Розумний і красивий Наталі Портмен не тільки приголомшлива актриса Оскара, але і щаслива жінка - Нещодавно Наталі подарували сина своїм улюбленим танцюристом Benjamin Milpier. Крім того, Наталія має ступінь бакалавра психології, тому вона може називатися реальною розумною самодостатньою жінкою. Вона завжди виглядає 100, тому не можна сумніватися в її красі.
Внутрішня краса Наталі відбивається в її зовнішній вигляд. Її одяг, зачіска і макіяж завжди стриманий, лаконічний і елегантний. Сьогодні я хотів би звернути увагу на макіяж Наталі, який зацікавив мене в фільмі «Леон» і буквально завоював роль в фільмі «Чорний лебед».
1,1 км О, що дивитися! У появі Наталі здається непристойною, загадковою і гідною дівчиною, але коли вона має такий вигляд, ви починаєте сумніватися, чи дійсно це правда. Я думаю, що вона може викликати будь-яку людину, якщо вона хоче. Я люблю макіяж в фіолетових тонах на фото нижче.
2,2 км Цей макіяж явно не для птаха, як Natalie. Її натуральна краса в такому гізі щільно прихована з вигляду. Написати те, що макіяж був застосований в поспіху, так як зрозуміло, що це не так. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів,...
Не люблю себе Наталі, тому не схожий на неї.
3. У Я дивлюся Natalie прогулянка навколо без нижньої білизни. Я думаю, що це досить "екстремальний", особливо якщо ви зіштовхуєте сотні камер. Макіяж практично не помітний, але кола під очима добре видно. Надійшла, красива...
4. У Багато моїх друзів і знайомих думають, що Наталя має потворний вигляд. Я запевняю їх, що це не так, це просто те, що є моменти, коли здається, що Наталя трохи божевільна – є щось дивно божевільне. На фото нижче, вона мила і натуральна, але це різновид макіяжу, я думаю, не підходить їй трохи.
5. Умань Навіть дуже молодий Наталі буде виглядати краще без цього "пласту" на обличчі. Використовуючи все в мінімумі - блиск, тіні, рум'яна, тушки - це ідеальний варіант для Наталі з тих років. Ну, я не люблю тінь помада і не можу допомогти.
6. Жнівень Це зовсім інша розмова. Актора чудово виглядає таким чином, хоча я сповідаю чесно, для мене вона хороша. Макіяж підкреслює всі переваги Наталі, але невелика «насолода» вийшла з блиском – нижня губа не повністю пофарбована (Я вважаю, що я хотів візуально зменшити губи, але чому ??????) й
р.
7. Про нас Уг. Ну, це точно не для Наталі. На Monica Bellucci такий макіяж буде добре виглядати, і на Natalie якось смішно. Це як деякі маленькі дівчата зробили її ляльку (Natalie) з її мамою яскравою помади.
8. У Занадто набагато макіяж. Підкреслити все - і очі, і губи і жекбони - в цілому, не пошкодили косметику.
9. Навігація Глоомія, але готична і незвичайна. Я люблю цей макіяж, я думаю, що для відповідної прем'єри фільмів (звичайно, не комедія) такий макіяж непередбачуваний. Засмаглий Natalie's Чудовий!
10. Це Natalie I сподобалося, краще не показувати як деякі, і бути себе. Макіяж є чудовим, і образ є лаконічним і особливим.
11. Як тонка вона тут... Надмірна тонкість вражається її не кращим способом. Я припускаю, що це постріл після зйомок фільму «Чорне лебедя», для якого Наталя сіла на строгу дієту і постійно навчається в балетній школі. Сам макіяж не поганий, але болючий вигляд погіршує все, що можливо і неможливо.
16
12. Привітний, веселий, щасливий - це Natalie Я дійсно люблю. Макіяж костюмує її обличчя, а також каже, "згорніть всі обличчя до обличчя". Яскрава помада і відмінна укладка - це основа всього образу.
13.00 р. З якоїсь причини я пам'ятав нещодавно дивився фільм з Наталією та Аштоном Кутчером «Більше сексу», актриса мала схожий макіяж. Макіяж є болючим «красою», але Наталя дуже гармонійна в ній. Щоб бути чесним, перформанс Наталі в голосовій комедії не вразив мене, адже вона більш драматична, ніж родзинка. Комедія є Камерон діаз, Ліндай Лохан, Аманда Біннес і багато інших акторів, але Наталі має абсолютно інший талант.
14. Красивий ... Без слів. Це не ідеальний макіяж, це обличчя.
15.00 р. Вечірній макіяж такого роду відразу відрізняє Наталі, так як вона стає реальною державною жінкою, в той час як день макіяж робить актриса м'яким і молодим.
16.00 р. Неймовірно красивих функцій! Все настільки симетрично і гармонійно, що коментарі є зайвими. макіяж ідеальний.
17.00 р. Погана фото, поганий колір і укладання волосся. Макіяж добре відрізняється від усього зображення.
18 років Помилки Я відрізаю цей образ від усіх інших, тому що див. таке ніжне і красиве Наталі я струнким. Вона дуже підходить для макіяжу в рожевих тонах і цей колір волосся разом з укладанням. Але плаття було різним.
19.00 р. Black Swan, що ще ви думаєте? Макіяж був створений для прем'єри цього фільму і до мого смаку він просто незвичайно поєднує з образом Наталі, представлений в Black Swan.
20. Вагітна Natalie явно округла в обличчя, але вона не зіпсувала її. Я люблю макіяж на фото нижче, я не скажу, що це просто “нехай!”, але варто для вагітних і щасливої жіночої актриса.
21. Дуже красиво підкреслені очі. Ефектний макіяж.
22. Це був таким чином, що Наталя отримала свій перший Оскар. Я думаю, що вона була чарівною, що день - як макіяж, так і плаття зверху. Коли вона сказала статуеткою в руці, вона була дуже рухома, щоб подивитися на неї. Я впевнений, що це добре збережена перемога, і я сподіваюся, що це не буде останнім в її житті.