Евкаліпт Очищення або боротьба з невидимими
Bashny.Net
У сировинному середовищі антипаразитні очистки дуже популярні, а перший в ТОП-список, можливо, евкаліптного очищення кишечника. Я неодноразово чую ребра відгуки від тих, хто його використовували, навіть на сторінці цього блогу, слова, що це очищення цілком здатне подолання всіх захворювань, оскільки це паразити, які, як виявилося, є несправністю.
Я завжди скептик таких процедур. Щоб отримати мені 8 днів на світанку і залити різні відвари в себе в дивних позах, потрібно серйозні причини. Не обмежувати себе дурними історіями про глистів в тілі. Це не те, що ви повинні отримати рано, це те, що це може бути дуже небезпечним.
Тому я спочатку не серйозний, коли я вперше прочитав цей рецепт, але я бачу, що не всі акції мій настрій. Багато, ці процедури здаються відповідними і навіть іноді на їх думку... Це дивний, але ми ще спробуємо розібратися, що таке «фокус»?
Очищення Eucalyptus. Цитати будуть з оригінального рецепта з моїми коментарями. Вони можуть здатися занадто сарктичними, але в іншому випадку, застібка, ні.
Це дуже важлива тема, оскільки паразити живуть в 99 відсотків населення. Вони не тільки псують здоров'я, але і впливають на психіку людини, викликають агресію, депресію та інші прояви. Пам'ятайте, що це важливо! Перед початком процедури необхідно безумовно вірити, що ми домовилися. Ми повні з глистів і вони, які мають міцно розселення в наших органах, тільки зайняті провокуючі боути депресії і інших неприємностей. Особливу увагу слід приділити тут, звичайно, поганим сирим продуктам:
Особлива увага до сирої їжі!!! На сирих живих черв'яках не вийде! Всі права? Скарга? Якщо так, то її величність буде представлена секретом евкаліптної хірургії, яка допоможе вам подолати, чому решта агресивно-депресивного людства страждає. Як виходить, це медичний рецепт. Але лікарі, очевидно, приховують її від частки населення, до яких вони належать. Tricky, однак...
Винахід відноситься до сфери медицини, зокрема до медичної паразитології, і може застосовуватися для лікування гельмінтозу. Це дійсно просто хтось патент, нічого іншого. Одна з тисяч патентів, з яких не всі речі працюють. І деякі, такі як, наприклад, Патент 2083239 - "Симптоматична обробка захворювань за допомогою аппена підвіконня в момент нового місяця для відновлення цілісності енергетичної оболонки тіла людини" і абсолютно приступної. Пам'ятайте, що слово «патент» не є доказом якості процедури, є більш надійні риси, які, на жаль, наша «очищення евкаліпта» не має.
Але це повинно оповідати, можливо, більшість всіх:
Так фото. Не виглядає слабкий. Яйця круглого черв'яка. І ось одна з стрічок. (Я не хочу дати вам фотографії, я думаю, що ви всі бачили їх) Якщо ви не, Google це.
Ця коричнева котушка, яка блимає тут і є в результатах евкаліптного прибирання, немає стрічки, ні аскаріс. Хоча б тому, що гомілки в організмі людини дуже рідко і досить просто діагностувати їх. Справа в тому, що практично всі стрічкові паразити, що мешкають в кишечнику, регулярно відкидають задні сегменти їх тіла (так звані строби), які ми можемо спостерігати при переході в туалет. Заражається стрічкою і не знаючи її неможливо. Тому, щоб побоюватися, що такі тварини живуть всередині вас, просто не відчувають себе, і ще більше, щоб «записати» їх.
Аскаріс також добре продумані зразки, і достовірно відомо, що їх улюблене місце розташування є тонким кишечником. Але не жир один промити клізмою. Вони не є! Не можна отримати те ж саме, миючи тонкий кишечник, точніше теоретично його можна, звичайно, важко зробити, але ви навряд чи зможете вижити після такої процедури.
Де в оригінальній статті картина круглих черв'яків поруч з «прозорою котушкою когось з стрічки» незрозуміла, але швидше за все, це всього одна з багатьох картин з Інтернету. Знову ж, навіть якщо вони знаходяться в тілі і є, неможливо мити їх клізмою.
8 днів і я чистою! Що таке ці коричневі котушки? Незмінні фото переважно показують бруки слизової оболонки кишечника, промивають після обережного лікування лимонною кислотою і евкаліптними маслами. Іноді можна побачити деякі харчові залишки і кальмари серед усього цього, але тут просто немає глистів у фотографіях. Чи не ви? Не віруйте! Поспішайте показати лікарям або лікарям-педологам на спеціалізованих форумах. Ви не хочете бути гордістю ваших фотографій. До речі, навіть фахівці не завжди точно виявляти паразити серед каменів та залишків їжі, що про нас? Хоча ... ми іноді навіть мереживні фотографії гельмінтів та інших паразитів, щоб подивитися через Інтернет.
8-денний рецепт самотортури не має сенсу. Потрібно розуміти, що відсоток паразитної інфекції в нас, мешканці міст, надзвичайно низький, не більше 10% від загальної кількості. Ми не в Африці або найбідніших околицях Латинської Америки, але навіть там, eucalyptus cleaning буде неадекватним. 10% це багато? Так, але у нас є більшість людей, які живуть в сільській місцевості, поблизу опадів та інших не зовсім екологічно чистих місць. Таким чином, якщо ви живете в більш-меншому місті і не нехтуєте базовою гігієною, то шанс зараження гельмінтомними паразитами є неоднорідним.
По дорозі, якщо ви вирішили на цій пригоді... Я повинен нагадувати вам не купити ефірні масла в аптеці за будь-яких обставин! Замовляйте їх разом з комплектом для очищення від авторів методу дива, передбачені всі координати в нижній частині статті. Після всього, тільки вони мають все чудово чисте і природне. Як кажуть, що не змушуйте себе заподіяти в іншому місці.
Але я очищав і відчув краще! Цей вид зворотнього зв'язку може статися. І якщо ви думаєте про це ... позитивні відгуки досить, і якщо ця тема є "думкою", де ці відгуки приходять з?
З психікою, як правило, все трохи складніше. Справа в тому, що люди часто плутають миттєвий емоційний відрив з відчутними результатами в довгостроковій перспективі, з якого дійсно буде помітним слідом. Це часто отримується, скажімо, особистісне зростання та інші шампани, які обіцяють «змінити тебе» в найкоротші терміни, надаючи вам будь-які надпотужності.
В дійсності ви просто керуєте «емоційні гойдалки», які в основному порожні, але той факт, що вони збираються, змушує нас відчувати величезну емоційну відшкодливість. Іноді це поза повсякденним досвідом. Але коли він розсіює і шторка високих підстаней, людина залишилася самостійно з розумінням, що все повернулося до початкових позицій. Тексти пісень, а це означає: І нічого не залишилося, але спробувати знову, що здавалося б, працювати.
Даний ефект виникає, наприклад, при тривалому сухому швидкості. Це також різновид препарату, що дає вам змогу самостійно попри повну відсутність об’єктивних позитивних результатів здоров’я.
Не дуже гарна аналогія, але я дам її. Якщо людина серйозно уявляє гармату на голову, але не знімається, то після того, як він пережили і злетів, він повернеться до нового світу. Природа буде трансформуватися. Їжа раптом стане особливо смачною, сонце світиться яскраво і теплою, як ніколи раніше... може здатися, що все раптом змінилося і почав грати з новими квітами. І все через це... гармата до храму? Так, але ми розуміємо, що після того, як емоційна бура, все повертається до свого старого місця. І, ви знаєте, що ніхто з нас не бажати, що гармата до нашого храму (або парашутний стрибок, або хороша доза препаратів) приймала нас на новий духовний рівень або що-небудь, як це. Але в разі висихання, з якоїсь причини ситуація відрізняється, люди без них повертаються на це підрахунку «задніх днів» і видають емоційні гойдалки в результаті.
Я думаю, що цей ефект стосується очищення занадто. Пам'ятайте, що в нас немає міфічної «99% паразито-інфікованої» або глобальної депресії. Це просто фантастика, знята з стелі, нічого більше.
Ви можете відчувати себе краще після очищення. Наприклад, прокочуючи блок каменів, іноді змушує вас відчувати себе краще (можна просто поставити звичайну клізму), але все інше - лише суб'єктивне відчуття, що ви позбавили від страшного ворога всередині вас, що дійсно тільки плоди фантазій грали.
Ви не погоджуєтесь знову? Тоді спробуйте знайти відповідь на себе на це питання. Чому це, для хорошого лікаря, будь-які скарги або звіти про стан хворого практично незалежні, і практично завжди менш важливі, ніж будь-який об'єктивний аналіз? Це допоможе зрозуміти, чому очищення кишечника евкаліпта не тільки неефективна, але нерідко шкідлива.