559
Про це Найбідніший ворог вашого тіла
Паразити тіла
Почнемо з найгіршим. (І хто пообіцяв, що це буде тільки приємним?) Ми вже стикалися з темою паразитів свідомості. Але є також паразити тіла - найбідніший ворог.
Невідомість проявляється в тому, що, по-перше, сучасні медичні лабораторії (достатньо!) практично не здатні діагностувати наявність «гості» в організмі. Це факт. (Клініка просто не обладнані. Аналізи Антеділювії дають майже нічого.
І по-друге, наявність паразитів рідко проявляється в прямій симптоматиці. Паразитів тіла заважають спокійно, вони не зацікавлені у їх виявленні. Людина може відчувати себе добре, але одночасно, це відбувається всередині нього. й
Ми краще ходимо без деталей. Багато людей швидко відхиляють: ні, це не турбує мене! Поки щось далеко, в Африці, або бездомний, і я промив руки і киньте зуби! Тексти пісень, а це означає: І я відчуваю себе чудово!
Я не думаю. Почуття хорошого приймання, і воно триває до відсотка інфекції не перевищило певну норму. Хоча навряд чи можна говорити про будь-яку норму тут. Якщо є істоти всередині мене і за мій рахунок, як я можу поставити його?
Нехай люди знають про це, але є більш різновиди паразитів, від всіляких черв'яків до найпростіших одноклітинних і грибів, ніж всі інші види поєднуються. Крім того, ніхто не може надійно знати, що вони знаходяться всередині, якщо вони не зробили спеціального очищення. Тільки лікар-патолог може дати неоднозначну відповідь на автопсію. Аутопсія покійного хворого, як правило, виявляє черв'яки в кишечнику.
浜у 涓 蹇
Що хворий цей чоловік? Будь-який. На підставі піраміди практично всіх захворювань інфекції паразитами. І вони можуть заспокоїти не тільки кишечник, але і будь-який внутрішній орган, включаючи мозок і кров. Православні лікарі довго агресивно проти цього факту. Як це? В крові стерильний! Не може бути нічого іноземця! Це до тих пір, поки вони були сповіщені в сильний мікроскоп і показали, що поперечки незниженої їжі, грибів і навіть личинок черв'яків, плаваючи в крові. І не так давно зйомки були також громадські, де можна побачити, як під час операції, пригнічення паразитів витягуються з пульсуючого серця - вони перетягуються тизерами, і вони ображаються і відпочивають.
Людина відчуває себе більш-менш добре в цьому знежирювальному співвідношенні за час перебування. Але момент настає, коли межі чого допускаються перехресні, а потім колишня здоров'я починає розпадатися до наших очей, як будинок карток. Пацієнту діагностують, що є наслідком нечистого.
Лікарі не знають справжню причину, тому що вони значно незрівняні в причині: це їх бізнес для лікування пацієнта з власними інституціональними методами, поки він живий.
Це вірна і потворна сторона нашої реальності. Вчені та лікарі видали все, що вони ще не встигли писати в дисертації. Коли він написаний, він буде «науковим» і «обґрунтованим». У той же час, все незрозуміло і недосвідчене повинно бути продекларовані анти-наукові знання. Так само, як і деякі науковці забору самі від паранормальних явищ, «ненауковий», так багато прихильників офіційної медицини не вважають, що необхідно звертати увагу на проблему паразитів. Не хоче бути простим у вивченні та поясненні, що легше ігнорувати.
Якими гостями не запрошуються?
По-перше, вони поглинають поживні речовини, вітаміни і мікроелементи, особливо німецькі і кремнієві, без яких організм не здатний нормально функціонувати. По-друге, загрожують всі органи токсичними виділеннями. Вони також повинні піти в туалет. І це туалет всередині вашого тіла. Печінка і нирки працюють з останньої міцності не для захисту від видимих шкідливих ефектів, але для видалення токсинів - продукти життєдіяльності невидимих ворогів.
В результаті людина рано чи пізно подолає деяку недугу. Такі характерні захворювання як АР, рак, СНІД, цукровий діабет, гепатит, мають однакові - первинні - як прозаїка, тому неприємна причина - паразити.
Будь-які контагійні захворювання також непрямі, але наслідок цієї первинної причини. Коли організм людини більше не здатний впоратися з токсинами, які отруюють його, він втрачає імунітет і стає хворим.
Нещодавно Світова організація охорони здоров’я опублікувала звіти (від фактів, де ви йдете!), з яких випливає, що до 80% всіх наявних захворювань людини безпосередньо викликані паразитами або є наслідком їх життєдіяльності в нашому організмі. За даними доказів патологічної практики 90% автопсій запроваджують великими черв’яками, протозоєю та одноклітинними мікроорганізмами. За даними частотно-резонансної діагностики, 97% населення інфіковано всіма видами паразитів, особливо ступінь інфекції з круглими черв'яками, ангінами та усіма видами гомілки. Грибні інфекції інфіковані більше 25% населення.
Тим не менш, ці фігури, ймовірно, недооцінені через брак знань теми. В якості досвіду тих, хто тісно займається проблемою інфекції паразитами, сотні людей з стосот піддаються цій інфекції - до одного ступеня або іншого і у вигляді. До середини життя загальна маса паразитів в організмі досягає від декількох десятків кілограмів, в залежності від ваги. Враховують не тільки черв'яки, але і найпростіші, одноклітинні і гриби; вони живуть всюди - в будь-яких органах і міжклітинних просторах. Не тільки вулиця Африканська дитина може мати гостей, але і будь-який, хто вважає себе цивілізованими і спостереженнями, оскільки він думає, нормальна гігієна. Насправді, є безліч способів отримати інфіковані: від шашликів і льоду до гоління рук. Про нас І в блоці теж.
Крім очевидної фізичної шкоди, паразити тіла мають прямий вплив на свідомість людини. Як вони роблять це, хімічно або інакше, безперечно. Головне, що є такий удар, хоча я не хочу його вірити.
Багато паразитів буквально позбавляють своїх господарів. Такий характерний сюжет, коли істота переповнена в людину і починає його контролювати, не на всіх від сфери фантастики. Ось чому Олена Краснова, кандидат біологічних наук, пише про це.
«Сланцевий флейк, чия личинка живе в мурах і дорослі стадії, які живуть в угортаннях, досягла значних висот в техніці зомбінації. Такі личинки здатні контролювати поведінку ант: подразнюючи мозок комахи, вони роблять її скелелазіння на кінчик лопатки трави і повісити там без руху. Це збільшує ймовірність їсти тваринництво разом з його проміжним хостом. Але в спекотній погоді личинки розпушують їх захоплення, не в своїх інтересах, щоб мука від висихання, нехай прийшла і охолоджується біля вологого грунту.
Що вони роблять до своїх майстрів токсоплазми? Ці одноклітинні паразити, в яких миша виступає як проміжний хост, так і кішка як кінцевий хост, дуже зацікавлені в успіху полювання кота. Токсоплазмас осідають в мозку мишки, але не в будь-якому місці, але в області, відповідальному за сприйняття запаху сечі кота. Нормальні мишей, що заперечує цей запах, відступають, і інфіковані, навпаки, приваблюють. й
Для людини можна надати наступний приклад. Якщо людина постійно сниться (тобто не сниться, але говорить з матом), без засвідчення кидає сміття навколо нього (тобто він йде і, без мислення, кидає пляшки або обгортання) або висить від себе на інших негативних, то можна абсолютно сказати, що він просто має черв'яки. Це природа паразитів - вони поширюють розсіювання каналізацій, буквально і фігурно.
Ще один прояв присутності паразитів в організмі: людина не хоче чути що-небудь на цій темі, вона подразнює його. І він намагається їсти саме таку їжу, яка сприяє росту і розмноженню паразитів, тобто ненатурних, синтетичних, мертвих. Натуральна їжа, особливо живі продукти рослин, дуже шкідливі для паразитів, але ми будемо говорити про це пізніше.
Як видалити непроживані гості з вашого тіла?
Деякі люди інтуїтивно введені рослини з вираженими антипаразитними властивостями в щоденну дієту. Наприклад, в Англії і Ізраїлі це часник, в Індії є багато приправ, в Мексиці гарячий перець, в Росії хрін, редиск, гірчиця. Ці та інші добавки добре використовують весь час. Однак не всі паразити можуть бути видалені таким чином. По-перше, необхідно здійснювати антипаразитну програму. На сьогоднішній день існує вже досить багато методів, все можна знайти в Інтернеті і вибрати той, що вам сподобається. Наприклад, книги Бориса Медведєва «Чисте тіло паразитів» та Надія Семионової «Чисте паразити».
Але це не так. Не сумнівайтесь, що заміщені гості будуть замінені іншими. Чи опинилися старі? Далі будуть нові. Що відбувається, потрібно постійно чистити і пити таблетки? Деякі види невибагливого кола ... Тексти пісень, а це означає: Але є вихід, і скоро ви будете знати все.
Отже, якщо це так серйозне, чому не лікарі по всьому світу звучать тривогу, роблять більше досліджень в цій області, сприяючи універсальному лікуванні паразитів?
Чому вони шукають нестійкі ліки для раку та СНІДу? Чому не розпочати лікування з позбавленням від прихованих, але чітко патологічних порушень? Чому лікують розслідування, не звертаючи увагу на причину?
Чому не варто забувати про очищення організму в якості основного правила гігієни і правильного харчування як перша основа здоров'я? Чому це тільки багата ентузіазмом?
Так, бо самі лікарі не харчуються належним чином, не очищають і ходять з черв'яками. Познайомитися зі своєю свідомістю, тому лікарі не зацікавлені у збереженні здорових людей. Здавалося б, Поставити будь-який лікар, якщо він хоче, щоб пацієнт знову залікував і не хворий. Звичайно, будь-яка нормальна людина буде відповідати у підтвердженні. Це очевидно! Ні, це не зрозуміло. Що дійсно відбувається? Подумати і судити за себе.
浜у 涓 蹇
Зцілення лазні Зальманова допоможе при захворюваннях, які вважалися невиліковними
Висота зупиняється на важкій карма