31.05. "La Gazette", венеціанський тріфле і "Ведомости держави Москви"

1631 р.

На площі, де вони писали про останні новини і такі як. Ця радість була названа «Дайські справи римських людей» і спеціально поважаними громадянами. Вони чинили чисто для настрою - добре, хтось загинув там або що відбулося успішну війну, доки цезар вирішив дати процес систематичної і регулярності. У цій близькості новинний сервіс не проживав до винаходу пана Гутенберга, але після нього було використано майже 200 років, тому що хоча друк вже можливо і виявився не як приклад швидше, ніж бризки пір'я, але ця радість була дуже дорогою насолодою.
А потім сталося, що хтось назвав Ренодо купив патент на право писати новини по французькому царстві. 31 травня 1631 р. з'явився перший лист. Вони не турбувалися з ім'ям: в Венеції за прокрутку новин «за руки» вони сплачували невеликі гроші альтанки. Вони взяли його як демо. Взяти його і взяти його в якості побутової назви. До речі, Ренодо, безумовно, друзі з головою і зрозумілим Gesheft. І почав гасити лоуідори і пістолети, не відступаючи від машини: в Ла Газеті для деяких грошей розміщують всілякі оголошення особистої природи і найбільш взуття є реклама.
За довгий час ця тенденція досягла Росії. Ну, як Росія... Коли Петро І в 1702 р. наказав публікувати інформаційний бюлетень таким чином, що він побачив на Заході, він був відомий як «Ведости на військовій та інших питаннях, гідних знань та пам'яті, що відбувалися в Московській державі та інших країнах.» Питання авторського права в цій державі не турбувалися і в той час, отже, друковані переважно копіювальні - перекладений зміст голландських газет. Ну, суверен, як і ця країна, від тютюну до прапора. До речі, для тютюну я ще думаю, що Петро навчався після голландських боярів до іншої трави.