348
15 Філософські зауваження на наших сторінках від Satire Queen Taffy
Щасливі спостереження за повсякденним життям, короткими у вигляді і непристойними в змісті, вміння малювати людину так, щоб ніхто не сумнівався, чи є ваш сусід, друг або себе – все це зроблено Припаси один з найпопулярніших авторів у передреволюціонарній Росії. У оповіданнях Теффі, гумор переплетений філософськими відбиттями, особливо в пізніх роботах.
ВікіпедіяВеб-сайт публікує вибрані котирування з королева сатира.
Людина ніколи не забуває місця, де він колись поховав Він часто повертає, круги навколо, намагається, як звір з лапою, трохи зіштовхувати.
Зовсім достатньо, іноді людські помилки є більш вигідними для людини, ніж дії, як продумані, так і розумні.
Не один радить так багато, як фольга.
Як часто письменник відреагував, що кінець роману вийшов з нього згорнув і якби різати коротко. Тепер я знаю, що письменник невидимо робить в образі і схожості долі, скеля. Всі кінці завжди хати, і вичавити і вирізати.
Він пішов на моє місце. Як кажуть: «Чи любиш мене, тебе любиш мене?» Я, в нашому російській манері, ні так ні немає, повний таємницю, навіть якщо ви померли.
Що таке письмове життя, так що він забарвлений, і що говорить відразу гине.
Є души, для яких сльози, такі як загнічення окулярів: світ вони дивляться через ці окуляри, завжди переважна і жахлива в її углості.
У кожній душі, навіть найяскравіший і темний, десь глибокий, на самому дні я відчуваю висушену, відчужену іскру. І хочу, щоб дихати на ньому, зануритися в кут і показати людей, які не все тут пошкоджені і попелиці.
Непристойна людина розкладається як ведмедя певного мінуса.
Француженська недбалість є пікантним, а російська ізоляція вуха.
через diletant.media/articles/31238026/
10 прохолодних фото з якими можна порівняти незрівняні речі
Оверед? Ось що потрібно робити, щоб вигорнути зайві калорій якомога швидше!