Щасливий Portman-Milpe Family

«Чорний лебідь» – фільм, в якому не тільки весь життя головного героя Ніни змінюється, але фільм, який радикально змінив життя актора Наталії Портмана, який відігравав титульну роль. Портман завоював свій перший Оскар, закохався в вагітним. Незважаючи на те, що батьки Наталі дуже суворі і релігійні люди, які не приймають цивільне шлюб, Наталі залишилися з Бенджаміном Мілпіром – танцюристом Нью-Йоркського балету – без штампу в паспорті і 14 червня 2011 року вона нарешті стала матір'ю вперше. 30-річна актриса і її цивільний чоловік назвав її сином Алефом. Хлопці дали подвійне прізвище Портмен-Мілліпір.

На ранніх стадіях Наталія не приховує її вагітність від громадськості, відразу ж звітувала ЗМІ про її цікаве становище. Дівчина не може допомогти, але робити це, тому що на носі були нагороди «Оскар», «Золотий глобус», «БАФТАФТ» і «Сатюрн», кожна з яких Наталя була улюбленою. Де нагорода – це червоний килим, який означає, що живіт акторки все ще приверне увагу.

«Преганс – це найпривабливіша подія в житті, тому якщо це мій, я буду вдома. Але в той же час у мене є робота. до Наталі Портман
Наталі та Бенджамін на Оскарі:

Отримавши всі 4 покарані статуетки, Наталі з спокійною душею пішли в тіні і почали насолоджуватися очікуванням своєї першої дитини. Як допущено Наталію, вагітність – це щось інтимне, що ви хочете пройти з початку до кінця без особливої уваги. Портман додав, що вона була надзвичайною і що вона приховала від папарцзі після всіляких соціальних виходів на початку вагітності (до речі, не дуже вдало), завдяки цьому факту.

Вагітна Natalie:

У перші дні зйомок фільму «Чорне лебедя» розпочалася історія любові «нового Амрі Гепберґа» та Бенджаміна. За словами Бенджаміна, він був вражений тільки поглядом Наталі, і її здатність перетворювати в абсолютно іншу людину повністю застрягти його. Заради коханої, він навіть взяв участь у балерині Ісабела Бойлстон. Наталія не любить говорити про свої почуття, хоча в інтерв'ю вона сказала:

"Я неприпустимо щасливий з ним."
14 червня в День Наталі народився син Наталі, який народився 14 червня, був кращим днем народження для батьків (Наталі народився 9 червня і Бенджамін народився 10 червня). А дельф хлопчика названий не випадково, так як батьки євреї, а ельф – це перша літера івритського алфавіту, значення в івриті «Лідер». Лідер Aleph скоро відзначає рік з дня народження, і його матері і батька, згідно з ЗМІ, таємно одружився, і тепер він має повноцінну сім'ю, як в житті, так і на папері. Щасливий малюк Natalie тепер не приховує, тому останнім часом були якісні фотографії вирощеного Aleph, які ви побачите в кінці повідомлення.

Папарази. Старі фотографії ельфи та його сім'ї:

711298

6806288

43596664

Нові фото Aleph:

Aleph нагадує мене про Принц Гаррі, як це не схоже на Наталі або Беньямін.