Відомі українські жінки

Міла Куніс.

Мілена Марковна Куніс народився в Українському місті Чернівці в єврейській родині. Її матір Ельвіра є екс-фізичного вчителя, батько Марк працював інженером у Чернівецькій області Legmash. Коли вона була 8-річною, сім'я емігрована в Лос-Анджелес. Мила дуже важко звикли до нового місця. «Я кинувся щодня. Я не розумію культуру. Я не розумію людей. Я не розумію мову. Я перший вирок в коледжі есе був, «Імейн глухий і сліпий на сім років», - згадує Куніс. Вона дізналася мову через телешоу Ціна Луцька, яка вона часто дивилася.

У серіалі «70-х шоу», «Дні наших Lives», фільми «Любов Вірус», «Книжка Іллі» і, звичайно, «Чорна Лебед», де Куніс відігравав суперника Наталі Портмен.

Міла говорить про те, що решта онуків в Україні. Два роки тому актриса мала парафія з ручним кутом Кутчера, що призвело до розлучення з дружиною Аштона Демі Мур. Після тривалого процесу розлучення пара остаточно офіційно оголосила про свої відносини. Ashton і Mila займався близько місяців тому. Зараз одна з найкрасивіших пар сучасного американського кінотеатру чекає перша дитина.

Міла Жовович

Один з найвідоміших українських жінок в світі Milla Jovovich - американська акторка, музикант, модель і модний дизайнер. Міла народилася в Києві, в родині радянської акторки Галина Логінова та сербського лікаря Богдана Жововича. У Дніпропетровську, звідти емігрують спочатку в Англію, а пізніше до Сполучених Штатів. У будинку Бріан-дель-Пальми, а сам Ювович був не схожий і зачаївся в школі, щоб бути з СРСР. Що не завадило їй у віці одинадцяти стати моделлю, а потім знаменитою акторкою. Серед її найбільш високопрофільних робіт є Fifth Element, Joan of Arc, Resident Evil і The Million Dollar Hotel.

З 1998 р. – рекламна особа L’Oreal.

Під час останніх подій в Києві Mila Jovovich скористався Інтернетом, щоб зібрати кошти для жертв на Майдані в Києві. Мило закликав донести пожертви на користь українців, а також розмістили посилання на сайт Українського Червоного Хреста. «Я продовжую шукати інші місця, але заходи повинні бути прийняті якомога швидше, щоб Київські та інші жителі України отримали допомогу якомога швидше», - сказав він. Наприкінці свого повідомлення Міла Іванович писав: «СЛАВА УКРАЇНА!»!!!! GEROYAM SLAVA!!!!

Наташа Королева

У Києві народився російський співак Наталії Корольової (реальне ім'я - Наталя Порвай) в сім'ї диригентів хорової каплиці «Світочка» - Владимир Архипович і Людмила Івановна Порваї. Стара сестра Ірина також стала співачкою, яка виступала під псевдонімом Руся.

На сцені в три роки з'явилася Наталаша. Вивчається в музичній школі, одночасно пішов до хореографічної народної танцювальної студії на «Роп Чоір». Закінчила київську поп-циркову школу в класі вокалу. І пішов до Москви, де успішно слухав Ігор Миколаїв. Назва етапу – Наталя Корольова – була запропонована Ігорем Миколаївом, оскільки ім’я Порваї, на його думку, непросто пам’ятати.

Пісня «Жовтий тюльпан» приніс їй справжню популярність не тільки в СРСР, але і за кордоном, приніс її до фіналу фестивалю «Сонечко року». Тоді не було мало успішних «Дельфін і Мермоїд», «Литва Країна», «Перший Поцілунок», «Київ Хлопець», «Мана з Гармонією» та інших популярних пісень.

Крім своєї співу кар’єри Наталя займається дизайном в ювелірній промисловості (у 2008 році вона представила колекцію ювелірних виробів «Дочка-Мати»), відкрив салон краси на Садовому Кільце, з 2012 року очолює кулінарний шоу «Час до вечері!» на Першому каналі.

Співачка ознайомлює події в Україні і дуже хвилюється про земляків. Крім того, вона допомогла Майдану з їжею, лікарськими засобами і пропонувала відпочинок і опалення в квартирі Києва. Я народилася в СРСР, країна, яка не існує. Я пам'ятаю дуже добре криваві події років, коли велика влада була співчуття! І болить мене думати, що події, які відбуваються в Україні, призведуть до зникнення красивої, домантної, хлібобулочної країни України! Я хочу вірити, мудрі люди!!! Що Україна стане струнким чіпом і буде перетягувати на шматки! (Ми знаємо, що неуважний досвід Югославії!), Королева написав на своїй сторінці соціальної мережі.

Вера Брежнев

Сінгер, акторка, телеведучий, колишній учасник поп-групи «VIA Gra» Вера Брежнєва (реальне прізвище – Галушка) народилася в м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровська область. У Дніпрі працював Олексій Михайлович Галушка.

Як дитина, Вера вважається себе потворним: вона мала поганий зір і мала носити окуляри, і через її високий рівень, дівчина постійно ламалася. Крім того, Вера не може дозволити собі одягатися красиво, тому що сім'я була бідною. Але дівчина зробив багато спорту, танцюючи і навчився любити її обличчя і тіло. Вона добре пережила і активно бере участь у шкільному виробництві, а в провідних ролях.

Вера мріяла стати адвокатом, але вступив до Дніпропетровського інституту транспортних інженерів за спеціальністю «економіст». В рамках конкурсу «Міс Дніпропетровськ». Але навіть перед початком змагань яскрава дівчина помітила адміністраторами київського гурту VIA Gra і запросила на концерт групи. Позначена назва співачки вирішила замінити, адже вона не була дуже підходяща для етапу, а з того часу дівчина була заміщиком Генерального секретаря, виробникам Меладзе і Костюка вирішила зробити псевдонім Бржнев.

Час, коли Вера була в VIA Гре називається золотом для групи, але після виходу гурту співак став ще більш відомим. Вона успішно веде сольну кар'єру, бере участь в різних шоу, діях в фільмах («Сорочинська ярмарок», «Любов в Великому місті», «Любов в Великому місті 2», «Різдвяна ялинка».

У шоку занурився криваві події на Майдані. На своїй сторінці Instagram Вера опублікувала картину доторкнувшись малюка зі слізами в очах, засвоюючи його внутрішньою державою: це як співак заохочує молитися за батьківщину. Україна. Рентген. Знімок для України, зірка захопила фото.

575675

Різдвяна ялинка

Яскравий та оригінальний співак Елка (реальне ім’я – Ліса Іванців) народилася в місті Ужгород у музичній родині. батько Ліса - джазовий колекціонер і матір її грає три музичні інструменти. У Закарпатському народному хору працювали дідівці. Сама актриса співала в шкільному хору, взяла участь в KVN і навіть стала дуже популярною в Ужгородській команді «Хамбер No6».

Вона була висловлена «Різдвяна ялинка» в школі, одна з її друзів колись занурила її так. До речі, майже ніхто не називає Ліза за назвою, навіть її матір називає ялинку, а сам актриса не відповідає своїй рідній назві.

З дитинства співачка любила шокування, розфарбувала її волосся яскраво-червоним, для свого рідного міста була дуже смілива дія. Не вдалося здобути освіту з музичної школи: відносини з вчителями не розвивалися. Популярність прийшла в Росію, де вона була названа російською мовою. Після зустрічі з Алла Пугачева була ретонічна і радикальна зміна творчості: замість похмурих пісень в стилі R&B і альтернативного рока з'явилися позитивні ноти в стилі поп.

Різдвяна ялинка проживає в Росії за 9 років, заміжна звичайна хлопець з Московської області Сергій Астахов. Тепер пари будують сімейний гнізд у Сергіївській Посаді і чекають на поповнення. Протягом багатьох років наголошують, що вона все ще має українське громадянство.

Тетяна Навка

У Дніпропетровську народився олімпійський чемпіон, чемпіон світу з двохразових країн світу, триразовий чемпіон Європи Тетяна Навка. Її батько є інженером, у своїй молоді серйозно займається волейболом і баскетболом, і матір'ю, економіст професії, був майстер спорту в гімнастиці. Дівчинка була неможливою для своєї мобільності та важкого характеру, тому батьки Тетяни намагалися знайти найбільш підходящий тип фізичної активності для неї. Після намагатися робити гімнастики, а потім танцювати, Таня сказала, що вона хоче ковзати, як і Олена Водорєзова.

Коли дівчина була 14 років, вона переїхала в Москву, живила в крихітному приміщенні в Митищех, господиня якого не приховує її вороже ставлення до «спіймати» і відразу ж кинув незначний тенант на вулиці. Заради спорту Тетяна готова до завершення будь-яких труднощів.

У 90-х роках Навка виступала з Самвельом Гезаляном для Білорусі.

Як дитина, вона не схожа на її прізвище, однокласники постійно чаться: «Навка – це космонавт», «Навка – паза». І тільки тоді дізнався, що «навка» насправді в українській «чорниці лісу, молода покоївка, яка танцює серед квітучих квітів навесні і чарівних небайдужих мандрівників з її неперевершеною красою». Наприкінці своєї спортивної кар'єри Тетяна Навка продовжує впевнено перемагати льодові шоу і навіть виграти нагороди в балонних танцювальних змаганнях.

Snowy Onopko

Відомий український модель і модель, включений в ТОП-10 найуспішніших моделей світу, народився в місті Сєвєродонецька (Луганська область, Україна). Протягом двох років невідома дівчина з провінції стала однією з провідних моделей котів і обличчя рекламних кампаній Калвін Клейн, Долце і Габтана, Gucci, Lanvin, Prada, Yves Laurent, Louis Vuitton, Shiseido.

Сьогодні Snejana бере участь в кращих скринінгах Нью-Йорка, Мілана та Парижа, її обличчя двічі з'явився на кришці італійської Vogue журнал. Ті, хто присуджують це, автоматично стануть супермоделями. Вона працює з провідними світовими брендами (Chanel, Prada, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Gucci, Hugo Bosss), а недавно стала обличчям косметичного бренду Dior.

При цьому Снежан не вважає себе відомою людиною. «Це просто моя робота, щоб піти на подіумі», – каже вона. Незважаючи на світове визнання, Снежана не збирається змінити паспорт громадянина України і залишити країну, хоча, відповідно до моделі, вона мала багато можливостей для переміщення. Про події в Україні: «Всіхто навчився, що є така країна в світі Україна, це плюс, кожен проти вбивства людей, так що є такі кров'яні маси.» У будь-якій країні люди симпатизовані з українцями і хотіли її до кінця. Я хочу, щоб наша країна зростала і виростала сильніше. й

Саша Кох

Мати відомого фігурного катання Олександра Пауліна Кохена, срібного медаліста 2006 р. Зимові Олімпійські ігри, триразовий переможець чемпіонатів світу, лауреат Гран-прі фінального сезону 2002–2003 та чемпіона США 2006 р., Український Галина Фельдман привітав до Сполучених Штатів Америки у віці 16 років з батьками. Довгий час займається гімнастики та балету. Батько Роджер Кохен - консультант з бізнесу та адвокат.

З дитинства Саша взяла на себе спорт дуже серйозно, розуміючи, що найбільш потужні тренери та хореографи потрібні для реальних перемог. Так, Кохен отримав знамениту Тетяна Тарасову. Співробітництво було досить продуктивним: на Чемпіонаті США 2002 року Кохен зайняв 2 місце, а також Олімпійські ігри в місті Солт-Лейк, де вона стала четвертою.

Краса Саша Кохен дуже популярний у Сполучених Штатах, вона запросила на різні шоу та телевізійні програми, пропонують рекламні контракти, дівчина також порушила в фільми «Віннер», «Баддер слави» та комедії «Брат». Американський фігурний скейтр пішов з Олімпійських ігор в Сочі і активно прокоментував ситуацію навколо російського фігурного скейтера Євгенія Плюшевка. Плюшевка мала дивовижну кар’єру, він є справжнім подарунком для всіх фігурних катання. Він надихав багато спортсменів і людей. Важко спостерігати колагенову боротьбу з травмами, чхати

р.

Вера Ферріга

Актриса Vera Farmiga народилася в Американському місті Ірвінінгтон (Нью-Джерсі) в сім'ї українських переселенців. батько Михайло був адміністратором системи, і її матір Любов був викладачем школи. На додаток до Вери, є шість інших дітей в сім'ї. До шести років Вера не говорила англійською мовою, навчалася в Українській Католицькій школі та навчалася українських танців. Вера не мріяла про акторську кар’єру, вона хотіла стати офтальмологом. Однак доля замовила інакше – дівчина вступила в школу мистецтв Сиракузу.

Її акторська кар’єра почалася з Бродвею, у великому кіно дебютував у популярному трилері «Форс-Мареуре». Згодом акторка відіграла головний жіночий образ в Оскарі-вигранні «Відчувається», а також в мелодрамі «Подивитися небо», разом з Джорджом Клонею. «Королева» кар’єри Ферріга все одно вважається видана на світових екранах у 2009 році драма «Я б на небо». Він був за свою роль (відповідав за підтримку), яка отримала номінацію для Оскара, Золотого глобусу та BAFTA. Останнім часом Вера дебютувала з небом та Різдвом Христовим.

Згадуючи своє коріння, актриса, разом з багатьма Голлівудськими зірками, задекларувала свою підтримку українцям.

Катерина Віннік.

Не дивлячись на те, що Катерина Анна Вініцька народилася в Торонто (Канада), вона говорить українською чудовою, адже до 8 років вона розповіла тільки цю мову.

Вона навчалася в студії William Esper в Нью-Йорку. У 2010 році вона відіграла в комедія вбивці, режисер Роберт Лукетик. У 2012 році вона отримала провідну роль разом з Куртом Расселом у фільмі Black Marks, де вона відіграла український танець, друг Курт Руссел. Її інші фільми є Розваги, Любов та інші наркотики.

Найвідоміша як акторка серіалу. Її успіх був привезений такими з них як в'язниця ОЗ, вікінги та C.S.I. Кримінальна сцена, і фільми, Катерін відомий як 50 перших поцілунок і любов з сповіщенням. У той же час актриса здобула срібну медаль в Таеквондо на чемпіонаті Канади. Він має ліцензію на безпеку.

Ольга Куриленко

Французька актриса і модель Ольга Куриленко народилася в місті Бердянськ, Запорізька область, розташована на березі Азовського моря. Своїм батьком є російсько-білоруське походження, батько його. батькам розлучалися коротко після народження своєї дочки, підняли маму дівчини і бабуся. Коли вона була 13-річною, Ольга і матір її переїхала до життя в Москві, а у віці 16 років була запропонована угода з агентством Madison. Ольга з'явилася на кришках модних журналів Гламур, ELLE, Madame Figaro, Marie Claire і Vogue, вона також стала обличчям Lejaby, Bebe одяг, Clarins і Helena Rubinstein.

Як актриса стала відомою після виходу фільму «Париж, Я тебе люблю», граючи в парі з Іллям Деревом. У 2008 році Куриленко відігравав Бонд-дівчинку в наступному фільмі про 007 «Квантум Милосердя».

Нещодавно в інтерв’ю з The Guardian, Куриленко заявив, що вона є європейською і вона любить жити в Парижі і Лондоні, Куриленко відчуває себе великим в Лос-Анджелесі, але вона «не любить Україну дуже багато», оскільки її батьківщина є «не дуже європейською». Вона була атакована критичою критики від патріотів. В результаті 34-річна актриса змушена пояснити. На своїй сторінці в соціальній мережі Куриленко порушив прес і сказав, що вона ніколи не сказала, що вона не любить Україну. Актор сказав, що вона завжди була гордою, де вона прийшла. Ольга Куриленко розповіла, що вона стоїть на миру, але вона не хоче зробити політичні коментарі, а не прокоментувати ситуацію в Україні в майбутньому.

Джерело: леді.tut.by