Що робити, коли ваша дитина робить коментарі на вулиці

Учора мій син і пішов на ринок з боговель. Я приходжу. Все було дрібно, але потім потерти його синові асани новими штанами. Половина кинув велосипед на дорозі і сказав, що він не міг їздити далі. Всі Прогулянка, нехай. Далі поїдемо додому. На автобусі немає. Повернемося. Головна На автобусі No. У мене є класична тантопа, яка стала більш міцною, як я не можу протистояти і підняла голос. Упродовж 20 хвилин я зустрілася з активним слухом. В цей час ми чекали на автобус і поїхали 4 зупинки до будинку, син обстріляв гучно і кричав, приглушені мене, відмовилися від послуху і нічого не хочу слухати.
р.

Ми чекали десять хвилин на зупинці. І ми поїхали додому на 5 хвилин. Просто трохи. Але під час цього часу мій син і я слухав все, що ми могли почути від старших людей, які зустрілися з кричущим, знеболюючим і сердитися дитини. На жаль, я не знаю, як втекти стереотип «бабуся» намагаючись підняти інших людей. Тому що це правда. Старші люди, особливо жінки, спілкуються з молодими мамами і малюками частіше, ніж інші. На зупинці мій бабуся попросив сина: «Чому так багато?» Для чого я отримав відповідь від дитини: «Я не хочу поговорити з вами». Він загрожував свою руку на неї і відвернувся. Я тихо сказав, що це може призвести до того, що мій бабуся, щоб почути таку річ, і краще не реагувати. І мій бабуся прийшов до мене і сказав: "Чому ваша дитина так доторкнеться, мама?" Ви знаєте, що діти повинні бути підняті в доброті! Ви відмовляєте йому Боже. Що виростають фашти. Через кілька хвилин вона запропонувала їй сина шоколаду. Я відмовився. Через кілька хвилин вона кладе ручний льодяник на кишеню куртки. «Я не даю цукру малюка», - сказав він. "О, моя мама", мій бабуся був захоплений. На автобусі ще одна стара жінка забрала сина на плече і почала рубати: «О, ви задумаєте, ви не можете бути настільки захоплюючими». Дитина почала кричати ще більше. Вона була припинена моє слово "Не прокоментуйте свою дитину, ми розберемо її самі." Пара хвилин, пізніше, ще одна літня жінка приєдналася до слів, "Бой, крім дуже потворна." На нашому зупинці ми вийшли двері. «Я буду тебе зараз, якщо ви не обмовляєте маму». На новому раунді хістерії син став зцілений і пішов на сина. І я не можу стояти, і не повернувся, "Для своєї дитини я не даю його нікому." На жаль, я хотів відповісти більш суворо. Але з таким прикладом, моя дитина точно виросте, щоб бути фашистом, тому я не робив. Мій син і я сидів на зупинці, щоб заспокоїти і зробити вгору. Він припинив кричу, дозволяв нам підібрати себе, ми почали голодувати, я нарешті зміг сказати всім, що я повинен сказати на початку: Якщо ви не захочете їздити в новому штани. Ви дійсно хотіли, щоб отримати на ринок велосипедом, і ви повинні були приїхати додому. Ви сердитися, тому що ваш бабуся зробив зауваження до вас. Ви застрягали, що я шунув. Дитина заспокоїлася - так зробив І. У той момент жінка прийшла до зупинки і незадоволено сказав: «Мати, ви не менше приймаєте серветки з вами, або дитина нагрівається і кидаємо його не в усіх напрямках». Я знаю, що ця історія я можу пограти в найсвіжіші - як, це мій злом. «Не виходите з кричущою дитиною. Ми повинні прийняти його до невролога. Дитячі тангтруси неприпустимо і повинні бути строго пригнічені. Учні мають право переможитися, вони мають шанс і краще зрозуміти дітей. І так і так далі. Все покоління використовується для виховання дітей інших людей, тому що «сі діти поширені». Ви можете просто сміятися, ви можете погоджуватися, що я відхилений, тому що я складаю, або розглянути свою дитину, навігація землі, багато речей. Але це дуже важливо і серйозно. порушення кордонів. Невідповідність, відсутність розуміння про те, де починаються межі та де починаються інші межі людини.

Діти роблять цю проблему чіткою.Поговоримо наступний раз, я кладаю на комфортні штани або ми йдемо на ринок з коляскою. Але хістерія може статися з будь-якого приводу. Тому що 2-4 роки – вік зрілості психіки. Гістерія є одним виразом цього процесу. Дитина хоче щось, стикається з перешкодою і висихає стрес від того, що він не може подолати цю перешкоду. Я не говорю, що ви повинні затвердити, боротися і маніпулювати дитину надії, що впливають на батьківство і отримати те, що вони хочуть. Ні, що неприпустимо. Коли мій син бореться, я відразу ж припинив його і каже йому, що я не можу це зробити, тому що я болю. Коли він перестає говорити на телефоні, перериває, прокидається малюкам і порушує передбачувані межі інших з його поведінкою, я зупиню його і поясню, чому він не повинен.Але на висоті хістерії неможливо пояснити. Хістерія може лише чекати. І обговорити його з дитиною і з іншими вже в спокійному стані. Тож я не хочу чути людей на вулиці, кажуть речі, такі як «прив'язка, ти хлопчик» і «навіть, що кричу малюка», коли говорять про крісельну дитину. Так, я дозволяю йому відчувати різні почуття (безпека, відступ і сумність) і допомогти йому знайти адекватне вираз для цих почуттів.

Так, ми не завжди вдається знайти спосіб від переадресації у вигляді, яка підійде іншим. Так, ми намагаємося, ми навчимося, ми живемо. Коли я знаходжу себе в цій ситуації, я відповіла, як я повинен. Дуже часто – «ми будемо управляти, вдячні Вам» або «не прокоментувати дитину» або «не хвилюватися, він не спить добре і втомився». Хтось порадує бути жорстким – “Для дітей?” Так навчати їх.» Деякі люди вважають, що краще залишатися безшумним і не реагувати на всі спроби незнайомцям заважати. Я не маю чіткої відповіді.Відповіді, які можуть допомогти іншим особам:

Дякуємо, ми отримали його під контролем.

Не прокоментуйте свою дитину.

Я бачу, він не схожий на незнайомців.

Дитина просто голодний / сонний / удар / не відчуває себе добре.

Дякую за пораду, це океї.

Дякую, не купуйте його без дозволу.

Дякуємо, що нам не потрібна допомога.

Я шкодую, ми не говоримо про поведінку дитини з незнайомцями.

Ви не можете відповісти на людину, яка почала бесіду, але передати право голосувати дитині (якщо він вже добре говорить) і навчити йому відповісти на себе, наприклад:

Син, можна сказати мені не в настрої.

Дитина, покажіть мені мій мама не віддаю мене.

Не скажу, це не так, я слухняний.

Ви можете відповісти, будь ласка, не прокоментуйте.

Покажіть мені, що ви просто втомилися. й

Якщо ваша дитина є гістеричною і не може слухати вас, а не реагувати на інші, залишити її як це. Якщо це можливо, залиште місце якомога швидше, послухайте глибоко, заспокоїти себе і заспокоїти дитину. Тоді ви можете обговорити його з ним. І на прикладі, скажімо, "Сон, незнайомці зробили зауваження до вас." Ви були дуже неприємні, боляче, страшні і погані. Ви плутали і не знали, що сказати. Ви знаєте, на жаль, роблячи зауваження і чіпляючи, щоб ви були грубими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я впевнений, що ви обираєте найбільш підходящі слова для вашої дитини в кожному випадку. Що ви робите, коли незнайомці роблять коментарі до вас або вашої дитини про свою поведінку? Що ви скажете? Ви думаєте, що ви повинні боротися, або не реагувати на всі? Зайдіть або залиште? Опубліковано Марія Рожкова P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ponaroshku.ru/blog/nelzya-kapriznichat-kak-byt-kogda-delayut-zamechaniya-na-ulitse/