Риболовля в Астраханській області

На перший ранок в годину і навпіл лову було з людини. Спійманий шпинделя для бризок - хребта і вобликів 2013. Ерік Молоко

Традиційний барбекю на першому вечору, а не тільки

1 999 р.

Я не знаю, де кішка прийшла з степу. На рибних гуцках і мангалах виходив прямо під столом, попередньо викинувши його язик) ніколи не бачив кішки сну, як це.

В Erik Milk burrows руки спійманий раком, до речі, дуже раком були великі, гарне доповнення до вечора після барбекю

Сільські раки приймають багато, тому не боїться перезакривати їх.

Ну, це все ще життя.

Габаритний зображення

І тут пан Молочний, ми походимо не далеко від мосту, рибу були безмірними.

2772757р.

Але були екземпляри, як це.

Р

А кішка повернулася ввечері.

невеликі бутони, як з акваріума, і тільки на консервованій кукурудзі

кальмари

Трохи засолили в басейнах, витримали в солі близько 12 годин, потім змивають і вішали, через день і половину риби було сухим. Ведуться добре з пивом вночі. Вони купили сіль з Баскунака. Це буде більш їсти, ніж велика сіль в картонних упаковках.

З риби виготовляються і котлети, через м'ясорубку пропускають філе сазан, але виявилося, щоб бути дуже складним бізнесом, тому що вариться тільки один раз. Але це було смачно.

р.

Тут була темрява, і різні калібри.

715283

Тооти

сантехніка

Дощ в Харабалінському районі простягається порожньому степу

Натюрморт

Повернулися коти.

Похід, підігнувши приманку з глибин і затирають під берегом

Габаритний зображення

Як кішка прийшла, тому ate і стандартна реакція тварини на ожиріння

р.

Спіймана sazans на плавці два метрів від берега під кущ

Були дині дині біля табору. Ми використовуємо для того, щоб піти там іноді. Я тебе скажу, спочатку я думав дині не дозрівали, вони виявилися таким медом, що я ще не їсти. Я не знаю, що на жаль.

Зареєструватися!

Ось так.

р.

І знову sazan, вони, до речі, пішли як стандарт, але вже половили в кінці риболовлі, і доводилося звільнити їх, тому що немає ніде взяти.

Ці хлопці були смажені, вони були смачними!

Це табір двох наметів, які ми були в 2013 році.

Але в 2014 році серпень виявився дуже гарячим, температурою на сонці в Астраханській області досягла 60 градусів.

Ось Ерек Ашулюк, тут ми вирішили залишитися цього року. Трохи бетонних паличок з води. У Волгограді привозили повені. При спорудженні ГЕС Волга, або понад 300 км

р.

Як завжди, невелика річ на кукурудзяному скребку активно.

Риба фольга. Вона завжди мала роги, але ноги.

Подруга шахти вирішила зловити кальмари, що рік. Можливе не через тепло. Але цей калібрований був багато!

вуаєрист

Я говорю про запечену рибу.

р.

І є такі елементи.

Кемпінг?

Маленька зміна, для засолювання: wobla, шлакер, кран буру, обсадка, короп ...

Цього року я приніс мені собаку. Нагріває час. Але Лабрадорика була молодою, і вона була охолодження і поцілунки в воді, коли ми купили вдень.

З глибиною піщаної ями були знайдені золоті кисті.

Суди були взяті виключно на ямки і на потоку

р.

Немає одного скасованого обіднього одягу.
Золотий окунь
За три хвилини
Сонце не високий і я в настрої грати.
мангал
перч
Вночі не було апетиту.
фліппінізм

Ми всі приїжджаємо з Тульської області, тому який вид Тули піде до Астрахана без самовару?
краєвиди
латексні
рибальство!)
на ночах зловила і коричневий хвіст
мангал
Що з раком?
До цього каменю ми змочували, які потопили в тут і з потоку перетягують пуди
картопля
мангал
Так ми спробували погасити полум'я спраги. Все було добре, але єдине, що серпень було дуже гарячим. Наступного року ми також поїдемо в серпні, але ми поїдемо на розвідувальну подорож в квітні, до початку заборони. Всім!