Ганна Фрасер стала русалкою

З дитинства Австралійська Ганна Фраз'є мріяла стати русалкою.
Після перегляду фільму «Сплайс» Дарил Ганна в ролі заголовка.
«Мої мрії дитинства стала реальністю!» Я пофарбував мої перші мериди, коли я не був ще три роки. Коли я був 9, я зробив мій перший хвіст. Важкий пластиковий хвіст дозволив мені навчитися плавати як дольфін.
Зараз Ганна та її чоловік, запобіжник Дава Растович, бере підводні фотографії для того, щоб привернути увагу до проблем забруднення природи, океанів та руйнування дельфінів, кит та інших морських життів, які жорстоко та масивно загиблими або спійманими.

У 2002 році з'явився мій другий поліпшений брелок. Дизайн був у вигляді бумеранга і складається з двох вішарок, повітропровідної стрічки і мокрого костюма, - сказав Ганна.

У 2007 році Ганна та її чоловік подорожував з фотографом Ted Grambeau до островів Тонга до фотографії Ганна з халатом. «Діти кит, зацікавивши мене, прийшла дуже близько до мене», - сказав Ганна. Китали почали робити дуже міцні звуки. Діти відповіли свої дзвінки. Це був дуже сильний досвід для мене.

У 2007 році Ганна приїздила до берега Тайджі, Японія, з 30 серфінгами, знаменитостями і музикантами, намагатися згасити місцевих рибалок, які організовують традиційні дельфінські риболовлі. «Фішермени подали дельфіни в бухту, де вони масові Ми не змогли входити в сітки, рибалки збивали нас палицями. Він був неприпустимо жорстокий погляд, Ганна згадує.

Джерело: trasyy.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное