Велике Пое на 75-й день народження. Дякую за те, що живий.

Поети, присвячені поету. Тут будуть тексти і фотографії і багато хороших слів («неар» любителі непристойних речей також будуть, але це не підрахує, в будь-якому, найчистіший ставок є хоча б невеликі скребки піни і сміття. До речі, любителі фільму для чого про наркоманію – з'ясуйте, який різновид ліків. Це не вид крупи, який зараз споживається, це большие / большие - не для задоволення і не для з'єднання до карма.

Я хотів би цей сайт, крім репостів всіх видів, є авторські теми: хто приготував те, що, хто має талант дитини і руки, звідки піти і куди піти – загалом про своє життя.
Ви зможете знайти фотографії з різних джерел і текстів про Поет, які зараз дуже доступні. І я хочу представити свої артефакти, в розумінні себе, що любителі знають, звичайно, і не всі знають. Три монети – вони широко відомі в колі поціновувачів і любителі, але є багато хто любить просто слухати, дивитися і читати Поет. І два автографи. Я не збираю себе. У 1980 р. я був 15-річним і живим, а зараз дуже близько до Москви, тільки три години польоту.

29 квітня 1979 р. у м. Глазова було підписано маркером Володимиром Семеновичем. Звичайно, будуть поціновувачі, які будуть писати – в СРСР – маркер!!!?!!! Высоцький, він не мав найбільш поширених Мерседес в Союзі, можливо, він не міг мати флориста під час частих поїздок не тільки до Франції.

Захоплення має цю історію:
Підставка сигналу В.В. двох концертів. Поговорили близько 10-15 хвилин, маркер був у В.В. І дізнався про те, що Висоцький залишився на ніч в готелі Глазова і був запрошений і відвідав головний інженер Чус (керівництво Чепетськ), який був навіть заміткою в місцевих газетах. Шарф зберіг весь час у складеному вигляді.

р.

Другий автограф на фотокартці. Історія підпису невідома.

Великий автограф і малюнок.

Поворот фотокартки.

ISLANDS NIUE 2010 $ 2 "Владімір Висоцький". Перша монета в серії «Великі особистості Росії». Представництва монет зображує портрет її величної королева Єлизавета II Великобританії. Зразок SILVER 999, Ounce (31.1 грам), Proof, TIRAGE 1938 штук (ми з номером 0208 на сертифікаті). Перша монета у світі з Володимиром Висоцьким.
Діаметр (мм): 40 мм.

Надходження.

Сертифікат.

Інший бік сертифікату

Країна: Malawi Дата випуску: 2010 Nomination of 50 Malawian Kwacha Proof Silver Proof, Зразок 999 Маса 20.00 (+0.20) г Циркуляція 10000 шт (ми з No 02681 на сертифікаті).
Реверс:
Кольорове зображення відомого радянського актора, поета, автора та виконавця власних пісень Володимир Висоцький, тримаючи гітару. У фоні є вигнута лінія і музичний запис, разом формує стилізований образ фрагмента гітари - символ роботи Володимира Висоцького. Також на вершині є образ актора від відомого фотографа, де грає роль Гамлета у виставі однойменної назви на сцені московського театру на Таганці.

р.

Аверс:
Центр зображує державну емблему Республіки Малаві, з боків якої вказаний рік норінгу «2010», а нижче – метал і зразок. На межі монетного напису: вгорі Республіки Малаві, внизу - деномінація монети "50 КВАЧА".
Виробник: Reischaner GmbH (Німеччина).

Сертифікат.

Інший бік сертифікату

Країна: острів нації Ніу
Дата виходу: 2012 Номінація 1 Нова Зеландія долар Якість доказ срібло метал, зразок 999 Маса 20.00 (±0.20) г, Циркуляція, 5000 шт
Реверс:
На монеті зображено портрет відомого радянського актора, поета, автора та виконавця власних пісень Володимир Висоцький. На лівому боці зображено аркуш паперу з лініями з одного з останніх віршів поета: «І знизу льоду і зверху». Я між..." (1980). Портрет покритий чорно-білими тонами. Напис на дно «Владимир Висоцький» і дата життя - 1938-1980 рр.

Аверс:
У центрі є портрет її величної королева Єлизавета II Великобританії. На окружності в колі крапок напис: "ELIZABETH II", "NIUE", "2012", а в нижній - деномінація "ONE DOLLAR".

"Сертифікат картки"

Інша сторона.

Я зробив. Дякую за вашу увагу і я сподіваюся, що це було цікаво.

Джерело: