Вимірювання речей, які повинні бути складними. й

Одна з ключових точок повороту в моєму житті була виснажена. Я постійно звикла до виснаження, і це не про повсякденну слабкість після зайнятого дня, не про втому. Існувала виснаження, що здавалося б, перейменувати кожну клітинку мого фізичного і емоційного істоти.

Я зрозумів, що це було тому, що мій підхід до життя базувався на енергії прагнення та боротьби. Штраф - це очікування, що речі будуть складними, що я повинен бути сильною, щоб боротися з неминучою втратою, що я повинен працювати безперечно, щоб отримати те, що я хочу.

Незважаючи на те, що вона завжди була введена в оптимізмі і ентузіазму, я прийшов, щоб реалізувати, що я спалю через цей підхід до життя. Я думав про те, як прагнути мені досягти так багато, але мені не потрібно це стільки, скільки я використовував. Я знайшов себе перед заготовкою стінки - Я бачив, що моя сила життя збиралася до аспірації, і я не міг жити, як це більше.

Коли я отримав до точки, де я досяг майже все, що я хотів, я все ще відчував, що імпульс в рамках мене, щоб перейти на, прийшовши від невідповідності і переконання, що я був відсутній щось для цілісності. Як працює двигун. І всі раптові, я зрозумів, що цей бойовий двигун працює все життя. У мене був дивовижний інсайт: я бачив, що я був комфортний з боями і прагнучи, режим боротьби відчув, як норма, як безпека. Що було дивним і некомфортним для мене, щоб не боротися, але щоб бути.

Це стало початком моїх розвідок, що лежить за імпульсом боротьби.

В кінці, на мене, що боротьба базується на вірі в власну недостатність. «Я не дуже добре». У боротьбі є почуття, що має зробити для нас недоторканність, що означає, що зараз ми не є безпечними. У бою, почуття тривожності і хаосу.

Боротьба говорить про відсутність віри в одну варту.

В якості дитини багато хто з нас довелося працювати дуже важко, щоб довести нашу гідну освіту, спорт або змагання. Але є більш глибокі корені до цієї боротьби.Це боротьба за емоційне виживання і безпеку в сім'ї.Діти не мають багато ресурсів, оскільки вони повністю залежать від дорослих, щоб вижити. Багато хто з нас пережили всі труднощі дитинства виключно через нашпотужністьй Кожна клітинка в наших маленьких тілах була несвідомо прагнення до виживання, яка завжди склалася на деякий вид термізації для дорослих навколо нас.

Бельєф у боротьбі – це продовження ранньої конвекції, яку ми повинні боротися, щоб заробити любов наших батьків, любов, що була наша перша потреба у дітей.

Навпрошуємо боротися з сердечною думкою, що якщо ми просто станемо гарним з зусиллями і силою, батьки, які нам потрібно буде приїхати разом, щоб вони просто навколо кута і про те, щоб вийти до нас, якщо ми робимо все правильно.

Позбавляючи від необхідності боротьби, можливо, коли виникає глибоке розуміння, яке... це все. Там немає. Ви вже перебуваєте на шляху до своєї мети; насправді ви вже є.

Для дитини прагнення до батьківського кохання стає своєрідною безпекою. Тоді є надія, тому що ви завжди можете спробувати важче і краще. Це дає сподіватися, що один день ви будете досить добре, щоб нарешті отримати любов і підтримку вам потрібно. Отже, Ваше почуття нижнього або потрібного для самовдосконалення стає для вас, що веде до цього elusive «все добре. йДля дитини боротьба і прагнення до самовдосконалення - єдине, що в його силі.

Діти повинні бачити батьківського омніпотенту і ідеального є одним з найбільш стійких вірувань. Для дитини найстрашніше залишатися абсолютно самостійно, щоб відчути, наскільки нешкідливі батьки, як недосконалі і дисфункційні. Живіт в ідеалі батьків і на їх користь дає дитині відчуття безпеки і створює сприятливе середовище для вирощування. Наприклад, якщо дитина повністю розуміла, як непристойна або безтурботна батька, вона знищить їх, навіть до точки реальної загрози для життя.

Імпульс для боротьби базується на вірі, що ви негідні від чого хочете, щоб ви могли тільки сподіватися на досягнення цього через страждання і зусилля.

Це віра, що тільки від роботи важче, намагаючись загартувати, нахилити жорсткий і працювати, щоб виснажувати весь день, ми можемо сподіватися, що все буде добре. У дорослих ця віра проведена на інших: на судових боях, на партнерах, які не поспішають зв’язати себе зобов’язаннями, на емоційно розірваному подружжя тощо. Це може бути проектований на речі і ситуації: новий будинок, автомобіль, ступінь, що дає вам надію на почуття «все добре. й

У дорослому віці, для того, щоб нарешті пустити необхідність боротьби, ми повинні дозволити собі по-справжньому захопити те, що в дитинстві ця боротьба була необхідна для нашого виживання.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А манна граната – це величезна енергія, творчий потік, мир, джерело натхнення та підтримки.

р.

Штурб є ілюзією, яка є свого роду «кілької точки» в майбутньому, що не існує.Активний імпульс для боротьби означає, що ми ще не повністю приїжджаємо до умов життя і нашого минулого. Ми захищаємо себе від правди, що наш біль висихає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.Ми вже цінуємо наше життя.

Прийняття, що не обов'язково Щоб побороти бути щасливими, ви приймаєте, що ви гідні щастя. На основі глибоких знань Вашої істинної гідності, життя не дивно трансформується. У ній з'являється насиченість, врівноважене почуття безсилової гармонії і природної достатку.

Урочистий світ є більш реальним, ніж внутрішній світ, який вірний для дитини, яка все ще розвивається і залежна від батьків. Коли, в стані повноти і зрілості, ми звертаємо увагу на нашу увагу всередину, ми даємо Вам необхідну для боротьби, адже ми знаємо, що все, що ми хочемо, природно, проявляється в результаті внутрішньої концентрації і усвідомлення. Життя наповнене довірою та дружбу.Позбавлення від необхідності боротьби – це етап вирощування.

Невідомий спосіб показати любов до сім'ї. Якщо ви ви збільшили бджільництво, що життя – це горілка боротьба, даючи йти від цих вірувань і створення інших, які роблять життя легко і радісно, ви повинні відчувати себе винним або траєктором до вашої родини. Відвага. Як і ваші зміни життя відповідно до ваших нових переконань, ваша родина може відчувати себе забутою або зрадою.

Як дитина з батьківськими ролями, я впевнений, що якщо я підтримую маму досить, вона буде мати, що потрібно. Я був відчайдушний для затвердження, але я не хочу бути занадто хорошим або успішним для неї, щоб побачити мене як загрозу і відійти. Це був подвійний пастка і я не можу отримати його прямо.

Для дитини, усвідомлення того, що буде виглядати. Підсвідомо, я вірю, що «якщо я невелика, моя мати прийде до мене», – означає, що якщо я слабкий і обмежений, це створить простір для моєї матері, щоб з'явитися, коли потрібно її. Я помітив, що на межі суттєвих якісних змін у моєму житті, переповнений сумнівами і сумністю, бо гостро відчув її відсутність. Я все ще чекаю на мій мама, щоб показати і допомогти мені спосіб, що я хочу, щоб як дитина. Внутрішня дитина чекала. Натюрморт для нього.

Усе змінилося, коли я копав глибоко і зрозумів, що неважливо, що я спробував і боровся, незалежно від того, що я досягнув і неважливо, що я досягнув успіху, мати, що я хотів би не приїхати. У цій реалізації я бачив, що я більше не довелося боротися або постраждати, це призвело ніде. Крім того, я побачила, що моя материнська боротьба не була моєю вини, і це не для мене, щоб вирішити її проблеми.

Це визнання виявило у мене рівень екзистенціальної депресії і самотності, що річний і бойовий захист мене від дитини. Почуття самотності загинув мене, коли я був дитиною. Але як дорослий, з підтримкою і наявністю своїх близьких, я нарешті зміг відчути його. На мій особняк, щось нове було розкрито, що ця страшна смужка. Абсолютний відчай відкрив двері до радості, радості знаючи нескінченності і насиченості мого буття, яке завжди з мене і ніколи не залишив мені.Що я.

Варто відзначити, що є різниця між прагненнями до досягнення чогось / боротьби та концентрування на задачах, необхідних для досягнення бажаного.Відмінність полягає в тому, що виснаження і боротьба вичерпається, при цьому цілеспрямована активність заповнює вас енергією.

Стівінг веде до компресії та цілеспрямованої активності, що дозволяє присутність, відпочинок та розширення.

Позбавляючи від необхідності боротьби, тіло безглуздим широким відкритим і стає надійним джерелом інформації. Ви стаєте живим відтінком енергій розширення та реалізації, а інші можуть скористатися Вашою присутністю. Все в житті проявляється легко, і стає базовим режимом вашого існування. Як ви, ви автоматично живете великою кількістю і гармонією вашого буття. Згодом це стає більш тонким, а потім ваше завдання стає для підтримки цього тонкого конзонансу з внутрішньої правди.

За лаштунками і гранатометом є краса і сила вашого істинного само, чистого буття.Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: 9journal.com.ua/%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D1%82%D1%D0%BE%D0%BE%D1%82%D1%D0%BE%D0%B1%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D1%82%D1%D1%8%D0%B1%D0%B1%D0%B1%D0%B1%D0%B1%D0%B1%D0%B1%D0%D0%D0%D0%D0%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%