702
Михайло Литвик: Оцінювання листів. Як отримати чоловіка / дружину назад
Додайте мені приклад.
вона 55, він 60. Він пішов до лікаря, 42-річної жінки. Всі види осідань на складі дітей і дружини мали протилежний ефект – прискорили його перерву з родиною. Вона писав (або, я писав) два листи. Один для чоловіка, інший для її суперника. Я даю вам мої коментарі:
Андрій
Ви не хочете жити з мною. Я більше не схожа на рибу. Я вже не молодий, я не шукаю дуже добре, я більше не маю дуже тонкої фігури, я став не дуже добре в домашньому господарстві і не можу добре доглядати за вами, як раніше, і головне, я не був хороший в інтимних відносинах і намагався відновити вас часто. (Дуже дуже добре, її фігура була гарною, і її прибирання була відмінною.) Лише останні два пункти про інтимні відносини і позначення були частково вірними. Що потрібно робити. По-перше про добро з знаком мінуса.
Розрахунок полягає в тому, що відповідно до принципу сперматозоїдів, коли людина говорить про себе, партнер починає добре подумати про нього.
«Фішерман» і «солодкий» були слова, які його використовували для того, щоб сказати, що вони були на хороших умовах. Тут необхідно, щоб всі вставляли слова, які сказали йому в той момент, коли він добре думав. - М.Л.
Я не пишу це, щоб ви були повернені, але подякувати вам за щастя, що ви дали мені і для того, щоб не змогли відповісти на свого роду. Тепер я розумію, як важко, щоб ви не любити мене і лікувати мене так добре.
Вони кажуть, що часові заготівлі, хоча це важко для мене, щоб вірити так далеко. Автор листа говорить, що під час відкриття воріт, але це не завжди буде справа. - М.Л. Але не хвилюватися про мене, я спробую заспокоїти час і жити щасливим життям, якщо це можливо.
Я пишу вам, щоб допомогти мені отримати від вас. Не дати. Якщо вам потрібно щось в будинку, покажіть дітям, вони попереджають мене, і я залишаю будинок. (Не дивлячись на один одного можна зробити, щоб побачити один одному.) - М.Л.
І ще один запит: покажіть мені, які якості мені потрібно придбати і що позбутися від того, щоб порадувати чоловіка, як ви. Я знаю, що я не знаю всіх, як ви, але якщо ви знайдете когось, хто нагадує мені про вас трохи, я не пропустимий мій шанс.
Бажаю Вам щастя. Марія.
Читати цей лист знову. Уявіть, що він був написаний вами. Ви відчуваєте, що вона дихає любові до вас. Немає насильства, не проповідувати. Але це одне, щоб писати, і інше, щоб мати можливість поводитися відповідно до того, що написано. Є невідповідності. Але такий лист завжди змушує вас думати про нього.
Ось суперника.
Антоніна
Звісно, я бачу, що мій чоловік залишив для вас, але я люблю його дуже багато і шкодую, що я не можу дати йому щастя. Що я чую про вас, дайте йому щастя. Я не хочу, щоб ваша спілка була, і я хочу, щоб ви знали його звички.
Перш за все, він любить їсти все свіжим. Він не збирається їсти гарячий. Він змінює сорочки двічі на добу. Він йде в один день, і ввечері, до зустрічі, приходить змінити його на свіжу. (Найпопулярніше опис страв, до яких чоловік звик і любить, і список всіх його звичок і змів. Він був досить швидко. - М.Л.
Я впевнений, що ви будете добре. Бажаю Вам щастя. Марія.
Реакція на ці листи була наступним чином. Антоніна продемонструвала його лист з дружини і сказав: «Подивитися те, що ваш фольга написав тут!» Я не збираюся зробити це!
Був скандал. Повернувся до дружини. Як поводити, не знаю. «Для цього!» Мій розум! І я думав про старість. Він, без розбирання речей, знову пішов.
Жінки! Ви хочете дізнатися, як познайомитися з чоловіком, як подорожувати, так і не подорожувати, коли він повертається додому? Пам'ятайте казку Г.-К. Андерсен «Який чоловік, це добре». Жінка добре опанувала принцип сперматозоїдів.
Тепер я розповім вам історію. Я чув, коли я був дитиною. Тексти пісень, а це означає: І я пам'ятаю її, я думаю: вона ще краще. Адже казки, які люди: багато з них старше, краще, і це дуже комфортне.
І були старі селяни, чоловік і дружина. Неважливо, що бідні вони жили, вони мали щось додаткове. Так вони можуть обійтися без коня, тому що для неї немає роботи, і вона захопила в дорожню сторону копати весь день.
Власник подав його в місто, іноді він був прийнятий сусідами протягом декількох днів, платити за це невеликими послугами - і все ж краще продати його або змінити його на щось більш необхідно.
Але що робити?
- Ну, батько, ви знаєте більше про покупку і продажу, ніж я дороблю, - сказала моя дружина, "і зараз це ярмарок в місті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми завжди робимо для мене право. Ну, йти!
А потім вона прив'язала хустку навколо шиї чоловіка, яка вона зробила краще, ніж він зробив, але не якось, але з подвійним вузликом; вона вийшла дуже красиво. Потім вона щітнула пилку з пальми чоловіка і поцілунала стару людину безпосередньо на теплі губи. І пішов він на той же кінь, який повинен бути проданий або обмінний, і зліва.
Він знав багато про покупку та продажі! (Визначте деталі операцій. Справедливі факти. Він захопив коню для коров'ячого, після чого коров'ячий для овець, овець для гусаки, гусака для курки. І пропонував справу самому. Він хотів. Вивчайте, як правильно скакати чоловіка. Потім знову дієслово. - М.Л.
На шляху він зробив багато речей, крім того він був дуже втомлений - він був гарячим, і тепер він хотів нічого більше, ніж пропустити напій і їсти, що йому довелося їсти. Поблизу знаходяться кабачки. Стара людина загортала там, але в дверцятах він зіткнувся з працівником, який переніс щільно фарширований мішок на спині.
Що ви говорите? просить фермера.
"Робітні яблука", відповіли чоловіка, "прибрати сумку свиней."
О, це багато! Я хочу, щоб я бачив мій старий леді! Минулого року ми видалили з нашого яблуного дерева, який знаходиться біля ячменю, тільки одне яблуко; ми хотіли зберегти його, покласти його на груди, і він обертається. Але моя стара жінка все ще сказав про нього: «Що таке, і достаток!» Я хочу, щоб побачити, що таке багатство. Я люблю тебе!
до Що таке сумка?
- Дайте мені те, що? Яка курка!
селянина подарувала курку до працівника, приймала яблука і, вказавши кабачки, вирушали прямо на протидію. Він ганяв мішок яблук проти плити, не заперечуючи, що він горить. Було багато людей в кабачках, багато торговців великої рогатої худоби, і було два англійці, тому багаті, що всі їх кишені були заповнені золотом.
Але що сталося поруч з плитою?
Ті яблука запечені! Які яблука? А потім кожен дізнався історію коня, яка стара людина вперше торгувала за кору і за яку він згодом отримав тільки загнуті яблука.
"Ви отримаєте її від дружини!" сказав англійський. - Вона збере вашу голову.
«Нехай не буде її вийняти, але обійняти його,» селянин об’єднав. Моя стара жінка завжди говорить: «Що чоловік робить, це добре. й
«Місцева ставка» - Я кладаю бочку золота.
«Стоп вимірювальний», - сказав селян. Для моєї частини я можу виміряти яблука і себе з старою жінкою додатково. Це досить.
Я згоден! українська мова
Ми отримали кошик з каббетом: він вміщує все - англійська, стара людина і загнуті яблука. В будинку фермера приймали вагони.
- Гарне здоров'я, Мати!
З вами, Отець!
- Ну, я змінив коні.
«На цьому балі у вас є док», - сказала стара жінка і поспішала обійняти чоловіка, що не занурює або мішок яблук або незнайомців. Дізнайтеся, як зустріти чоловіка, навіть якщо він пізно. Що стосується чоловіків, теж. - М.Л.
- Я здав кінь на кору.
"Танк Бог", - сказав дружина. Тепер у нас є молоко, вершкове масло і сир на столі. Це хороша торгівля!
Я торгував коровою для овець.
«І ви зрозуміли, як краще це зробити». Для овець достатньо. І ми п'яжемо молоко овець і бенкет на сирі овець, з його вовни ми зв'язуємо панчохи, або навіть фуфайкас! Ви не можете підібрати вовну з коров'ячої шерсті: вона зачепить останню в молоці. Доброго дня!
- Так я дав овець для гуси.
О, батько, ми дійсно маємо гусака на День Святого Мартіна? Ви завжди намагаєтеся зробити мене щасливими! Це гарна ідея. Позбутися, навіть якщо ви її заплутаєте, навіть якщо не захопити, то все ще буде жир для свята.
«Я змінив гуску для курки», - сказав старий чоловік.
- Курка? Успіхів! покоївка старої жінки. Курка кладуть яйця для нас, курки вийдуть - ви бачите, у нас є повна курка. Я захотівся отримати курку довго.
Я подарував курку для мішка гнавих яблук.
Поцілунок! Стара жінка кричав. - Спасибі, спасибі вам. Тепер я розповім вам, що, коли ви залишили, я думав, що я зробив вам краще їсти, розсипані яйця і цибулю. У мене є яйця, але я не маю цибулю. І пішов я до вчителя: Я знаю, що вони мають цибулю, але його дружина є стиснем, хоча вона схильна бути добрим, тому я попросив її запозичати цибулю. «Ікона?» вона просить. Ніщо росте в нашому саду. Я не можу дати вам рум'яна яблука. Тепер я можу дати їй десятку рум'яних яблук. Що десятка! Я позбавляю весь пакет. Давайте посміхатися у вчителя! А дружина поцілунала чоловіка на губах.
Це чудово! українська мова Неважливо, наскільки важко вона, вона щаслива всім. Це не відходи грошей.
Тоді вони сплачували селянина, бо його дружини не зняли голову, але, навпаки, захопивши його щільно. Вони давали йому багато золота!
Так, якщо, на думку дружини, її чоловік розумний, ніж всі інші і що він робить, то це завжди добре для неї.
Ось історія. Я чув, коли я був дитиною. Тепер ви почули його занадто, і ви дізналися, що твій чоловік добре.
Але повернувшись до нашого завдання. Ви можете повернути чоловіка (дружина) за письмовим листом до свого батька. Ось зразок листа до моєї мами.
"Дир Мама! (Назва по батькові) Все залежить від конкретної ситуації.
На жаль, мій чоловік і ваш син залишив мене. Ти зробив право. Я вдячний йому за роки, він дав мені, але я не оцінив їх. Я також подякую вам за ваші цінні коментарі, до яких я не завжди слухав.
Я втратив його безперечно. Тепер, після чого я зробив, ви не можете повернути його назад. Але я не хочу, щоб втратити тебе, і я не хочу, щоб наші діти і ваші онуки втратили свої бабусі. Бажаєте відвідати вас іноді, поспілкуватися з вами, і прийняти ваші поради? Якщо ви заперечуєте це, я не буду ніяких скарг проти вас. Я заслугаю бути відхилений, але я все ще сподіваюся бути прийнятим. Женья.
Можна повернути чоловіка (дружина) за допомогою дітей.
На жаль, конфліктуючі батьки використовують дитину як засіб тиску на дружину, і дитина стає арбітром у своїх спорах. Роль судді складно. Дуже важко бути неупередженими.
Після того, як ви повинні засудити, вам подобається людина, і ви повинні виправдати закон, є спаданням. Суддя завжди має діяти відповідно до закону. Тому я ніколи не заздрив судді і не консультую всіх, хто повинен бути судді, навіть у внутрішніх спорах. Ви завжди отримуєте ворога.
Неможливий для дитини вибрати, хто краще – мати або батько. Навіть собаки в подібних ситуаціях не змогли витримати (досвід І. П. Павлова). Собака навчалася відрізняти коло від ellipse. Потім еліпс підійшов у формі до кола, а собака мала невротичну поломку, яку потім лікували сумішшю бромину з кофеїном.
Дитина потребує мами і потребує тато. Хто хоче привернути дитину до своєї сторони, варто пам'ятати, що засуджуючи свого партнера, він, за принципом сперматозоїдів, піднімає симпатію дитини для нього.
Ось приклад.
Він був видатним спортсменом і провів більшу частину своєї подорожі на змаганнях і тренінгах. Коли він пішов з спорту, сварки почалися між ним і дружиною, і дружиною підняли питання розлучення. Дочка 14 років. І пара перед нею заливається бруду один на одного (покидає своє рішення про розлучення, чоловік звинуватив її захотіти розбити сім'ю і залишити дитину без одного з батьків).
Дівчина була на межі нервового розбиття, тому вона бажала її маму і дадала бути разом. Він хоче зберегти шлюб і прийшов до мене на консультацію. Ми писали знецінення на нашу дружину і дочку.
Що лист.
Оля! Скажіть погані речі про вашу маму. Вона прекрасна людина. Я не можу бути так, щоб вона перебувала в мене. Я радий, що ви, незважаючи на всі мої розмови, продовжуєте лікувати маму і я, хоча я тепер зрозумів, що я не заслуги.
Ви маєте право на свій власний бізнес і виходити з нашого конфлікту. Я можу побачити, наскільки важко це для вас прямо зараз. Ви дорослі. У розлучення, ви повинні вирішити, хто живе з. Можливо, ви повинні залишитися з мамою. Вона гідна жінка, тільки я не можу зробити її відповідно. І найголовніше, ви повинні вчитися з усього цього, щоб коли час приходить до шлюбу, ви не вибрали когось, як невигідно, як мені. Ваш тато.
Дочка скоро взяла батьківщину. Тоді я мав психологічну підготовку з дружиною і дочкою. Одружився. Я думаю, що без пояснення, ви бачите недорогий і чіткий дію принципу сперми.
Автор: М.Є. Литвик
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.facebook.com/cross.club.ru/photos/a.541643922531840.137820.232989140063988/ 1033661266663434/?type=1&theater