"Боцманн, пошкоджена жінка..."

Черкашин Микола Андрєєв.
Історія суднового життя.

9306318 Габаритний зображення

У сьомому місяці бойової служби (американці кажуть «комбатний патрул») в середземноморському морському втомленому все, але сухе вино в раціонах об'ємом 50 мілілітрів. Все інше не просто втомилося, але захворилося на нудоту – і консервований спиртовий хліб, і сто разів дивилися фільми, як «Афон» або «Фемат скауту», і тьмяні звіти акустики – «Робіт прозорий», а горизонт в перископі є порожнім і плоским... І особливо втомився від мату, яка не тільки висловила це або що розбухання, але вже давали ділові накази, думав про це, і навіть пилила голосовані мрії.

Одного разу, на засіданні служби в салоні компанії, головниймайстер, відчайдушний материнський ебатьер, раптом оголосив: - Комрадські офіцери, материнський... Ви є елітним суспільством, і вам одяг, як взуттєвики, як вексельники і інші пролетаріату. Відтепер я абсолютно заборонений одяг, nah ...! Виявлений на фольгу мову, мля, буде - а) бути позбавленим вина на столі, б) за результатами соціального конкурсу буде зменшено за рахунком і с.

Я розумію, що важко позбутися від цієї ебать звички прямо, тому секретар роздрукує і розподілить всіх командирів бойових одиниць, а також особливо несвідомих Gruppenfuehrers (групових командирів – N.Ch.) словник з словам mato-replacement. Вивчайте серце! Цей словник був складений для вечері. Тепер є такий вид мови в відсіках:

- Де Майнер? Помічник подав і, знайшовши його очима, продовжував. Олександр Ніколаєв, пошкоджена жінка, якщо Ваші солдати приходять на молотування. ! ! ! !

до Де я отримую нові в морі?

до І ви скребте старі, мийте їх так, щоб ніхто не жінка собака може молитися вас сексуальним загартуванням!

Або це:

- Кока мені! - Злий в центральному пості як старше. - Де це сталева робота, бідна людина?! Маврин, жіночий собака, чому ви дали макарони до резервуарів, підібраних?

до Так це, comrade Cap-Nante ...

до Що це таке пошкоджена жінка?

Півдяник-півень поглянув у життя папером: Качка, два опіки покриті жіночим статевим органом. Я маю на увазі, спалений.

до Де знаходиться електрика? Як виглядає ця пошкоджена жінка? У нас немає галі! Фур, ваш пік ... синя ексцентріка, не ловити мишей на всіх. Сьогодні, знову в сьомому відсіку, опір ізоляції ходиться як голова-голова.

Навігатор дивився:

Навігатор, пошкоджена жінка, де наше місце?

- Право там. Але це можливо.

до Ви можете мати дуже круте в'язання, якщо ви замовляєте десять миль, як і раніше.

Але це не моя несправність - ми йдемо на третій день без визначення! Небо завжди в хмарах, ми не можемо прийняти односторонній зірку.

- Вирішуйте на захватах, на маяках, на чоловічій кліщі! Ви знаєте, що ми входимо в бухту! Не в будь-якому місці, але в будинку мафії!

На південній частині Сардинії був підводний човен. Саме там, де Генеральний штаб нарізав нашу позицію. Розвідка повідомила, що в зоні проведення бойових дій НАТО будуть проводитися військові вправи. Крім того, серед інших речей, була база ядерних підводних човнів США Мадддейлна в Сардинії, а на південь, в Сицилії, в місті з гарною назвою Сігонелла, була американська авіаційна база.

І ми ввели цей змащений, шкода, feces bay, над яким американські анти-сумейнові літаки — Оріони — злилися зараз, а потім в пошуках підводної преси. Здійснили пошук радіолокаторів, які зберігають водіння під водою. Зарядка акумулятора вночі була мука-мартира. Зарядка була припинена на першому крі радіометра:

- Задня авіаційна рада працює над підшипником! Підпишіться на нашу розсилку!

- Стоп зарядка! Терміновий дайвінг!

І так все вночі. І ось ще одна радість: на нічному серфінгу для сеансу зв'язку підводний човен підняв рибальську сітку. Велике спасибі Богу, немає статури, без шурупів. Але навіть луків глибині може бути так плутати, що мама не загрожує! Ми переїжджаємо в позицію. Ботсман Егоріх з осей і ножа переходить до кінцівки носа - вирізати і вирізати капронові феттери. А потім Егоріх, авід рибалок, зважився, що сітка була піддана кальмарі і кілька кефалоподів вже застряглися в своїх клітинах.

- Командор Комраде, нехай їм привезти лагуну, я збираю кальмар для всієї команди!

Поціновувач подобав ідею: всі хворі з консервованого хліба, консервованої картоплі, консервованої капусти ... Дуже добре диверсифікувати раціон підводних човнів зі свіжим морепродуктами. І старшого офіцера подобав цю ідею, і лікар, який вирушив на мост «повітря через білу палицю здоров’я». Ботсман ручив велику обрізку - гальванізований таз, і він почав вибирати кальмари з рибного шестерня. Але хто знав, що це було зловживання ... er ... sardinians покласти на мережеві датчики сигналу?! І зовсім скоро на водних гарматах прибули поліцейський човен з трьома «маринарі карабінрі». Вони були готові до всього, але не для посадки на невідомому підводному човні (доповіді про повну секрецію, ми не робили ніяких ідентифікаційних знаків, навіть номер хвоста був видалений з кабіни). Поліція зірвала на фантастичній картині: під зоряним (повно!) небо Сардинії, великий океанський підводний човен змащений, і її ніс певну ж темну особистість прикусів бідні сардинські рибалки. Я не можу заперечувати, що в свідомості Карабіни не було думки про всі потужні і ubiquitous Сицилянської мафії, яка навіть отримала підводний човен. Але були інші думки – швидко втекти з місця, щоб говорити, поповнювати запаси їжі. У міжнародному праві це був піратський акт. Ми не порушили території італійської Республіки.

Єгорич, пошкоджена жінка, командир зрізав з мосту, вирізати сітку на пеніс і відразу вниз!

Але катерсман вже вступив в мисливський проток, видаливши один кальмар після іншого з мережі.

- Човен, жіноча собака! Командир підняв голос. - Ви шукаєте міжнародний скандал!

Але катерсман не був до міжнародного етикету. Знаряддя були великі і напружені, або досить дециподи, і Егоріх мав тільки два руки, і потрібно пробачити їх весь час від життєздатних нальотів. Тим не менш, боротьба з перверебратними молюсками була успішна - чорнослив швидко заповнила живими «торпедоами». Деякі з них знежирені, використовуючи потужність струменя, і катерсман виловив їх на палубі. Звісно, це була дуже захоплююча активність, і Егоріх пішов в неї все з головою, плечима, і груди були розмариновані чорнилам, які кальмари намагалися боротися з двоармованим ворогом.

Деякі несвідомі особистості, як лікар, дивився з великим симпатією на битві з головно-ручним катером з кефалоподами.

«Ви знаєте,» він спробував відволікти командира від своїх обов’язків, «подарує три серця. й

Але командир не потурбував, скільки сердець мав.

- Човенсман, провести, ракати! - Він затіняє весь море. - Міцний дайвінг!

Послухайте російські слова, що розуміли без перекладу, італійці весело подрібнили:

до О, Руссо виглядає морально! Ми занурили руки і кинулися до порту. Я думаю, що він повернувся. Тим не менш, ми змогли зануритися раніше...

Можливо, у Сардинських таверенах, хтось ще розповідає історію того, як російські підводні човни приходили до Тиргенського моря, зокрема, щоб обкрасти Сардинські кальмари, а місцеві рибалки сміхаються на оповіді за свою непристойну уяву. Головне, що не було міжнародних наслідків, хоча італійські карабіни незрівнянно визначили національність підводного човна (іноземний аргумент для боротьби з половиною – незламні військові операції). Приготовлений в підготовці «сталера» Маврин не був до смаку всім, тому інструктор-кока почав називатися «Калмовар». Але все ж, непристойна іграшка дещо диверсифікована наш стіл і довгий час налаштовує тему для загального настільного бесіди, а також для вправ у віт: хто б весело відірвати дуел боцман, кальмар, командир і карабіні.

На восьмому місяці плавання – це вже в Атлантиці – новий вітер застрягнув нас. Помічник із зарахуванням таємної бібліотеки, знайденої в ній, відомий, як він потрапив в комплект секретної документації корабля, а крім того – введено в інвентаризацію! Брошура, опублікована в 1938 році, була штампована «За офіційне використання». З печаткою НКВД було названо «Діктар ККД». Звісно, словник ходив вручну, а незабаром в усіх відділеннях досить брискли "програти на фені."

- Навігатор, весл! Йойвово відірвав від мостового годинника офіцера Мінер Симаков. - Написати в журналі: "Час в'їзду Балдоха становить 20 годин і двадцять хвилин."

до Що таке бальдоха? - Я був плутаний навігатором лейтенанта.

- Сонечко! - лікар пояснив. - Ви повинні вивчити літературу.

До речі, лікарі тепер назвали «скульптура», м'ясо - «бомбер», асистент - з якоїсь причини «плокер», радіоелектронники - «снічери», акустики - «глухий», а салонна компанія - «raspberry».

«Корадес Фраер» задекларував голову на столі, коли командир пішов в міст, «після обіду ми зберемо в малину на офіційному стику, крім тих, хто не стоїть на шістлері». Ті, хто пізно впаде на ластівку. По дорозі, який сьогодні замість команди "все вниз" розірвав "злом!" Сімаков? І хто приступає в журналі?! На наступний раз такий бреам буде освоювати її матір'ю - вона не знає без тегу!