Весільне насильство

"Хіпкін, я мертвий. Я вдарив Катя останню ніч, але я не знаю, чому або як, хоча це не важливо. Вона cries і каже, що вона не може залишити номер з чорним оком. Її тато буде вбити мене, ви побачили його.

Це дзвінок я отримав від номеру готелю, де мій друг витрачав на весілля ніч. Ранок після весілля і так важко, і тут є кошмар.

Але все в порядку:

Ні Катя, ні в принципі.

Він прийшов з розумної родини Петербурга. Всі вчені, деякі вказані в енциклопедії. Бабця, звичайно, є єврейським. Пори.

Катя прийшов в Петербург з Рязан. У сім'ї всі військові, навіть домашні тварини. Дад, звичайно, є екс-парокером. Багатий.

Побачити картину Папи ранку після того, щоб говорити, незахищений інтеркурс і відразу зрозумів. Бабця вчив Геную, щоб подивитися на подяки до першої дати, як ви ніколи не знаєте, як це може закінчитися, але Гену не слухав її бабуся.

В результаті Катя раптом стала вагітною. Дівчина пощастила з родиною батька дитини, вони глибоко пристойні люди, тому Гена було зобов'язане маррі, але Катя не відразу ж була прийнята в повноцінні родичі. Ця дихотомія, до речі, принесена до розлучення більше однієї багатокласної пари, так як відчути себе як другокласна жінка, яка раптом впав на прикрашений сином або онуком, задоволення сумнівне, особливо якщо ви, здається, випустили з зоопарку, але все ще обробляється як розмовний поганець. І якщо є відмінності в матеріальному статусі і представники інтелігенції набагато бідніше, то позиція дівчини іноді стає абсолютно нестерпним. Вона не повинна бути досить складною і для того, щоб бути занадто насиченою.

Але всі можливі деталі майбутнього. Нам довелося займатися весіллям в даний момент. При підрахунку кількості гостей виявилося, що сили повністю нерівні. Інтелігенція дала дванадцять людей на полі, переважно поранених і з низькою мотивацією. П'ятдесят дев'ятимісних пролетарів з торговцями, зібраними з усіх куточків країни, з яких Катя ніколи не бачив двадцять-фрагма, а двадцять тринадцять ніколи не хотіли б побачити. Всі з них кинулися в битву, а точніше до Санкт-Петербурга на весілля «ур Катенка» з чоловіком, чия велика грандфатер згадується в Великої Радянської Енциклопедії. Майже те ж саме «запалення собаки», потрібно подивитися, доторкнутися, не кажучи вже про те, що вона доглянула друзям батька в повітряних силах. Відноси Гени, як це зрозуміло, не хочу бачити всіх, і особливо почути.

Вартість цього дружнього матчу була надана командою гостей.

Весілля можна описати в одному слово: похорон. Це слово відобразило вираз обличчя команди нареченого, нареченого і нареченої. Я також хотів захопити хост, музиканти і варити. Про те, як швидко забути на прогулянці покійного, коли день занурення починає майже п'яти гостей з різних сторін загиблого. Дві години після початку матчу суддя втратив контроль гри і був видалений з поля. Російське весілля почалося, безглуздий і безглуздий.

Дядько нареченої, який прибув з Ростова-на-Дону, почав пити в Ростов-на-Дону і так вдалося в цьому, щоб він забув про дружину, хоча було важко забути про таке об'ємне навантаження, і спробував запросити Жанну на повільну танець матері, які заморожують в стілець, але дядько не соромно, і він підняв її з ним. До бурого аплазу Кубан козак об'єднала стілець з вчителем філологічної філології залу і знизив їх практично в торт.

У змаганнях були так приступні і абсурдні, що навіть гості біля Рязану (вони були з Рязану, і були з-під) закопували їх і запрошували всіх, щоб почати знос своїх супутників разом з кріслами, після прикладу Ростовського комраду. Скеал, кричить і зламані меблі.

Катіна мама, проста жінка, але добрим і вкрай добре засвоюється, сидить на столі з батьками Генкіна і заспокоїлася: «Ви будете голодувати, будь ласка, я розумію все. й

Після цього був примножений процес з непотрібними подарунками і необхідними конвертами, потім реквієм, тофу, танець на пісню "Боккауза ви не можете бути красивим у світі" і, нарешті, кинувши вінки в натовп потенційних наречених.

Оголошено актом свого чоловіка, дружина Ростовського танцюриста розповіла, що вона також зловила вінок, а, дробивши пару незрівняних дівчат, вона отримала прохід до свого наступного шлюбу.

Одне з гостей підійшов до дідусь Генкіна з деякими амортизованими компліментами і закінчувався чудовим словом: «Для євреї добро людей. й

Після цього мій бабуся поділився зі мною страхом: «Так, одружитися навпіл, це важливо, щоб отримати розлучення, і тут я боїться, якщо що-небудь, світ не буде працювати. й

Друзі Катерини кладуть мене і мій fiancé на столі і почали залити горілку в наші ваїнські тіла, в той час як викладання наречених хитрощів сімейного життя.

«Генека, нехай жінка йде!» І пам'ятайте, ніхто не загинув від хорошого бременя, без, звичайно, ви не можете побити жінку, але ви можете призначити брелок! – людина з зап'ястям голови Генкіна навчила життя мого друга.

Весіллі, що відібрали весь готель, я спробував перетягнути одну наречену в заздалегідь оформлену кімнату, але вона виявилася дівчина з принципами, і я тільки вдалося перетягнути пляшки з віскі. Я закохав її.

Вранці я пробудив телефонний дзвінок, зазначений вище.

«Санджа, що робити? Я не знаю, чому я зробив це, але ми впав, коли я зробив. І ви знаєте мене, я не болить літати, і Катка, вона так ніжна. Бог, як я можу?

"Діти Катя пам'ятаєте?"

Так, вона все ще просто змащує, очищається в повному салаті, хоча, як я виглядав в дзеркалі, заспокоївся трохи, але коли я вдарив її, я не пам'ятаю, говорить тільки, що мій батько вбити мене, і що вона не думаю, що я був в принципі здатний підняти свою руку на жінку. Я не думаю, що ні.

Повідомляємо, що Генка була найбільш гідною серед нас. Він лікував всіх, навіть найвимогливіших знайомих, як кращих друзів, завжди супроводжуючи себе вдома, так як караний, поговорив про проблеми дівчини на години, якщо вони бажали йому. В цілому, ми захопили себе в променях Генкіна. А потім збивати дружину. І я побачила його з головою, а потім він був страшним. Цей інцидент стався з залученням алкоголю.

Тим не менш, проблема повинна бути вирішена. Моя голова лопнула, і я попросила номерсервісу, щоб принести мені пляшки пива. Акушер, який попросив мене:

Чи жива наречена? Постраждав вчора.

Я побачила, "Що ти думаєш?"

Виявилося, що мій спраг для пива врятував соціальний блок і мій новий чоловік особисто. Ген з Катя, а точніше з тілом Катя, заспівав у своїй кімнаті. У той же час офіціантка roomservice переніс замовлення в наступну кімнату і побачила наступну картину. Наречена, більш схожа на рулонний килим, була худа на стіну, і Гена спробувала вставити карту в замковий слот. Коли він досягав успіху, він відкрив двері для кімнати, взяв Катя в руках, так як князь Чармінг зазвичай робить, і намагався принести наречену в будинок. На лівому суглобі дверей, і без життя голова направо. Ген був так закачаний горілкою, що він може лише оцінити одну подію: Катя не входила в двері, але чому це сталося, він не розумів і тому спробував принести її три рази (тривалий майже біг) до тих пір, поки офіціант припинив його. Гена послав йому, але прислухав і перетягував наречену бочками.

Я назвав Гену і сказав їй все, то я захопив офіціантку в руках і пішов дивитися на Катина Дад. Він був знайдений в сніданку, оповіщення та чистого шавена. Тільки тоді, коли я був колишнього солдата, майже 0,7. Я. Це загартування. Після прослуховування трагіальної історії він коротко і без зайвих емоцій кладемо все на місці: «Я люблю носити темні окуляри протягом тижня, і все це бізнес, і мій чоловік був добре – він хотів спостерігати традиції. й

Увечері молодят пролетять на поїздці, у всіх фотографіях Катя зносили величезні сонцезахисні окуляри, і ніхто не дізнався про домашній насильство. До речі, вони ніколи не розлучалися, крім того, бабуся приймала на роль професора, а через рік, Долитт не визнавався. Навіть батьки були друзями, крім одного незгоди. vain Genkin dad попросить дати своїм грандіозним онуком до Ryazan Airborne School, а також парастроперові лобббі SPbU. Всі заклади, як вони можуть.

П.С. І трохи більше про родину Генкіна. На час весілля Катя вже не вагітна, на жаль. вона була зраджена, вона боїться, що вона не була вірною, що вона, в принципі, придумала її все, або що наречена буде виводити пропозицію, але виховання є вихованням. Коли Гена розповіла про проблему, її бабуся спокійно сказав:

Я впевнений, що це не впливає на ваші шлюбні плани. Не запрошувати вагітну дівчину в маррі – це співудії, але відмовитися від втраченої дитини вже зраджує. Данте пішов з останнього ляпасу для тих. Я не рекомендую.

Я знаю, що я можу і не можу зробити.Видання

Автор: Олександр Ципкін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: tsypkin.com/%D1%81%D0%B0%D0%B0%B0%D0%B5%D0%B1%D0%BE%D0%BE%D0%B5-%D0%B%D0%B0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B8%D0%B%D0%B8%D0%B8%D0%B8%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%%D1%%D0%B%D1%%D1%%D1%%D0%B%D1%%D0%B%D1%%D0%B%D