479
Для страху їжі 15-річна дівчинка їсти тільки чіпси
Молода дівчина, яка їсть виключно чіпси за останні 15 років, нарешті, вдалося диверсифікувати свою дієту. Подолання відбілювання страху їжі британський допоміг гіпноз. Ганна маленька, 20 років їсти чіпси щодня, так як вона була п'яти - після того, як вона розробила страх всіх інших продуктів, які зробили її хворим, як тільки вона спробувала їх їсти. Hannah, від Truro, Cornwall, має серйозний вибірковий розлад їжі і страждає тривожні атаки на думки будь-якої їжі, крім чіпс.
Вона ніколи не змогла їсти з друзями і мала перевірити меню перед тим, як їхати в ресторани. Не пропустити, як вона буде реагувати на нові продукти, вона була в постійній паніці. Тільки після того, як вона мала кинути свою роботу через частий відтінок, дівчина вирішила взяти дію. Гіпнотерапевтичні сеанси допомогли їй впоратися зі страхами, а позитивний результат був досягнутий після першого візиту до гіпнотерапевта - вперше протягом багатьох років Ганна вдалося з'їсти щось інше, ніж чіпси. 528248
«Мої проблеми харчування починаються після того, як я страждав від ліктя протягом деякого часу, як дитина. Я ніколи не знав, що мій відгук буде новий продукт. Різні продукти, що керують мене, зробляв мене, відчуваючу чуйний і інші зробив мене фізично хворим. Я пішов на вечірки, пікніки і барбекю з друзями, але я ніколи не їсти нічого, вона сказала Mail Online. Мати Ганна намагалася випікати її дочку з овочами та фруктами, але всі її спроби не вдалося, і вона змушена була купити чіпси, щоб дочка могла щось їсти.
Після сеансу гіпнотерапії вона каже, що вона відчуває дивовижну. «Я був таким обмеженим, але тепер я можу нарешті жити нормальним життям», - сказав він. Я відчуваю себе набагато здоровіше і щасливіше. Я вже багато енергії та міцності.
Джерело: mirfactov.com/