Так само Париж через очі різних людей.

Кожен бачить, що вони хочуть бачити – це одна з кліщів, які ви хочете швидко відпустити. Кожен чув цю фразу дві сотні разів - це нічого не зважує і нічого не означає про десять повторення. І все ж, є завжди момент, коли така банальність дуже багато місця.

Наприклад, у моїй справі ця фраза попросила кожного разу взаємодіяти з негативною особою. Ви знаєте, хто завжди має щось скаржитися. Всі люди, на мій погляд, йдуть магніти - що вони думають, вони привертають до себе. Думки є матеріалом - ще один кліщ, який я знайшов так часто підтверджений в реальному житті.

Тема сучасного посту надихнула численні коментарі та відгуки, які я чув про інших людей про «що Французькі люди дійсно є і що Париж дійсно є». Я пишу багато про мій особистий досвід у Франції - кожен пост я помітив свою перспективу на тему. І, як тільки я пишу про звички французьки, їх спосіб життя і інші повсякденні речі, які базуються на власних спостереженнях, відразу ж є ті, хто каже, що "це дійсно не так, що взагалі". Я використовую для цього, будь-яким чином. Але що все ще дивує мене, і це не просто про Париж, це про все в житті, як різні десять людей можуть подумати про те, що саме. Як по-різному сприймаємо однакові місця, речі і так далі.

Я прийшов до висновку, що люди різного темпераменту і персонажа живуть в Парижі. Тож для мене, в принципі немає обговорення про те, що саме місто це. Для всіх. Це добре, коли ваші почуття відповідають іншим. Але якщо це не буває, це теж не так. Все інше. Єдине, що я не люблю, коли хтось доводить до мене, що є «не робити» в Парижі, або це «клоака» і так далі. Я знаю людей, які мають гіршу погоду тут і щороку гіршу зиму. Я ще не можу насолоджуватися зимою в кросівки і довгою Хоча дощовий сезон в цьому році остаточно завершив мене - клоак практично почав рости на шкірі. Далі я знаю тих, хто Париж і місцеві жителі є небезпечними, агресією і гіпокризією. І для мене це просто місто з характером, як живе людина. І я люблю його стільки, скільки я люблю живу людину, враховуючи всі недоліки. Є ті, хто може нескінченно говорити про високі ціни на їжу-rental-travel-entry-museum-check-in-restaurant - список йде на, але я маю ліміт на кількість символів тут в статті. У таких випадках я просто подрібнити свої плечі, оскільки я не думаю, що ціни тут не дивно високі, дуже багато, якщо ви не повинні робити кінці зустріч. Але не залежить від міста - фінансовий дискомфорт може статися в будь-якій точці світу.

У слово дуже важко (і головне, немає необхідності) сперечатися з тими, хто бачить це місто по-різному. Як правило, бачення всього світу підтягається в інший спосіб. Чому ви переконували когось? Хтось любить Барселона, хтось любить Сідней, і хтось божевільний про Ліму. Це чудово. Він буде дивним, якщо кожен любить Париж. Є багато туристів тут, тому . .

З іншого боку, є це «Вудіалленське» бачення Парижа – занадто ідеалізоване, яке також не хоче розбити. Це певна фаза, яка проходить, коли ви переходите з туристичного до місцевих і починаєте вимовляти всі тріщини і грубості. Чим швидше рожеві окуляри злетіли, тим краще. Я все ще дуже щасливий, щоб приїхати до Парижа вперше з нульовими очікуваннями - Я просто хотів побачити місто, дізнатися його і відчувати його. Ні бомів, ні запах сечі під романтичними мостами мене неправдиві. Якось сталося, що місто привітав мене з гарною погодою, і я привітав його з усіма його особливостями. У кожного є вони: хто говорить занадто голосно в публічних місцях, хтось забирає його ніс або не закриває рот, коли випилювання / кашель; хтось не знає, як відірвати ніж і виделку. Ніщо, ми всі людські істоти. Тож чому має місто, ціле величезне, старовинне місто, будь ласка, Woody Allen's Midnight в Парижі?

А потім з'являються битви старих і новачків - коли перші б'ють себе з кучерявою в грудях, що допускаються до другого, що вони ще не бачили життя або запашний пістолет. Початківці захищають себе, як вони можуть: розповісти, що вони побачили, почули, спробували. І все відчувається як дует для серця безсердного чоловіка, тому що Париж не піклується, що знає його краще або хто знає його гірше - це сприяє тим, хто не вимагає занадто багато від нього, а не тим, хто знає найкращого хліба в їх окрузі.

Так виходить, що деякі приділяють більшій уваги сонця, а інші до дощу. Ще не пам'ятаєте, як їсти тарлет з малиною, сидячи на лавці на місці де Войг, а інші не забудуть штамповані в підлозі під час щітки. Це схоже на фокусування за допомогою об'єктива камери на конкретному об'єкті – все інше розмите і необережне.Цікаво: Ринок продуктів харчування в місті Сет, ФранціяПариж Спосіб життя: 10 порадДеякі люди воліють колір синій і інші воліють зелений. У деяких випадках Париж занадто швидко і швидко, в той час як інші є його м'яким і спокійною. У будь-якому випадку, вони мають право. Просто у власній лінзі, з власним фокусом. Ольга Котрус

Джерело: paris.zagranitsa.com/blog/3120/odin-i-tot-zhe-parizh-glazami-raznykh-liudei