Як Олександр Збрьов зміг зберегти молодість до 84 років

Актор Олександр ЗбруєвБіографія, яка викликає реальний інтерес серед глядачів, нещодавно відсвяткувала його 84-й день народження. Незважаючи на те, що навіть у такому поважному віці, він керує відтворенням в театрі та діє у фільмах.

Сьогодні видання. "Сайт" Він пропонує дізнатися, як народний артист РФСР ( отримав нагороду в 1989 р.) перейшов на велику популярність і які перешкоди чекали його на цьому шляху.

Олександр Збруєв Біографія 31 березня 1938 р. в м. Москва. Він не знав свого батька, як він був затриманий у листопаді 1937 р., а через шість місяців зняв «неми людей». й

В результаті Олександр і матір його на 6 років змушені переїхати до Ярославської області. Вони повернулися до Москви тільки в 1944 році, коли війна прийшла до кінця.

Як Олександр Збрьов зміг зберегти молодість до 84 років р.

Як і будь-який хлопчик цього часу Олександр провів багато часу в компанії дворівників. Не дивно, що Zruev хотів би обдурити. Але я захоплюю навчання і навіть залишатися на другий рік.

У підлітковому віці, Олександр потрапив в неприємну історію - він спробував вкрасти гроші з сусіда і половив. Але Збрьов зміг зробити правильні висновки з цього уроку. Він пам'ятав, що так багато, що він ніколи не взяв нічого з будь-якого іншого.

Але хлопець захопився спортом і спробував зберегти себе в хорошій формі у випадку небезпеки, щоб захистити себе і своїх близьких. Особливе місце в житті приймала гімнастика і бокс.

2447077р.

За деякий час Олександр навіть хотів залишити школу, оскільки він розглядав дослідження відходів часу. Я не хочу отримати роботу, але стати водієм. І тільки під тиском родичів він закінчив 9 класів і пішов до Б. В. Шчукін Театральна школа.

Не дивно, що Збрьов був спочатку скептиком його досліджень. Однак він брав участь у навчальному процесі, закохався в любов з професією і навіть зламався з колишньою колясковою компанією, яка тягне його назад.

Вже в 1961 році юний актор закінчив Піке і був в Ленінському Комсомольському театрі, де він відразу приймав в команду. Хоча протягом декількох років він відігравав лише незначні символи і отримав досвід.

А потім, під керівництвом директора Анатолія Ефроса, він розкрив свій величезний потенціал. А в однойменному театрі Олександр Збрьов обслуговує цей день.

У 1958 році на кінофестивалі «Збрьов» він відіграв на кінофільмі «Вінд». Тим не менш, роль була настільки незначною, що юний актор не був навіть зазначений в кредитах.

А в 1962 році Олександр Вікторович дебютував у фільмі «Мій маленький брат». Фільм був успішним, у 1963 році він був дивитися на 23 млн радянських глядачів.

Після такого успіху на екрані з'явився Збруєв. Висота 175 сантиметрів не завадило йому від гри міцних і сміливих героїв. Він був особливо успішним у ролі військового, який був актуальним у 60-70-ті роки, коли фільми про війну знімали один після іншого.

Тим не менш, Олександр Збруєв може грати практично будь-який герой. Наприклад, в кінофільмі «Гуардійський» актор втілював в паразиті Міша Короєдов. А в пригодницькому фільмі «Рінг з Амстердама» грали навігатор на кораблі.

Сьогодні, незважаючи на свій вражаючий вік, Олександр Збруєв продовжує грати в театр. Він не схожий на святкування дня народження. Людина впевнений, що це святкове мус тільки заважає творчості. І він приніс цю думку до своїх близьких.

Хочу вірити, що цей знаковий актор порадує глядачів довго з юнацьким ентузіазмом і великим талантом.