Історія про жінку з іншого часу

Я не бачив своїх друзів. Хлопці кріють поодинці або перед дівчатами (футболи не рахують, вони можуть зробити що завгодно). З іншими хлопчиками, ми рідко лікуємо, і тільки коли це дійсно погано.

Все більше так були сльози мого друга, що раптом з'явився в очах, як ми поїхали в Москву, і я заливав собі томатний сік.

Тепер повернемося до сутності матерії, життєрадісних і обструктивних.

В юнаті багато різних компаній, вони перепліталися з тілом або знесеними, зникли нові люди. Молода душа проживала як у блендері. Один з тих друзів, які вийшли з Дека. Недбалий від хорошої родини Ленінграда. І були передумовою для отримання в наше суспільство. Не сказати, що ми не взяли інших, на всіх, тільки наші доріжки не перехрестилися. У 90-х, квуїди з поганих сімей, які залишилися за організовані злочинні групи, або просто ковзання по пролетарській нахилі, а також квуїди з хороших сімей або створених підприємств або похилого по наукового схилу, до речі, найчастіше в тому ж фінансовому напрямку як пролетаріат.

Ми, позолочена молодь, пропалюється через життя, знаючи, що генетичні та сімейні акції ніколи не пустили. Семіон, я повинен сказати, що спробував зробити щось, працював перекладачем, торгував деякі золоті продукти, іноді «бомбували» у своєму батьковому автомобілі. Він був дуже дилігентним, чесний і переконливий, який навряд чи був конкурентною перевагою. Я пам'ятаю, скільки ми займалися халатом, завжди були пасажири, з якими Сенья подрібнила, а потім не забрали гроші. І він був дуже прикріплений до сім'ї він вніс мене. Наші сім'ї були схожі.

Молодим батькам, на жаль, намагаючись знайти себе на постсоціалістичному пост-соціалізму, а старше покоління, роль якого зріс безмірно під час неприємного часу розпаду СРСР. На початку ХХ ст. і вижили в її кровоносних водах, стали несучі стіни в кожній родині. Вони вірять, що онуки не можуть бути довіреними дітьми, так як дитина не може підняти дитину. В результаті сім'я була найчастіше онуків і двох поколінь однаково необґрунтованих дітей.

Любомир Семион був Лідія Львовна. Навантажувальні стінки, в яких можна вирізати через арку, але будь-який пункер бажати про Лідія Львівна. На час зустрічі вона була восьмою, одноріччю з жовтня, щоб говорити, що це дуже добре Жовтень з усіма її душею, але вважається її гідністю і причиною її боротьби. Вона була аристократом без аристократичних коренів, хоча і пролетаріат і селянство обхопила її родинне дерево. Про те, що Лідія Львівна розповіла: «Що гідна людина повинна мати єврейську кров, але не більше бункерів в порожнинах». Вона була в хорошому здоров'ї і так само, що вона викликала клас ненависті серед деяких.

Час спілкування з Лідія Львовною заміщав рік в університеті з точки зору енциклопедичних знань і був неоціненний з точки зору знань життя. З почуттям самодовільного суперника тільки тяжкість персонажа і безглуздість сарака. У двокімнатній квартирі на Рилеєві і часто ходив до дачі, що, звичайно, для мене і Семіон був більш важливим, ніж все інше. Не всім сподобалося секс в машині, і практично всім сподобалося секс в хорошій квартирі. Семион і я любив секс, і він оцінив нас, відправляючи різні молоді жінки для короткострокових і середніх відносин. На додаток, Лідія Львівна завжди була джерелом їжі, іноді гроші і трохи частіше - хороший коньяк. Вона розуміла все і вважала цю смертність не болючою, крім того вона любила її онука, і вона знав, як любити. Не кожен може дозволити собі, до речі. Скарб. Бабця Лайда не боїться нічого. Правильно, незалежний, з ідеальним смаком і бездоганними манерами, з добре вкритими руками, скромними, але дорогими ювелірними прикрасами, вона ще є прикладом для мене того, що жінка повинна бути в будь-якому віці.

Ця жіноча цитата була опублікована, але ми не пам'ятаємо багато:

Лікарська дисертація в голові не дає жінці право не мити голову. Семіон і я погодився.

Гроші корисні у віці і шкідливі для молоді. Семион і я не згоден.

«Людина не може жити без неї.» Семион і я не мав чіткого положення.

«Сеня, ви зникли на два тижні, навіть Зощенко не дозволяв себе» (пископ, я розумію, одночасно продемонстрував інтерес до Лідії Львівни).

«Грандма, чому не можна назвати себе? й

«Я не нав'язав себе на Зощенко, і я не збираю на вас, фоол. Крім того, ви замовляєте гроші, і ви приїжджаєте з гонни, але ви відчуваєте себе як голодний свиней. Радість не великий, але все ще. йСеміон майже писав на руці в чорнилом: «велика бабуся», але все ж забули, і він, як мені, до речі, друзі, названі «поганим наркоманом».

«Я знаю, що відбувається тут, коли я не тут, але якщо я коли-небудь знайшов докази цього, ваш будинок знайомства буде закритий для нескінченного повітря». Від Лідії Львівни, що я отримав навички очисника високого класу. Втрата такого оману буде катастрофою.

"Так це". Тільки одна кроляча пара може бути в цій квартирі одночасно. Моя кімната незрівняна. А до речі, пам'ятайте це: вислухавши свою поведінку, у дорослому віці ви будете мати труднощі з лояльністю. Так, спати господинею на ліжко дружини може бути тільки повністю загиблою. Розгляньте своє ліжко як ваше майбутнє сімейне ліжко. Семіон, з його повним недбалістю і циніком, захистив свою величну кімнату, як гроші з гооліганів, тобто в усіх можливих способів. Цей принципово ставить йому свою дружбу з одним другом, але припинив повагу всім тим, хто залишився.

«Сеня, єдине, що ви повинні захистити здоров’я. Щільність є дорогою, і довіряю мене, ви ніколи не будете гроші. Бабця не неправильно. На жаль...

«Сеня стає такою матір’ю і її батьком у характері. На відміну буде краще. Ця фраза Лидія Львовна розповіла про наявність обох батьків Семион. Тітка Lena stared через її мати-в-право. Дядько Леша рясно запитала: «Що ти не схожий на обличчя Лекіна?» і почав шукати дружину, якби він дійсно сумнівався. Прохід свого персонажа неочищався. «Я дуже люблю обличчя Леніно, але це не влаштовує чоловіка на всіх, і ні ваш характер». Лідія Львівна або дійсно означила, що вона сказала або відчула шкода за її дочку.

«Ант Таня і Я збираюся до філармонії. Її бабуся буде з нею. Гарна дівчина, ви можете зустрітися з нею. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона хоче підібрати вас, коли ніхто не хоче. Тітка Tanya's granddaughter picked вгору інший. І ти зробив.

«Дуже дочка-в-завдяки є колишньою донькою.» Поруч з свідоцтвом про розлучення, виховали батько Сеніні, отримали повідомлення про любов колишнього матері-завдання, що, нарешті, знизився на них.

«Семен, якщо ви покажете дівчину, що ви любите її просто, щоб отримати її в ліжко, ви не просто скажете, ви нерозумні і без талантів.» Я повинен сказати, ми дізналися, що урок. Ну, принаймні я. Непристойна і відкритість в думках завжди була запорукою спокійного сну, швидким рішенням протилежних сторін і дружніх відносин в майбутньому, незалежно від наявності еротичного компонента.

«Е, хлопці, у віці, це може бути або поганий або дуже погано. Не може бути гарним у віці.

На жаль, я зустрілася з багатьма порівняно щасливими літніми людьми і не менш нещасливими молодими людьми. Мені здається, що люди спочатку живуть в одному віці, і коли їх особистий вік збігається з біологічним віком, вони щасливі. Ви подивитеся на Jagger, він завжди двадцять п'ять. І скільки тридцять років мають силу життя ледь сімдесят? Боротьба, гранати, мертві. Лідія Львівна, як мені здається, була щаслива у віці тридцяти-п'яти або сорока, в цьому чудовому віці, коли жінка все ще красива, але вже мудра, як і раніше шукає когось, але вже може жити окремо.

Так сталося, що один раз я був нещасливим (або досить щасливим) і у мене було непогано спілкуватися з Лідія Львовною в абсолютно несподіваних обставинах.

І він почав дуже просачно. Я пішов за моїм пристрастю, був в ангуїті і лікувався альтанки. З усіх інструментів, необхідних для цього, я завжди мав тільки бажання. Тим не менш, іноді я зумів отримати так зловився в деяких однокласниках або другі однокласника, що з'явився час, щоб попросити Сеню за ключі до свого грандіозного квартири. За перевіреною інформацією Лідія Львівна повинна залишити на дачній ділянці. Я запросив дівчину до фільму. Ми зустрілися два години до сеансу, і мій несвідомий план був сказати, що мій бабуся попросив мене, щоб побачити, якщо вона була вимкнена праска, щоб запропонувати чай, а потім раптом атакувати. З дівчиною ми колись пристрасно поцікавилися в в'їзді і, судячи від реакції на мій вже потім відкриті руки, шанси перемоги були великі.

Я не збираюся познайомитись з моїми родичами, і тому представити квартиру Лідії Львівни з квартирою власної бабусі не здавалося мені такої проблеми. Я планував видалити картину Семіона заздалегідь, але, звичайно, я був пізно, так що я придумав історію про неперевершену любов мого бабуся до мого друга, спільні канікули і сльозно доторкнувшись карти, що я зробив себе, і тому я не на ньому. Не існує.

Все вирушилося за планом. Моя подруга була так звана про залізо, що я міг ледь запускатися після неї. Я дивлюся, якщо ми були створені в образі і подобі, то Бог був ще один молодий і ran як це через небо. В цілому сходи були взяті бурі з зупинками для поцілунок. Звісно, ці юнацькі страхи (і раптом не згодні) змушують нас так хати, що іноді це хеш, що знищує все. З моїми губами в губах я став тремтіння руки, намагаючись подрібнити ключ в брелок. Ключ не вписався. "Добрий старт", класичний пун-серфінг.

- Дайте мені! - Моє улюблене жіноче слово. Поцілунана дівчина акуратно вставила ключ, перевернулася і... будинок вибухнув. Весь світ вибухнув.

- Хто там? запитав Лідія Львівна.

до Це Саша, відповідав голос повністю відчув мене від космосу.

Після цього відкриваються двері. Я не знаю, що збираюся в мозку, але неприпустимо, що я був цікавим.

- Бабуся, привіт, ми прийшли, щоб перевірити залізо, як ви попросили.

Я ще не можу зрозуміти, як я мав нерв, щоб зробити це. Ви знаєте, що інтелігенція має чудове поняття «інконвенент перед ...» Не можна пояснити її іншим ликом. Це не про грубість або грубість в будь-якій адресі і навіть про порушення інтересів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Дуже часто, що ми не здивовані, якщо вони дізналися про наше кидання.

Я був надзвичайно незручним перед молодим подругою для приведення її в чужий будинок з явним призначенням. І це почуття розгромився «безпереживання» перед Лідія Львовною.

Вона думала другий. Посмічений на кутах очей, леді прийшла в гру:

до Спасибі, але, ви бачите, я не пішов до дачі - Я не відчуваю себе дуже добре, приїжджати і мати чай.

- Знайомства мене, це ... з побоюванням я забув ім'я дівчини. Я маю на увазі, не всі. Що ще буває мені іноді. Я можу раптом забути ім'я когось досить близько до мене. Це страшно, але це коли я з'явився з цього предикації.

Я раптом потрапив в кишеню для мого телефону (то з'явилися невеликі еріксони).

- Я бачу, я відповіла, і під час претендування бути на телефоні, я уважно слухав, як мій подруга вніс собі мій "бабуся".

- Катя.

- Лідія Львівна. Будь ласка, зв'яжіться з нами

Я відразу закінчив псевдо-бесіду, і ми пішли на кухню. Я навіть скажу кухонну куточку, обрешітку і некомфортний, з вікном облицювання стінки протилежного будинку, але це можливо, найкраща кухня в Санкт-Петербурзі. Для багатьох, життя така кухня, незважаючи на наявність пентхаусів і вілл.

- Катя, у вас є чай?

Лідія Львівна навчила всіх бажаючих звернутися до «ви», особливо до молодшого та технічного персоналу. Я пам'ятаю лекції:

до У вас є водій. Так, завжди, я кажу ALWAYS, бути з ним на вас, навіть якщо він ваш вік і був з вами протягом десяти років. «Ви» - це броня, за якою можна приховати від жаді та руїни.

Лідія Львівна зняла чашки, кладуть їх на каструлі, також виїмала молочниця, чайник, срібні ложки, кладуть малиновий варення в кристалічну вазу. Так Лідія Львівна завжди відвертаю чай. Чи не було байдужим. За її словами: «хелло», а не «хелло,» не ходив біля будинку в халаті і відвідуючи лікарів невеликим присутнім.

Очима кітчила форму соусів. Вона відразу пішла, щоб мити руки.

Саша, ви не пам'ятаєте своє ім'я. Лідія Львівна поглянула на мене тепло і з деякою сумністю.

до Я не знаю, що робити.

до Не хвилюватися, я розумію, ви добре вибраний хлопчик, некомфортний перед дівчиною, вона ще молодий, повинна дотримуватися смертності і не йти до інших квартир людей.

- Я випадково забули ім'я, чесно.

до Що про Xenia? Як я сказав, що я недавно зламався з моєї подруга. Ми зустрілися кілька років і часто відвідали, в тому числі Лідія Львівна.

- Ну, щоб бути чесною, вона відварила мене.

до Це життєрадісна, хороша дівчина, хоча я знаю, що це сталося.

- Чому? Я любив Ксеню і розрив був досить складним.

до Ви бачите, вона не піклується про хороших і навіть унікальних якостей, які формують основу вашої особистості, і вона не готова прийняти недоліки, які є зворотною стороною цих якостей.

Я не розумію, що вона розмовляла про те, а потім довго спробувала змінити деякі риси у людей, не розуміючи, що вони є невід'ємним допитом до чеснот, які я захоплюю.

Судденно, сигналізація пробігається через обличчя Лідії Львівни:

Сашенка, ви тільки будете тримати друзів з Сенею, він хороший хлопець, вид, але немає прориву в ньому, і людина повинна мати її, принаймні іноді. Я дуже хвилююсь про нього. Тексти пісень, а це означає: Чи ви подивитеся на нього? Ви досягнете успіху в житті, але він не, хоча б друзі гідні будуть з вами. Проміс?

Вперше я побачила деяку бездопомогу в очах цієї найсильнішої жінки я знаю.Найвища ціна оплати за щастя люблячого когось є неминучим болем не здатний допомогти. Зонувальник або пізніше, завжди буває.

Катя повернулася з санвузла, у нас був сильний чай, розмовлявся про щось і зліва.

Через тиждень Лідія Львівна загинула в її сонці. Сеня ніколи не встигла відвідати її, бо ми пішли десь знову на вихідні.

Через два місяці ми пішли з ним до Москви. "Red Arrow", купе, ціла пригода для двох болтів. В нашій комірці я просив томатний сік для горілки.

Я відкрив його, заливав повноцінне скло, і подивився на Сеню. Він дивився на мій сік і кричав. Ну, точніше, сльози припинили прямо на краю очей і були про "розриву через гребінець".

- Сенька, що сталося?

- Бабця. Вона завжди попросила мене купити свій томатний сік.

Сенья відвернулася, бо хлопці не лікують перед хлопчиками. Через кілька хвилин, коли він знову дивився, це був ще один Сеня. Дуже різні. Старші і старші. Яскравий, але не настільки яскравий. Його обличчя виглядав як пісок, який просто був прокочений хвилею. І він, нарешті, вірив, і що ніхто ніколи не хотів, як це знову.

Тоді я зрозумів, що коли кохана людина гине, в одному другому, ми відчуваємо біль, що дорівнює всім теплом, що ми отримали від них в незліченних моментах життя поруч.

Вирівнюються деякі космічні ваги. І Боже і фізики спокійні. Видання

Автор: Олександр Ципкін

P.S. І пам'ятайте, що лише змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом!

Джерело //tsypkin.com/%D0%B6%D0%B5%D0%B8%D0%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D%D0%B%D%D%D0%B%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%BE%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%B%D0%