в подальшому навчанні я міг уникнути травм. За наступні шість місяців ми почали робити 5 годин на добу. Ми додали купання -- Я купила милі в день -- і 3 години балету. А потім ми отримали до хореографії, тому навчаємось майже 8 годин на добу. Ця фізична дисципліна допомогла мені реалізувати емоційну сторону мого персонажа: монашний спосіб життя, який складається тільки з репетицій - ви не п'яте, не зустрінете друзів, не їсти багато і постійно піддаючи вашому організму нестерпний біль. Таким чином, життя балерини можна легко назвати самонаповненням.

Як ви приготували роль білого і чорного лебеді? Зробіть ці окремі уроки?
Портмен: Не дуже відрізняється хореографія для цих двох персонажів. На жаль, загинув 2 тижні і почався зйомки. Головний хореограф для ролі Оділа/Одету в Лебеді. Вона працювала зі мною по кожній деталі, від рухів пальців до де і як виглядати. По суті, є лише кілька жестів, які розрізняють сторони білого і чорного лева.

Зйомка ніг:

Яким було перше, що ви не робили після завершення фільму? Ви завжди повинні тримати сувору дієту.
Портмен: Макарони. Сніданок, обід і вечеря.
Аронофський: Насправді, зйомки Чорної Лебеді було дуже важко. Не було достатньо грошей, щоб я мав взяти перерви. Я насправді не розумію паузи, тому що я мав 2 або 3 додаткових тижнів, щоб отримати ще краще на скрипті. Нещодавно я дізнався, що Наталі кинули великі тангроси в її менеджері над цими перервами в процесі зйомок, бо для неї це означало сидячи на моркві і мигдальному раціоні протягом декількох тижнів. Вона, безумовно, постраждала від більшості.

Наталі, що це було схоже на одяг?
Портмен: Ці черевики є реальні катування пристроїв. Балеринас, звичайно, використовується до них, але для мене це була новинка.

Вивчаючи психологію в Гарвардській допомогти вам краще зрозуміти свій характер?
Портмен: Це був випадок, що я навчився в університеті був точно переведений в життя, що дуже рідко. На сто відсотків обсесивно-компульсивна поведінка (іноземний зовнішній вигляд обсесивних, турбувальних або флагуючих думок). І подряпини, анорексія і булімія тільки підтверджують це. Яйця дуже схильна до таких психічних розладів, тому що є певним почуттям обряду тут: зносні точки щодня, готуючи нове взуття для виконання. Яйця схожа на релігію. А танцюристи мають свій гондоподібний характер, їх художній керівник. Дуже дивний, обрядовий і релігійний мистецтв. Те ж саме можна сказати про акторів: коли ви перебуваєте в кіно, ви просто зобов’язані до вашого режисера. Він все, щоб ви і ви присвятили йому, тому що ви хочете допомогти йому принести свою ідею на екран.

Відео з пагонів:

Наталі, для зйомки, ви повністю в ролі. Як ви залишаєте себе після зйомок?
Портмен: Я не хтось, хто любить бути такими героями в житті. Звісно, це докладає зусиль, щоб зупинитися у вигляді всього часу, але після того, як робота закінчена, я знову ставу себе. Одна з причин, що Даррен і я мав абсолютний рапорт, я б сказав, що свого роду телепатія, це завжди зосереджений, дисциплінований і фокусований. Що я спробував бути. Я не досконалий, але я люблю дисципліну. Я думаю, що це дуже важливо, щоб працювати важко і спробувати бути якомога простіше ваших колег. Ви повинні запам'ятати свою мету щодня і зосередитися на ній.
Аронофський: Я зустрілася з деякими акторами, які мали власні методи отримання в характер, але я думаю, що це все неспроможність. Ви просто повинні працювати при знятті камери. Звичайно, коли зняті емоційні сцени, актори хочуть зберегти правий настрій в міжряддях, але якщо кажуть «Шот», то «Шот». Коли ви зйомтесь — є камера, світильники та люди, які вирушають, — це неможливо повністю від’єднатися і не думають про це. Хороші актори можуть повністю перетворюватися в героя на екрані, і робити його переконливо. Але коли "Shot" звучить, люди з кінокомпанії відразу підіймуть вас: потрібно налаштувати мікрофон або порошувати обличчя. Як ви перебуваєте в характері? У будь-якому випадку необхідно мати можливість переключатися.

Наталі, що це так само, як працює з Барбара Гершей, як ваша мама?
Портмен: Даррен прийшов з дійсно великою ідеєю, що Барбара пише листи як Еріка Ніна в першій частині фільму. І подарував їм мені на дні, коли мій характер необхідний для того, щоб відчути її матір'ю. І Барбара написав великі листи, які відчували її характер. Вони допомогло передати нашу історію, зв'язок і любов.
Аронофський: Я ніколи не читаю ці листи самостійно. Просто помітили, що це просто між Наталією та Барбарою.

Промо фото:

Даррен, що можна сказати про стиль фільму?
Аронофський: У Чорному Свану я використовував той самий стиль, як і у Віндлері, який був досить ризикований, тому що я ніколи не бачив фільм настільки емоційно інтенсивним, що він був знятий на ручному камері. Немає, що зробив це до, і я дуже сподобалося, що він може закрутити камеру, як мені потрібно. В результаті перша частина фільму, яка виявилася дуже природною, викликає абсолютно різні почуття для глядача порівняно з другим. Це означає, що люди думають, що вони переглядають інший фільм, який ніколи не згасить їх, але це точно навпаки: це робить вас такими, як ви там. Спочатку вона виглядає як документально, але потім ви вкриті хвилею емоцій, і ви не зможете залишитися байдужим.

Що ви думаєте, що балерина буде реагувати на те, як ви переглянете їх мистецтво?
Аронофський: Я думаю, що багато танцюристів неймовірно збуджуються, що фільм нарешті вийшов, що показало балет як серйозну активність, а не місце для романтики. Якщо ви подивитеся на балет – Сплячий Beauty, Romeo і Juliet і Swan Lake – це неймовірно темний і готичний. Наша картина може легко назвати «Лебедне озеро»: ми взяли казку і балету того ж назви і інтерпретували всі символи в героїв нашого фільму. Це насправді просто відчуження озера Лебед. Фільм показує виклики, темряву і реальність бути балериною, але з іншого боку, ми хотіли розповісти про красу мистецтва.

Наталі, що ви думаєте про всі розмови, які цей фільм і ваша робота в ньому принесуть до кінокомпанії Оскар?
Портмен: Якщо ви зробите фільм і поставте душу в неї, як ми всі зробили, це те, що люди оцінять його. Попри те, що після перегляду аудиторії з'являється збуджена і щаслива обговорити те, що вони побачили, є надзвичайно рівним. Це велика честь.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное