Конура

Тим Скорко

Літній оселився на дворі, влітку у вересні та жовтні. Нехай це буде так, але дівчина залишилася в кенелі собаки до зими. Дівчинка дивилася на будинки, чекаючи на зиму приїхати, але взимку не прийшла, повільно їзда дитини божевільно. Вони називають дітей, щоб грати серсо, весело перекручувати колесо, обсмажити смачну цукерку, але вона залишається в коробці з собакою. Собака була грізною, життєрадісною і розумною, знала трюки майже миль, його назва була Біллі або Віллі, і боявся постмана. Дівчина дивилася на сходу, худоба була примушена минулою вівчаркою, її мама закохнула спокійно на плиті, батько сказав: Вимкніть рот. Дівчина приваблювала тишу, її мама вкрита сірим волоссям, поступово переросла річкою качки. І зламав війну.

Сірі чоловіки в келихах, особах, як вологий грунт, поміщений вперед по вулицях села, воциферно-домашня ділянка блаземії. Зателефонувавши, вони кажуть, що Батьківщина йти, мовчазно чіпляючи фляск до грудей, взуття до трамваю повністю без призначення, втратити капелюх полу. І коли над формуваннями, ті, хто зберігає свої шиї, отримають пам'ятну медаль для кривавих битв. Чорні черевики запалені, евтенантні колонки були строгими, хмари, зібрані над будівлями, натисканням божественної руки. Ведучим був великий портрет, літо продовжується на подвір'ї, портрет виглядав з-за дівчини в кенелі собаки. Портрет був як темний, як в закритому кіно вночі. Почуття в портрет очей серпець, мама і тато зірвав з вікна.

Собака знежирила, кинулася після того, як молоко стояв на столі, дівчина дивилася на солдата, а солдат дивився на гармату. Я б стріляти, я думав, щоб пекти з собакою, прокинувся міопічні очі, тільки утворення пішли вперед десь, ненависаючи банера. Я зізнався, я. У мене була моя сім'я - мама, тато, маленька сестра, собака, роостер, корова і свиня. Я ходив весь шлях до кінця і спійманий шматок свинцю, три тижні я ходив по краю, тільки смерть занурила скраб. Я прийшов назад, мій мама поцікав мене, подивився на стару сіну, стабільний, згорнути баран. І мій батько загинув в повітрі. сестра виросла - в будь-якому місці, це буде маррі без труднощів, профіль - навіть зараз повісити на стіні, не сестра, але зірка.

Тільки щороку в вересні я пам'ятаю сцену: на світанку дівчина в кенелі собаки дивиться на солдати, які йдуть у формуванні. Вона дивиться, і очі її порожній, Я боїться такої пишності, ми пропустили, як герої, і вона носила хрести. Портрет лідера був здійснений перед, охороняється від вітру і дощу, але дівчата з кабіни не змогли врятувати, я шкодую, дитину. Ми не розуміли, що вода дрочить в потоці, забуті нути були блискучі в лушпи, здавалося б, що неприємності не прийдуть. Дівчина загинула через рік. Аноземна армія була об'єднана. Собака дала в кулоні на лобі, дівчина – те ж саме в шлунку. У храмі є самотні свічки. Хочу отримати п'яний гарячий, в кенелі, щоб дати сльози стінгі. І повісити собаку. І тримайте тихого.

Ваш текст за посиланням. й