Контроль паразитів

Люди говорять.

Так, слово «право» зважує своїх мовних людей, які звикли насправді все в житті... І більш складна мотивація їх нерозривних дій, частіше слово «право» буде схоплюватися за своїм виступом. Це так просто! Вони також зловживали людьми, які звикли, часто виправдовують себе: «Я просто хотів бачити вазу, і вона раптом зламала». І сказав він не заважати у власній бізнесі, і він просто відступив. й

Слова “тип”, “коротко”, “меан” використовуються людьми, які дещо агресивні. Найчастіше це підлітки або люди, які зберігали свою залежність від стереотипів підлітків у дорослому віці.
«Би шлях» говорить про те, що людина відчуває незручність і неприпустимо. Але за допомогою цього зауваження він намагається привернути увагу і дати слова значення.
«Це те ж саме» домовленості людей з бідною пам'яттю або лази, які часто навіть не намагаються запам'ятати правильне слово. Інтелектуальна робота пошуку правого слова, що переходить до співрозмовника. Тим не менш, вони, як правило, перенести інші обов'язки та обов'язки до інших.
«Ралі» використовується людьми, які вірять, що їх внутрішній світ багатий, очі їх гострі, а їхні думки і вгадки більш цікаві, ніж всі інші. Вони люди, які постійно відкривають очі на реальність. Звичайно, вони твердо вірять, що їх світогляд є єдиною справжньою.
«Так, якщо» використовується однаково підлітками (як і «типом» і «меанами»), а також художніми природами, які цінують невизначеність в життєвих ситуаціях.
«Практично» – це управлінське слово. Дуже швидко прилипає до людей, які живуть з певними цілями, особливо не думають про філософське значення життя. Я шкода, вони не доглядають так багато.
«Актуально» – це слово людей, які є байдужими, швидко втрачають свій темп, завжди шукаючи хитрість в все, що відбувається, і тих, хто готовий почати дієсловий кварель навіть через нечуття.
«Що говорити» і «попередньо» – це віньєти у виступі інтелекту.

Російська

Якщо, за словами паразитичних слів, що переважають на мові, спробуйте визначити характер свого перевізника, то російські мешканці, атлас, виглядають як люди, які невизначені, постійно сумніваються.
Але це не тільки росіяни, які видають зайві слова. Нещодавно газетне агентство Lenta.ru опублікувало результати опитування, проведеного громадською організацією «Кампаїн для чистоти англійської мови».

Мета дослідження полягає в тому, щоб дізнатися, які слова або вирази в сучасних англійських додатках. Лідери були фразами «на даний момент», «так, щоб говорити», «абсолютно» та «з повагою».
У французькому виступі дослідники звертаються до паразитів занадто часто вираженим перев'язенням euh - "um", дієслово "understand", фрази "як це сказати" і "Я не знаю": "Ви, я не знаю, спорт, або що, повинні зробити ..." Або, я не знаю, перейдіть на дієту. Нам дуже багато думати.

ІНШІ ЧАСТИНИ

Звичайно, послухайте до свого співрозмовника автоматично вставте безглузді слова в мову складно. Але це екстремальний випадок. Як правило, люди використовують додаткові слова відносно помірно, щоб впоратися з тривожністю, приховувати незручності або купити час для відображення. І так звані паразити тут приходять на порятунку, роблять мовлення більш людиною.
Однак сьогодні є ще одна тенденція – «розмовна розмова», привезена до життя телевізором.

Послухайте, в програмах колегіального жанру, не можна відрізнити гість від хосту: як прозвучати красиво складений текст, оснащений психологом та іншими умовами, що мало спільного з звичайною людською мовою. Тому, коли один у розмові з вами раптом починає говорити як доктор Курпатов, радість спілкування недостатньо. Або ось питання: Який з юних людей, які говорять про свої почуття для вас, швидше за вірять: той, хто, утримуючи збудлив, злегка пригнічений на парі «актуально» і кілька «так, щоб говорити», або той, хто зізнається, відмовляється від зубів, як оголосник? І знову, якщо це затирає, це означає, що вона думає. Якщо мова йде про те, що це не мова, але пісня. Можливо естетично красива, але висить любов до мистецтва, і не звертається до співрозмовника.

У зоні ризику

Параситичні слова, як вірус, можна підібрати будь-яким. Але є три основні групи людей, які особливо схильні до інфекції.

Перша група
Це ті, хто боїться фрахтувати у своєму словнику, тому вони намагаються краще пояснити себе виключно мовою Тургенєва. Але в спробі занурити своє слово, вони починають зловживати епітетами і крилатими виразами, які з частого повторення ще звучать як слова-паразитів.

СЕКОНД ГРУП
Це гіперкомунікаційні люди, які, через бажання знайти спільну мову з співрозмовником, починають копіювати свої рухи, вирази обличчя і, звичайно, спосіб мовлення. У тій же категорії присутні люди в системі життєвих значень, провідні позиції займають визначення «моду». Вони просто скопіюють мову тих, хто думає, гідні поваги.

Третя група
Це люди, які рідко слухають свою мову.

Виходить з тіней

Якщо параситичні слова присутні у своєму виступі, і ви хочете швидко позбутися від них, використовуйте такі методи.
#1 Почати дати слова своє значення назад. Не скажете їх без мислення, але пам'ятайте, що кожен з них означає. Цей метод відноситься до слова «актуально», але пам'ятайте, що слово «коротко» входить до складу експресії «в короткому режимі», не складно. І якщо, говорячи "коротко", ви дійсно формуєте вашу думку коротко і чітко, це слово впишеться на місце і перестане бути безглуздим. У випадку, якщо він передує порівняння.
#2 Спробуйте замінити слова з деякими звуками, так як вони роблять з непристойними словами на телевізорі. З одного боку, це допоможе вам стежити за непотрібними словами у своєму виступі і говорити їх несвідомо. З іншого боку, це непристойно весь час, щоб ставити, біблінгу або збивати при розмові. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
#3 Покарати себе дрібно. Я сказав, "Сорт," і день без солодощів. Я сказав “на шляху” з місця – відразу три кватки. Дуже ефективний метод, але складно робити, якщо у вас немає заліза.
#4 Довести ситуацію в точку абсурдності – влаштувати «День пам’яті». Весь день (попередньо вихідний день) пояснюється тільки за допомогою параситичних слів. Не тільки ви будете розповідати їх так багато в день, що ви самі побачите, але найголовніше, ви явно переконаєтеся, що в спілкуванні з ними абсолютно немає.
#5 Детальніше – це збагачить ваш словник. А вже наступного разу не потрібно шукати правильне слово, сховатися за «якби» і «так».
#6 Створення аудіо-архів. Записайте себе на рекордері (просіть, встановіть собі завдання розповісти про минулий день і події не менше 5-7 хвилин), а потім уважно послухайте монологію.
#7 Контроль на ораторних курсах.