526
35 законів про життя, які постійно слухають вас Ви здивуєтесь!
Ви коли-небудь чули про закон про тяжіння? Я впевнений, що ви будете! Що про інші закони? Виявляється, що в світі є неймовірна кількість. І що ж цікаво, що навіть якщо ви не чули про них, вони точно перевіряються на вас! Ви не знаєте? Тоді читайте ці 35 закономірностей життя, і ви розумієте, чому вони роблять.
1,1 км Наступний рядок завжди рухається швидше. (Ettore спостереження)
2,2 км Якщо нічого не допомагає, читайте інструкції! (Аксіум Кана і Орбен)
3. У Почати пошук з невірного місця. (Право на пошук)
4. У Завжди не вистачає часу, щоб зробити роботу належним чином, але час його переоцінити. (Юридична практика)
5. Умань Довірити рішення важкого завдання працівнику лази - він буде легше знайти. (Право власності)
6. Жнівень Ті, хто любить ковбасу і повагу закону не повинні бачити. (Свячення принципу)
7. Про нас Командна робота дуже важлива. Ви можете відмивати когось ще. (Восьмий правило Фінгале)
8. У Ви завжди будете мати час або гроші. (Лерман Запит)
9. Навігація Перший 90% роботи займає 10% часу, а останні 10% займає решту 90% часу. (Право на терміни проекту)
10. Коли ви зрізаєте нігті, вам буде потрібно через годину. (Вінтенське право)
11. Ви повинні вибити на дереві, ви знайдете, що світ виготовлений з алюмінію та пластику. (Юридична практика)
12. Всі роботи легко для чоловіка, який не повинен робити це. (Юридичне право)
13.00 р. Хто може, Ті, хто не може навчатися. Додаток для студентів: Хто не може навчити навчити навчатися. (J.B. Shaw Акт)
14. Будь-яке замовлення, яке може бути непорушним. (Army axiom)
15.00 р. Люди згодні зробити роботу будь-якої складності, коли це не потрібно. (Житомирське право праці)
16.00 р. Експерт - будь-який поза межами нашого міста. (Право Марів)
17.00 р. Досвід вирощує в прямій пропорції обладнання, яке з замовлення. (Постанова Гончара)
18 років Ви ніколи не будете робити одне. (Право Гардина)
19.00 р. Найцікавіші експонати не мають назви Музей «Рабочий квартал Амури»
20. Немає талантів може подолати залежність детальніше. (Юридична практика)
21. Людина, яка має один годинник знає, що це таке. Чоловік з декількома годинами не обов'язково. (Юридична практика)
22. Що ви тримаєте досить довго, можна відкинути. Після того, як ви кинути щось, вам буде потрібно. (Право на взаємозалежність Ріхарда)
23. Ви завжди знайдете втрачені в останню кишеню. (Буба Закон)
24. Не можна визначити заздалегідь, з якою стороною сендвіча до олії. (Право природи)
25. Гарячий фляск виглядає точно так само, як холодний. (Перше право лабораторної роботи)
26. Урядова корупція завжди повідомила про минуле. (Водяний принцип)
27. Найморальніші, як правило, ті, хто далеко від вирішення проблем. (Єлинський принцип)
28. Серед економістів, реальний світ часто вважається особливим кейсом. (Гонгрен Спостереження)
29. Ніщо не проводиться з розумних причин. (O'Brien Act)
30. Для кожної дії є рівний контрактний критик. (Гаррісон)
31. Тим, хто сплачує принаймні, скаржаться на себе. (Древа професійна практика)
32. Неважливо, якщо хтось йде неправильно. Може бути добре виглядає. (Перший закон Скоту)
33. Нерозривний іграшка корисний для розбиття інших. (Van Roy Law)
34. Всі відмінні відкритті робляться помилковими. (Юридична практика)
35. Що б ви не сталося, це вже сталося, щоб хтось знав, тільки це було гірше. (праворуч)
І не скажеш мені, що не сталося з вами. Виявляється, що життя досить передбачуване, тільки ми ще не знаємо про це. Я все ще вражений тим, що я читаю. І якщо ви занадто, обов'язково зв'яжіться з нами. Я впевнений, що він буде просто здивувати!
за допомогою igenno ru
1,1 км Наступний рядок завжди рухається швидше. (Ettore спостереження)
2,2 км Якщо нічого не допомагає, читайте інструкції! (Аксіум Кана і Орбен)
3. У Почати пошук з невірного місця. (Право на пошук)
4. У Завжди не вистачає часу, щоб зробити роботу належним чином, але час його переоцінити. (Юридична практика)
5. Умань Довірити рішення важкого завдання працівнику лази - він буде легше знайти. (Право власності)
6. Жнівень Ті, хто любить ковбасу і повагу закону не повинні бачити. (Свячення принципу)
7. Про нас Командна робота дуже важлива. Ви можете відмивати когось ще. (Восьмий правило Фінгале)
8. У Ви завжди будете мати час або гроші. (Лерман Запит)
9. Навігація Перший 90% роботи займає 10% часу, а останні 10% займає решту 90% часу. (Право на терміни проекту)
10. Коли ви зрізаєте нігті, вам буде потрібно через годину. (Вінтенське право)
11. Ви повинні вибити на дереві, ви знайдете, що світ виготовлений з алюмінію та пластику. (Юридична практика)
12. Всі роботи легко для чоловіка, який не повинен робити це. (Юридичне право)
13.00 р. Хто може, Ті, хто не може навчатися. Додаток для студентів: Хто не може навчити навчити навчатися. (J.B. Shaw Акт)
14. Будь-яке замовлення, яке може бути непорушним. (Army axiom)
15.00 р. Люди згодні зробити роботу будь-якої складності, коли це не потрібно. (Житомирське право праці)
16.00 р. Експерт - будь-який поза межами нашого міста. (Право Марів)
17.00 р. Досвід вирощує в прямій пропорції обладнання, яке з замовлення. (Постанова Гончара)
18 років Ви ніколи не будете робити одне. (Право Гардина)
19.00 р. Найцікавіші експонати не мають назви Музей «Рабочий квартал Амури»
20. Немає талантів може подолати залежність детальніше. (Юридична практика)
21. Людина, яка має один годинник знає, що це таке. Чоловік з декількома годинами не обов'язково. (Юридична практика)
22. Що ви тримаєте досить довго, можна відкинути. Після того, як ви кинути щось, вам буде потрібно. (Право на взаємозалежність Ріхарда)
23. Ви завжди знайдете втрачені в останню кишеню. (Буба Закон)
24. Не можна визначити заздалегідь, з якою стороною сендвіча до олії. (Право природи)
25. Гарячий фляск виглядає точно так само, як холодний. (Перше право лабораторної роботи)
26. Урядова корупція завжди повідомила про минуле. (Водяний принцип)
27. Найморальніші, як правило, ті, хто далеко від вирішення проблем. (Єлинський принцип)
28. Серед економістів, реальний світ часто вважається особливим кейсом. (Гонгрен Спостереження)
29. Ніщо не проводиться з розумних причин. (O'Brien Act)
30. Для кожної дії є рівний контрактний критик. (Гаррісон)
31. Тим, хто сплачує принаймні, скаржаться на себе. (Древа професійна практика)
32. Неважливо, якщо хтось йде неправильно. Може бути добре виглядає. (Перший закон Скоту)
33. Нерозривний іграшка корисний для розбиття інших. (Van Roy Law)
34. Всі відмінні відкритті робляться помилковими. (Юридична практика)
35. Що б ви не сталося, це вже сталося, щоб хтось знав, тільки це було гірше. (праворуч)
І не скажеш мені, що не сталося з вами. Виявляється, що життя досить передбачуване, тільки ми ще не знаємо про це. Я все ще вражений тим, що я читаю. І якщо ви занадто, обов'язково зв'яжіться з нами. Я впевнений, що він буде просто здивувати!
за допомогою igenno ru
Цей страждаючий собака просто хотів, щоб померти. Не знаю, що на землі були хороші люди.
Його батько весільний подарунок приніс наречену сльози. Тільки батько може висловити свою любов таким чином. й