1098
Клієнт - Закон
Настав час для моєї матері Першим був коханий чоловік. Дівчина прийшов в, упаковка речей. Вона ніколи не знайшла її сумку в поспішці, захопивши її серйозний рюкзак і подрібнила її «щастя» речі в неї – сорочка, шкарпетки. І зимова шапка. Оскільки це також "щастя" і не важливо, що тепло знаходиться на дворі. Наступний таксі - стаціонарний будинок, хороший місто невеликий.
У кімнаті очікування вона пояснила лікарю, що вона бажала всі речі з рюкзака на ній. Звичайно, це не повинно, але вона отримала жік, вона оплачується всім. І як заздалегідь, він дає лікаря сто доларів. Лікар відповідає, що це не питання, вони кажуть, за гроші - будь-який змій. Подарує замовлення, дівчина привезена в палату, і вона має скорочень і сприйняття навколишньої реальності не зовсім адекватно.
Шукає - її улюблена нічна дівчина, шкарпетки і капелюх. І ковзани. І мій сестра вже поспішає, як, прийти, Дівчина намагається запитати про ковзани, отримує відповідь, що так лікар замовляє і починає одягатися. Він вважає, що він може. Вони породжують підводні води. Може бути, якось знаю-хау.
Вони зняли залу в цьому шестерні. Люди – це природна зірка. Я знаю людей на шляху. Вони охопили очі. Дівчина вважає, що з зимовою шапкою в спеку, ймовірно, якось гаряча. Але вони приходять до стаціонару, допомогти їй піднятися на стілець у скелях. «Дамн, але чому ковзани,» не пускає думки. Лікар летить в палату, п'єси, щоб ковзани швидко пов'язали, але в цій формі, якщо ви хвилюєте ногу, можна отримати "П'ятниця, 13". Сестри бандажі. «Ні, це океї», – розповідає вона, – каже лікар. й
І ще щось продовжує гасити. Кілька лікарів прийшли. Дивимося, загорніть очі і пройдіть з кімнати. Ще одна жінка в праці. Ні ковзани.
Дівчина не може стояти її: "І це," запитує, "Чому не ковзани?" «Я не зажадав мені носити, - сказав лікар.
В цілому, поспішаючи, коли вона збиралася, дівчина навіть не помітила, що її чоловічі ковзани залишилися в рюкзаку. Ну, вона попросила мене носити все на свій рюкзак. Лікар каже, що він подивився на сертифікати від психіатристів, нічого не розумію – адже все добре, і оплачується для нього. Нехай він ковзає.
Вона дуже швидко породила. Як я пам'ятав обличчя знайомих, які зустрілися з нею в коридорі і обличчям лікарів...