Плаття Natalie Portman

«Фатаж», «скандал», «імморість», «потетерія» – такі епітети можуть описати поведінку більшості знаменитостей. Це основа свого образу, привертаючи увагу громадськості до своєї людини, відповідно, підвищуючи їх рейтинг, збільшуючи їх «вартість». Я вже хворий на слухання про наступну атетику Britney Spears, Lady Gaga, Lindsay Lohan, Paris Hilton та ін. Я сподіваюся, що весь світ скоро стане хворим, і ми будемо свідком виникнення нової тенденції в модній поведінці – модний, стриманий, вишуканість. А потім Оскар-виграна американська-Ізраїльська актриса Наталя Портмана приїжджатиме до тебе.

Цей пост не буде плести з фотографіями, що шокують своїх несподіваних смакових нарядів, вирізних частин тіла та ріжучих квітів, адже ми будемо говорити про наряди молодого матері, актриса, яка закінчила Гарвардський університет, Наталя Портман.

Наталі – це справжній ідол скромного і стриманого шика, що підтверджує всі види заходів.

3250Р. 3700Р.

Проста біла блуза і квадратні шорти - хто ще буде виглядати на ній?

Цікаве поєднання чорного щільного і помаранчевого повітря

Для мене, худий Наталі вибрав занадто безформну сукню, але це в її стилі.

Чорний не найкращий варіант для актриси... занадто строгий.

Прихильники цих ніг є злочином.
Габаритний зображення

"секс" з Наталі, і це максимальна
, Україна

Портмен не змінював свого стилю під час вагітності.

Габаритний зображення

Це був Наталі Портман в публіці, що вона любить в її повсякденному житті?

Р

Атлетична одяг – вибір актора на вулиці. Простий, комфортний, комфортний.

Максимальне розслаблення Портмена виглядає так.

Гарний сезон провокує Наталію оригінальним рішенням

Звичайно, не такий стиль підходить для вагітних?

галоші – це не найвибагливе взуття, навіть в дощовій осені... практичність – це ще один епітет, який характеризує образ Наталії Портмана.

спортивний одяг зданий брудний, футболка лякає, і сама актриса підозріло бліда і слюх.

Я сподіваюся, що ви океї, Наталя.

спортивний стиль в одязі - це сім'я, проте ви не можете подивитися на Benjamin Milpier без розривів сміху.
6776861

Пальто дупа не мій смак, але це справа людини, яка заморожує.