Не було до тих пір, поки розлучення було підписано, що я зрозумів, скільки я кохаю чоловіка.

Як кажуть, ви не можете розповісти своє серце. Незалежно від віку або соціального статусу, люди продовжують робити речі, які здаються логічно і навіть шкідливі. One коментує, "екс-людіяй «Я зустрію чоловіка, не можу жити без нього, я розлучився.» І такі випадки моря.

Чи є це масова безсонність або ознаки нашого людства? Зрозуміємо, що ми не працюємо і не робимо в житті, що ми думаємо. Але якщо ми поглянемо назад, ми бачимо різну картину: менше розлучення, сильні шлюби, більше дітей. Чи є це право, що поточні тенденції змінюють нас з внутрішньої сторони, або це просто інший неправильний процес?

Я люблю свою екс-людію, я, ймовірно, зробив неправильну ставку в моєму житті. Я хотів, що я отримав ще один. Привіт, моє ім'я Алла, я 56 років. І тоді, коли ви молодий, я пропоную вам не від своїх помилок, але від інших. Це одна з цих помилок з моєї особистої практики, яку я розповість вам. Зробіть свої висновки.

Я одружився. Перший і ймовірно останній раз. Це був особливий час, відрізняється від сьогодення. Хоча це не було рекламодавцем, я, серед себе, був відомий як гарна дівчина. Тепер слід сказати, що в минулому ніхто не приділяв увагу цьому і кожен був суджений тільки з причин. Але це не вірно.

Просто подивимося на старі фільми і актори минулого. Все було красиво, стильно, вишукано. За час свого часу, звичайно. Звернення завжди має значення. Але з яких причин кожного покоління є ті, хто суперечить цьому факту. «У наш час» – так, не існує різниці, не перестаючи говорити про несудимість.

Так, незважаючи на те, що було багато різних хлопців навколо мене, я одружився углий хлопець. Худенька, зносостійкі окуляри. Який мус, який зробив мій Боря 10 років. Не що мені подобається, ні. Але він був божевільний про мене до тих пір, поки я пам'ятав його. Місто проживало невеликим. Немає проспекту.

Всі місцеві красуні, хоча вони здавалося перспективним, мали той же план: до маррі, мати дітей і працювати на могильник на заводі. Про кар’єрне зростання, то воно не було прийнято. І ці думки були не зовсім необхідними. Всім відомо заздалегідь, що буде наступний бос: непотимість, це неприпустимо.

І в Борисі Я бачив перспективу, хоча це не було легко бачити за екраном байдужості та часу голосу. І ви знаєте, що я не шкодував його в майбутньому. Ми повернулися на наші ноги, переїхали на сусідній регіональний центр. Борис отримував роботу, а не тільки працівника, але як начальника безпеки.

А син народився. Я сумно помітив, що з віком він почав проявляти свої риси обличчя батька, Сонячні груди, тонкість. І я, як нормальна мати, завжди хотів героя з рожевими щіками і гучним, затоплення сміється. Так само, як на малюнку. Можливо, через це я почав лікувати чоловіка навіть охолоджувача. Я ніколи не був любити йому так.

Але я починав непристойний, що Борис припинив погляд на очі щодня. З тонкої молодої людини він перетворився в досить тонку людину з завжди втомлених очей і трохи нервової посмішки. З Я не зацікавився своєю роботою, я завжди відлякув погляд Бориса на неї. Він єдиний, хто переглядає всю безпеку!

Тоді він почав зникнути ввечері. Я зробив скандали. Не з ревнощів, але з невідповідності. Чи є господиня також робота, тому чому я повинен переробити? Після того, як батько також сидить з дитиною. Це роки.

р.

Коли Саша, наш син вже навчався в інституті, Борю зламався вперше. Він сказав мені, що він був інший. Довгий час. І до цього було більше. З якоїсь причини він вирішив зізнатися, очевидно, тому що син вже дорослий, тому принаймні батько його не сказав.

Я знайшов себе ревнощим. Я думав другу про ситуацію і як я відповідав чоловіка. Він був страшним, але при цьому був новий. З слізами, кричить і спогади про минуле, ми погодилися, що нам довелося вирішити, що робити далі. Через кілька тижнів Борис повернувся до мене, але з невеликим станом.

Він хотів, але, швидше за все, щоб бути більш добрим. Посміхатися частіше і не критикувати його. Вона звучить як молитва студента до своєї дівчини. Зрозуміло, я не продовжив і пішов знову. З цього моменту наша сім'я почала існувати на двох фронтах: для нашого сина ми були По суті, кожен жив своє життя. Як мінімум дитина навчалася в столиці.

Я люблю мій ex-husband a рік назад. Моя сина виросла і дізналася. Спочатку він звернувся до нас, купивши квитки до театру на два. Тоді я зрозумів, що батьки не були зроблені один одному і якось відокремлені. Він живе своїм життям і іноді приходить до нас в свою чергу.

Проживаю в старій квартирі, і я переїхали в нову жінку. Вона має власний будинок, автомобіль. Добре подається вона. Це дуже хороший варіант, для мене. Я розумію Бориса. Але весь цей рік довге.

Після підписання всіх документів і офіційно розірвав відносини, які я зрозумів, що я любив цей чоловік. Подумайте про це, бо ми знаємо один одного, так як такий довго! Хто знає, де ми звикли жити. Де ми почали. Ми разом з нами Вони ще не виросли. З роками я почав розуміти, що спокійний чоловік, який може піклуватися про свою сім'ю, є ідеальним для будь-якої жінки.

Але тепер він не з мене, і він не хоче контактувати. Я бачив їх в місті недавно. Чоловік і жінка. Вони йдуть разом. І ви не можете сказати, що цей чоловік жив у всьому житті з кимось іншим. І стає так сумним, твердим і навіть переконливим, що слова не можуть описати його. Я ще не хочу шукати інші. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Висновок, мої дорогі, зробити це самостійно. Все, що я знаю, що якщо я дав інший шанс, я буду найкращою дружиною в світі. Я хочу спробувати мій найкращий. Хоча б я хочу вірити, що.