Трихомонас. Підступна паразитна інфекція, яка пригнічує населення

У своїй книзі Леді! Збережіть мене черв'ячним золотом ... Я дав короткий огляд одноклітинних паразитів. У той час я навіть не уявляв, що на тиждень або два після того, як рукопис було подано на прес, робота сучасних вчених, що працюють в галузі паразитарних захворювань, буде впадати в руки один після іншого. Мій слухачів приніс мене один за одним статті, журнали... Більшість з усіх, я був захоплений роботами Т.Я. Свищева «Інфаркт – це рак серця», «Казка дуже складна» і т.д.

Це книги про одноклітинний паразит, який називається трихомонасом. Причини повільного інфекційного захворювання. На жаль, повільні інфекційні захворювання мало інтересу до медицини на ранніх стадіях патологічного процесу. І при виникненні паразитів все тіло, отрує людину з відходами, викликає сильні зміни органів і систем, коли хвороба стає практично невиліковним, то ліки не допоможуть.

У медичних мемурах виникають випадки патологів, які запам'ятовують, що в 90% випадків, коли виявляють корпси в кишечнику, глистів. Напевно, люди не помітили і не відчувають їх присутності до тих пір, поки кількість черв'яків не виходить за межі певних обмежень. Тепер я знаю, що кількість жиру - 42% колонізації організму людини черв'яками.

Ось ще одна медична історія:

«Це непристойна і невтомна річ, гельмігів. Дуже важко діагностувати їх (біолог не знайомий з електронною діагностикою для Vega-test, автор). Травми можуть впливати на різні органи. Тричинелла, наприклад, поселений в м'язовій тканині, викликаючи картину важкого ревматизму. Вони можуть оселитися в мозку і принести людину до психічної лікарні. Ечинок поселиться в печінці - може дати пухлину і кісти величезного розміру. Але більшість черв'яків живуть в кишечнику. В асортименті від 9 міліметрів до 6 метрів. Помилки дуже швидко розмножуються, і все це зло живить соки нашої їжі, крові, тканин. Вони болять слизову оболонку. Через рани інфекція потрапляє в кров - коліт готовий. Діти особливо легко інфіковані черв'яками, що показують підвищений інтерес до котів, собак, гамстерів, черепах та інших тварин.

У 1970 році в одному з журналів стаття іноземного професора «Всі захворювання з них ...» слизнула, що описали страшні речі, коли люди протягом десятиліть лікувалися при холециститі, диспансії, панкреатиті, виразковому колі, психічних розладах та інших серйозних захворюваннях. Без загоєння вони померли. Крім того, найбільш правильну діагноз вже посмертно проводиться патологами. Ось деякі вилучення з цього рукопису:

Під час автопсії С. Л., який загинув (за попередніми висновками лікаря) з цирозу печінки, виявилося, що вся печінка, жовчний міхур і жовчні протоки були «наголені» з гельмінтами ....

П., який загинув внаслідок самогубства, останні 5 років свого життя страждав від психічних захворювань. На автопсії в різних органах: кишечник, легені, мозок - дорослі акарди були знайдені ..." (Отримувач ССК МЗ РФ Єлисеєва М.В.)

... Дівчина 5 років 8 місяців лікувала методом інтенсивної антикаберної терапії при цирозі печінки. При порожненні кишечника черв'яки почали виходити з неї, різні за зовнішнім виглядом і розміром. Батьки взяли дівчину з відділення онкології з направленням на дитячу клініку Ленінграда. Але вони не потрапили. Міцність дівчини не залишилася, і вона загинула.

Через три місяці другу дівчину в сім'ї загинула. «Ви повинні її успадкуватися». «Якщо спадкові засоби глистів, – думав мати. Друга дівчина жива, здорова. Вона лікувала простим народним засобом без обстеження. «Велика кількість черв’яків вийшла: ціла плутанна щілини і yokaki-torazy-species! Чи можна залишатися здоровими? Але скільки робіт для медичних діагностики. Вони повинні розглядатися до смерті.

Виняток з історій лікарів стурбовані великими черв'яками, але ліки не зацікавлені в одноклітинних паразитах. Але це найпростіші паразити - трихомонас, гиардія, токсоплазма, амеба - найшвидше зараження і найстрашніші знищувачі. Пацієнт не помітить такого захворювання. Людина може повернути блі, схуднути, втратити здатність працювати, стати млявою і байдужим. Оскарження терапевта і обстеження методично фіксується на практиці лікарів, які не дають результатів. І одноклітинні паразити будуть жити десять, двадцять, тридцять років в організмі хосту, підкидаючи його, створюючи сприятливі умови для себе.

Можливо, найстрашніша паразитна інфекція, яка захопила населення, наші контемпори і найбільш оселилися - Трихомонас. Переважна більшість людей мають трихомоніаз.

Ось приклад: Н. був інфікований тріхомонами спадкоємності. До цієї умови, як людина, так і одноклітинний флагманський паразит приношені. З дитинства дівчина мала шлунково-кишкове захворювання - виразка, низька кислотність, анемія розвинена. Використання окремого живлення і очищення організму покращило склад її крові, а паразити, що надходять з шлунково-кишкового тракту в кров, загиблих у величезних кількостях. У будинку жив собаки, коти, таргани. Вони підвищили приплив дрібних, простих паразитів в тіло дівчини. Але зростаюче тіло приймало паразитів з тварин і ще краще, зберігаючи себе в деяких небалансованих рівновагах.

У віці 18 років дівчина вступила в тісні зв'язки з молодим чоловіком, зараженим тріхомонами. Оральний, кишковий, урогенітальний найпростіший паразитів, що протікає в організм. Тіло, що займається жорстокою боротьбу з ними. Вибух інфекції внаслідок повторної гельмінтизації висловили витрати сил в першу чергу імунної системи. Отруювання з отрутами від найменших паразитів ускладнено входом в кишковий тракт відпрацьованих продуктів і круглих черв'яків і штирів. Останній паразитний дует може викликати таке сильне отруєння тіла, що в кінці XIX століття він був розглянутий карциногенний фактор.

Присутність зарубіжних паразитів від улюбленого чоловіка в репродуктивній системі, в слину і кишечнику стала потужним стимулом для розмноження «тірових» паразитів. Боротьба за харчування і простір між паразитами «власно», які мешкали в господині з дитинства, і «аліенс», які приходили з коханої людини, підірвали здоров'я так багато, що вони вимагають мобілізації захисних сил організму. В результаті токсини заповнюють лімфатичну систему. Вона була повною з паразитарними отрутами. Збільшилися вузли-ірон, стали болючими. У деяких випадках збереження себе, тіло відварено токсини через канали-бурстовки, найчастіше в області інгвінальної і нижніх кінцівок.

У випадках повторної інфекції з трихомонами, що поєднуються з аскаридом, шкіра ніг особливо вразлива. Болінні тріщини з'являються на нозі, відокремлюються серозні рідини. Лікування анібіотики не принесло рельєфу, навпаки, стимулює паразити особливо активно проявляються в інстинкті розмноження. Трихомонас і «всюди» і «алєн» швидко скинули прапорелла і пішли в седентну амобічну форму і мирно почали розмножуватися в різних тканинах – судинах, кишечнику, печінці, статевих органах, утворюючи їх колонії.

Немає методів медикаментозної терапії дав рельєф. Плазмофорез - єдиний метод, який приніс тимчасовий рельєф протягом 10-15 днів, а потім все почалося знову і ще більший ступінь тяжкості. Патологічні зміни в організмі призвели до повного виснаження і втрати міцності.

Подовжена колонізація тіла з трихомонами призвела до розпушування тканин слизових оболонок, кісток, органів і систем людини через фермент, виділений паразитами. Це авальничо-подібне поселення паразитів через кров і лімфа по всьому тілу. Вони поглинають поживні речовини хосту, знижують еритроцити і лейкоцити, секретують перекис, відходи «брудний» холестерин, молочна кислота і призводять до виснаження, анемії, кисневої голодації, руйнування гемопоетичних і лімфоїдних тканин в організмі людини.

Кожна з повторних інфекцій з нових трихомонадонівських носіїв підвищує агресивність при загартованому і «аленовому» паразитах, ослаблення імунітету при паразитарній інфекції відкриває ворота для вторинних хворобливих факторів – грибкових, вірусних та інших інфекціях. Поглиблення – єдиний спосіб відновлення здоров’я.

Куріння і алкоголь, лікарські засоби і медикаменти, хімічні - барвники і консерванти - подразнені трихомони. Він перетворюється в агресивну, амеробну форму і посилює розмноження - шизгоні.

Експерименти вчених показали, що ефект трихомонів людини більш отруйний, ніж у тварин. При зараженні експериментальних тварин з урогенітальним тріхомонадом викликається руйнування внутрішніх органів і лімфовузлів.

Неперевершені трихомони (відкриті в 1926) викликає захворювання - гемоколит, коліт; ентероколит, холецистит, набряк, ерозія, поліпи, виразки; палло шкіри, анемія, слабкість в м'язах - ознаки інфекції з кишковими трихомонами.

Трихомонас рота. Трохи навчатися. Його звичаї – рот, дихальні шляхи, мигдалини, ясенні кишені, мокрота, кон'юнктива очей і кров. Абсцеси на шкірі, новоутворення в легенях - нерідко виникає наслідок інфекції при трихомоні.

Експерименти вчених показують, що пероральний трихомоніаз може призвести до паралічу, гастроентериту, пошкодження суглобів ніг, пошкодження печінки, інших органів, безпліддя і невинок.

Тріхомона рота є найпоширенішим. Карієс і пародонтальне захворювання є наслідком її життя.

Урогенітальні трихомони - збудник запального захворювання органів репродуктивної системи - трихомоніаз.

Основним методом інфекції є сексуальний маршрут. Додаткова інфекція (через ліжко, предмети туалету тощо) зустрічається рідко. новонароджених може стати зараженою матір'ю з трихомоніазом. Урогенітальні трихомони не стійкий до різних факторів зовнішнього середовища і швидко гинуть. Чоловіки і жінки хворіють. У чоловіків трихомоніаз протікає безсоння.

Однак трихомона може викликати запалення сечовини (уретрит). Існують незначні слизові виділення. Необроблений трихомоніаз у чоловіків поширюється на придатки яєчок (ередміт). Нерідко призводить до порушення і безпліддя.

Трихомонас всіх трьох видів паразитів у людини важко діагностувати під мікроскопом, оскільки вони дуже схожі на клітинні елементи людського крову. Вони важко відрізнити від лімфоцитів, тромбоцитів та ін.

У закритому кровоплині людини, де необхідна стерильність, живе Тріхомонас. Цей паразит є єдиною, яка може існувати в статевих органах людини.

Інфекція з тріхомонами дуже різноманітна. Пряме контакт - в утробі, коли плод залишає канал народження, під час сексуального контакту поцілунки. Непрямий контакт - вода (поливна вода, ванна, басейн, мінеральні ванни). Продукти харчування - м'ясо та риба, овочі та фрукти, молочні продукти. Побутова - посуд, ліжко, льон, ванна ... Фокус - сім'я, розплідник, школа, облизування nipples, брудні іграшки, загальне ліжко, загальні страви. Кіт і собаки, домашні тварини є особливо небезпечним джерелом інфекції з трихомоніазом. За даними Т. Ю. Свищева, при перевірці пацієнтів у стоматологічних та гінекологічних відділеннях Москви, 100 тестованих інфікованих трихомоніазом. Зараження трихомоніазом відбувається легко і непомітно. Жінки іноді утворюють кольпіт - їдкі виділення. Чоловіки не мають ознак сексуальної трихомонової інфекції у всіх випадках. Вони починають розуміти їх інфекції тільки в більш пізній час, коли простатит і неточність вже розвивалися.

Трихомонас - це хитрощі, непристойний і безтурботний паразит. Трихомоніаз на ранній стадії людської інфекції є початковим етапом раку. Шлях життя Тріхомона як вид повертається 800 млн. років. Люди 4 млн. років. Арсенол захисту трихомона від імунних сил організму людини дуже великий. Він змінює свої форми існування - прапорелла, амобічний, кісти, фіксує на його поверхні клітини крові, лімфа. Всі ці і багато інших властивостей хамелеона - трихомона дозволяють її виевакувати імунітет господаря.

Професор М. Нев'ядомський стверджується в середині XX століття, що онкологія є лише осередком паразитології.

Експерименти в наші дні (у 1989 році застосування для відкриття НК-427 - "Проперти" трихомона "перетворити" в пухлинну клітинку") довели, що злоякісна пухлина є набором одноклітинних паразитів трихомона в положенні "сидіти". Рак - це негайна паразитична хвороба. Початок - Трихомонас.

Прояви цього паразитарного захворювання ще більш різноманітними, ніж способи інфекції. Так багато людей, так багато видів і способів захистити життя від паразитів. І результат перемоги паразита і поразки людини завжди така ж - потужна розмноження колоній паразитів, формування їх «поселень» в різних органах і системах, інфекції і інтоксикації крові і лімфи, розпушування функціональних тканин, повне поселення території і простору в організмі. Коли опір тіла надзвичайно низький, поширення паразитів проходить з великою швидкістю, а «седатні» колонії паразитів дуже швидко ростуть. При відкритті органу з пухлиною стимулюється утворення найбільш агресивних, отруйних колоній трихомона, виникає метастаз.

Так, найнебезпечніший ворог паразита людини – Тріхомонас. І щоб перемогти ворога, потрібно його вивчити і дізнатися його обличчя до обличчя.

Трихомонас сьогодні є біологічною домішкою людини. Ми чули трохи про неї, і вона знає, як мити і змінити її зовнішній вигляд, спосіб вона їсть і дихання. Trichomonas схожий на клітини людини. Лікарі штучно обмежують статус трихомона до ролі збудника трихомоніазу. Більшість всіх ми чуємо про сексуальні трихомоні.

Лікарі-паразитологи задекларували трихомонас нешкідливу істоту, майже спасителя грибів людини. Лікарі-онкологи, що складаються з роботи на дегенерації клітин людини в ракові клітини. І звичайні люди вірять ці казки і з повною колонізацією тіла з трихомонами йдуть на операцію, променеву і хіміотерапію - методи, які посилюють зростання, розмножують і агресивність одноклітинного паразита - трихомоні.

Виявляється, що ракові клітини не є людиною на всіх, як офіційна медицина стверджує. Це трихомони, які складають ракові пухлини. Свищева приймала пухлинні клітини з різних видів тварин і людей, розміщені їх в поживному середовищі і отримала різні форми трихомоні.

Людина сьогодні, через свою невідповідність, неупередженість, стає гарячим дном кішки і плаваючі паразити.

Чому ми ще живі? Через імунні сили здорового організму знищують паразити. Вони або вауолізе і штампують, або розпадають на дрібні частинки.

«Збільшити мільйони років, люди і трихомонади адаптувалися до одного. Це вороги, які роблять один одного постійно покращувати. За рахунок зміцнення імунітету ми засуджуємо уніцелярські паразити до нездатного існування у клітинній формі. Але вони засвоюють імунітет і починають інтенсивно розмножуватися, отруюючи організм відходами.

Потім людський організм повинен розвивати нові способи виявлення і пригнічення своїх ворогів. Це нескінченно. У сенсі ми повинні вдячні Тріхомонаду за потужну стимуляції самоімпроваджування, без якої ми б деградуємо. Читання цих ліній, людина мислення бере процес підвищення імунітету свого тіла надану, процес, керований на підсвідомому рівні. Отже, напевно, все станеться нескінченністю, якщо людина-інтелектуальна, біологічна, електрична радіосистема не завадить втручання на біоелектричному рівні прояву його інтелекту.

Людина, носій високого інтелекту, обробляє гордість у своїх дітей і порушує закони природи. Наречена перешкоджає його використанню своїх знань природи, в першу чергу зберегти себе, його життя.

6 грудня 1998 р. в школі охорони здоров'я прибули чоловічу висоту. Він прийшов з дев'ятирічною дочкою. І були дуже хворі. Дівчина була так вичерпана з хронічних захворювань, які важко було навчатися «задовільним». Моє батько провів близько трьох років в лікарнях та діагностичних кабінетах Краснодара та столиці. Він лікував гематологами. судини часто лопаються, проявляються під шкірою темними синцями, стан загальної слабкості знизився від ніг. Кілька днів до початку гонки він прийшов до нас з питанням: «Чи ви берете програму? й

Я сказав: "Ми беремо це." Я дивився свою епікрию з останньої лікарні. Сильний вузол спійманий на життєвому шляху цього чоловіка. Але шукаю його, я хотів би вірити, що це не було вечора.

Електронна діагностика показала дуже низький вміст кремнію (4 рази нижче норми). Вузьки втратили гнучкість і еластичність. Зміст білірубину в крові - понад 200 - прогноз цирозу печінки. Чистий список «хелінтів» застрягнув оргаїзм. У переліку паразитів були одноклітинні - трихомони, хламдикії" токсоплазми, фосциле ...

Я думав, що Бог дав йому багато. Що сталося, якщо людина, яка виросла серед альпійських луків на просту селянську їжу, колись любила і присвятила тільки одній жінці для життя, може досягати стану фізичного розпаду. Чому ріка життя – циркуляторна система раптом стала «відбірними берегами». Що таке кров і чому вона не витримує стіни судин?

Він був відмінним слухачем в уроках здоров'я. Сад, втомлені очі підсвічуються великим інтересом. У деяких випадках вони спалахнули темний вогонь здогадок, де його гасло прийшла.

Двадцяти років тому це сталося, щоб взяти ламку від великої роботи в санаторії «Лазаревське». Він взяв процедуру промивання кишечника мінеральною лужною водою (не знаю, то лужно-кислий потенціал кишечника, про страшну катастрофу, яка подається в 3-5 років, всі, хто загубився в мінеральних водах). Після санаторію він придбав хворобу кишечника, а потім переїжджає з гастроентеройогів до гематологів (це звичний шлях кульових кімнат після еноми з мінеральної води, автора).

Поглиблення було дуже спокійно, було трохи складно при очищенні печінки, але справляється. Через день, він допоміг очистити свою дочку печінку. Він пішов швидко, не чекаючи закінчення гонки. Він був... Я хотів дізнатися більше про динаміку процесу. Але життя... Я думав, що я залишаю, як і всі інші, і час дав би стирати спогади. Проте, після пари тижнів наш осінній друг показав, що він був обстежений і тепер, згідно з лікарем, він був практично здоровим. й

Я нагадав йому про те, що потрібно проводити ще 5 деглистів в рік. Я радий принаймні непрямими ознаками нормалізації життєвих процесів з оптимальним змістом кремнію, антелмінтичного детоксикації та очищення печінки, що проявляється при діагностиці в Крастові.

Училища оздоровчої школи було чітко весело. Його очі пожовті з радістю, він виправив і запропонував мені свою допомогу стати ходьбою з правових питань для Школи. Це було багато бізнесу, ми стали друзями. Це лише занурення його однієї невідповідності: аналіз крові знайшов дефект - катастрофічно кілька тромбоцитів в крові. Він довіряв нас, але віра в об’єктивність аналізу крові була сильнішою, ніж граніт.

«Щоб додати тромбоцити», - сказав він. Дочка відновила, почала добре навчатися, підтягнувши всі дисципліни, особливо радує математикою.

Коли він прийшов, щоб відвідати кохану дружину, красиву жінку в будь-якому місці. Здавалося б, що все було краще, але тромбоцити в крові не дали відпочинку. Дружина провела повний курс очищення організму в домашніх умовах, освоювати окреме харчування. П'ятий на життя голови сім'ї залишив будинок. Просто таблички...

І раптом книги Т.Я. Свищева, і розв’язання детективної історії з тромбоцитами з нашого друга. При захворюваннях (тромбоцитопенія), кров заповнюється ліктями трихомонів. При обстеженні препаратів крові під мікроскопом, їх приймають для тромбоцитів. Трихомонади здатні «роздягатися» під лімфоцитами, прилипаючи їх на себе, як оболонка, яка приховує паразит від сил імунної оборони. У крові нашого друга значно знизився так звані «платети» після знежирення.

Діагностика Вега-Гестоп показали, що неприємність була над, трихомони в крові пішли. Як заглиблює, що очищає тіло, людина не ходила для лікування масою тромбоцитів. Це доповнення такого, що знову стане актом інфікування його крові. Наші лікарі сьогодні не стерильні крові, ані її дроби. Без вивчення, не сплачуючи найменшу увагу до Тріхомона як одноклітинний паразит, здатний вільно мігрувати по всьому тілу, роблячи кров нестерильне, медицина несвідомо протягне нас в авальничку деградації і раку.

Trichomonas - це простий паразит, який живить всі види тканин людини. Включаючи рідину - кров. Вона їсть еритроцитів, легко камуфлягує себе при лімфоцитах і тромбоцитах, і в так званих аналізах, лікарі легалізовані всі їх невідповідності. Вони ексклюзивні для даного виду бізнесу. Не замислюючись про те, що буде після переливання крові або введення тромбоцитної маси, лікарі інфіковані дорослих і дітей з одноклітинними паразитами і асоційованими інфекціями, наприклад, хламідія.

Наш друг стрибнув. Заглиблюється. Він зламався з токсоплазмозом. Він тепер задоволений власною кров'ю невеликою кількістю тромбоцитів. Це не впливає на згортання крові. Ой тепер знає, що тромбоцити живуть тільки чотири дні, їх кількість в крові не велика, і вони показують тільки два фактори згортання. Але плазма крові має згортання чинників, як і тирнадцяти. А тромбофлебіт став чітким. Згуки крові, які існували протягом десятиліть, не можуть складатися з тромбоцитами-коротким життям цих клітин людини. Тромбуси є колонії трихомонаса «седентари», оселилися в венах.

При розміщенні п'явок на паху і перінумі, згустки - «тромбокс» - мотузки також виходять з «гемороїдного ромба». Якщо вони були промиті, то під червоною, кров'яна мембрана буде біло-жовті утворення з ущільненої слизової маси. Вони дивують ракову тканину. Це така маса, яка заповнює передміхурової залози, м'язові рубці гемороїдальної зони і набряки в похилих венах. Це щільні колонії одноклімонних паразитів.

Трихомонас оральний, кишковий, урогенітальний зустрічається у здорових людей, кардіологічних і онкологічних пацієнтів.

Дослідження трихомонаса Т.Я. Свищева доведено експериментально, що ізольовані культури трихомона з крові обстежених можуть передаватися з однієї форми до іншої, змінюючи їх середовище - прапорелла, амоеоїд, колір.

Маска розірвала паразити в крові

Наш друг мав серйозне захворювання - тромбоцитопенія, яка зникла після знежирення і поліпшення якості крові. Після очищення печінки показник білірубіна, вміст крові відмерлих еритроцитів, знизився від 200 до 19. Вміст кремнію збільшено 4 рази. Трихомонас і її багато молодих зникли з крові. Не переносить постійного нападу знежирення, детоксикації через очищення кишечника і нормалізації харчування. Зменшення кількості тромбоцитів — укладено лікарів. І я повинен прочитати - загинув трихомонас прапорелла, що камуфлагований під тромбоцитами. Залишаються лише тромбоцити. І вони набагато менше в людській природі, ніж лікарі писати і вірити, підраховуючи кубики трихомона в області мікроскопа.

Є ще один показник при діагностиці лікарів, які терористичні захворювання. Це атипічні та маленькі лімфоцити. Кількість цих атипових лімфоцитів кидає в охолоджуючий холод найсміливіших прагматологів. Але атипічні лімфоцити також винайшли лікарі, що не розпізнають під привидом очищених трихомонів. Це як умови для лімфоми зрілих.

Трихомонас в крові дуже небезпечний, тому що лікарі не хочуть помітити це.

Чому? Це секрет медицини. Може бути для того, щоб не втратити ексклюзивну експертизу, хіміотерапії, онкохірургії? Визнання паразитної природи цих страшних захворювань крові до лікарів, очевидно, не вигідно.

I paraphrase T.Y. Svishchev: Trichomonas введений в кров і тіло кожного з нас. І вже давно в серці медичних працівників. У жінок трихомоніазу впливає на слизову вагінальну слизову: є рясні, рясні виділення з неприємним запахом, свербіж, печіння в вагінальному вигляді. Іноді запалення, викликане тріхомонами, може поширюватися на придатки і матки.

Смузі слід обробити одночасно. Медицина має власний досвід боротьби з найпростішим паразитом - трихомонісом. Це, як правило, дуже довгий курс з використанням антибіотиків. Trichomonas дуже мінливі, стають стійкими до антибіотиків. І зберегти свої види, вони інтенсивно розмножуються. Антибіотик шизогона.

На фоні очищення кишечника вегетаріанська дієта і загального знежирення ми пропонуємо слухачам два етапи позбавлення від невеликих паразитів. Як і процедури проти сечостатевих трихомонів.

Автор: Надія Семенова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.medicus.com/venereology/media/trihomonady-22516.phtml